ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    27. Studeni 2020. 15:31

Nepalnirano mi J ostao doma tak da ne da ne shopingiram vec sam sad si napravila kavu za koju sam vodu ugrijala u 12 😅🤦🏼‍♀️
    Jos se i M i mm vratili ranije pa sam jurila s ruckom da na kraju oni nebi jeli sad 😒... M je vidjela moju facu pa je pojela rucak bez juhe 🤣jadno dijete s ovakvom materom 😅
    Ja sam sutra dobila slobodno jutro tak da idem obabiti ostatak shopinga. Nadam se samo da nece biti preveliki kaos, trebam samo u dm, spar, kaufland i pepco... Samo... 🤣🤣🤣
    Mikio nadam se da ste bolje malo, sutra drzim fige da brzo onavis testiranje. 😘
    Danas sam skuzila da imam par bodica koje samo stavljam sa strane, kao kad idemo nekam pa ih cuvam... A ne idemo nikam tak da sam ih danas malo "zrihtala" za po doma 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    27. Studeni 2020. 15:40

E da... Vezano za testiranje... Losa mali je izgubio okus i njuh dan nakon sto se M zastopao nos. M isla na testiranje odmah sljedeci dan (petak) a on u ponedjeljak. Kad je dosao nalaz da je neg a on i dalje bez osjeta, mama njegova pitala dr jel bi bilo pametno ponoviti jer je bas cudno joj to. Dr se slozila i poslala na ponovno testiranje al ovaj put u bolnicu. E sad jel drugacija uputnica bila ili koji drek nemam pojma al mi je suludo to. Uzimanje uzoraka bi trebalo biti isto tj sa istog mjesta. Pogotovo zbog nedovoljno istrazenog virusa smatram da je bedasto da se ne radi i bris nosa i bris grla jer je moguce da mjesto djelovanja/zadrzavanja virusa ovisi i o tijeku bolesti... Mislim... Znam masu ljudi koji su imali sve simptome koji ukazuju na covid da su ispali neg 🤷🏻‍♀️... Ne znam... Ja ne smatram da  problem sam pcr test vec da je problem uzimanja uzoraka. Ma ne znam kaj bi rekla vise

PetraB
    27. Studeni 2020. 15:51

LoSa

Petra i ja imam takvu odjecu i onda je preraste Pa ga nedjeljom svecano oblacimImam par kosuljica i nekih vestica koje amo dobili, a koje ne znam kud da mu obucem

E to to... Tzv misno odijelo 🤣

mrgud_zg
    27. Studeni 2020. 16:32

Ja sam kupila samo slape. A isto sam htjela roombu, cak ju u borbi s refreshanjem stranice imala u kosarici i nije mi prolazilo dalje do placanja. Drugo nis nisam planirala kupovat. Tj gledala sam kao i neki smartwach al nigdje nisu neki konkretni popusti, ja sam muzu za istu cijenu kupila u 9 mj kad nije nikakav black friday ni nis, nego eto uvijek neki webshop ima neke popuste. Al opcenito popusti su losiji stoput nego prosle godine. Prosle godine je hm imao cijeli tjedan popuste, bas sam isla gledat u mailovima. 
    Ja ne znam kaj se s mrgudom dogada, al on je nocas spavao najbolje, i poceo je pljeskat sam od sebe. Uranjeni poklon mami za rockas 🙈🥰 (zato me muz ljuti da nebi bilo preidilicno 🙈😂)

annika
    27. Studeni 2020. 17:52

Ja sam si skoro narucila jucer vileda mop- SKORO je kljucna rijec. Nisam nista ni gledala. Kuham, trcim za m i nekako depresivno provodim dan

[iimg]

PetraB
    27. Studeni 2020. 18:41

Mrgud muz pazi da se ne opustis previse 🤭 i bravo za malog mrguda 😊
    Annika 🤗🤗🤗 evo virtalni hug

• Zarica
    27. Studeni 2020. 20:21

Mrgud, pljeskanje :) 🎉🎉🎉🎉 Ja cekam svog da krene vise mahat i nikako.
    Mi bili do mullera i to je to. Probala sam u Pull & Bear po bozicni dzemper jer su prosle godine imali masu, al ove nista. Od Roombe sam bila odustala vec prije jer smo zakljucili da nam ovaj model nije dobar tak da se vracam na onaj koji sam napikirala prije.

• Zarica
    27. Studeni 2020. 20:23

Annika 🤗🤗

Red Fox
    27. Studeni 2020. 21:41

Ja sam vas citala al nisam stigla komentirati.
    Mikio drzim fige sa sve sto bolje prode. Bas su me te nove mjere malo izdeprimirale. Nemamo vise vjezbanja za mame i bebe, a to mi je bas dobro doslo.
    Ja sam bila na rubu da ranije od planiranog idem raditi jer su moji poceli raditi u smjenama po 4 sata pa sam si mislila da mi je to bolje nego godisnji trositi, al ostatak se radi od doma tak da sam ipak odustala.
    Mi smo svoj shoping obavili 😂 sad cekam bozicnicu 😂
    Gledali smo malo susilice za ves i posto mi stvarno nemamo mjesta nasli smo neku bas jako malu, al za marku nikad cula. Jel znate mozda vi nesto o toj ili da znate da ju ko ima? Karlsteij zap dry se zove
    E i vidjela sam na treningu da je jedna mama imala predobru posudu skip hop za grickalice, ja to moram uzeti svom malom😂 ima na hajdi.hr i choconillas

Red Fox
    27. Studeni 2020. 21:43

Pisem kak se sjetim 🤦🏼‍♀️ Losa mi isto malom oblacimo fine stvari u nedjelju na misu da bar malo nosi 😂
    Mrgud bravo za spavanje i pljeskanje 😊
    Beba jel tvoja mala pocela jesti? Moj po novom baca sve kad je u hranilici, jede kad je na podu, al ima hrane posvuda jer uzme pa puze s tim. Danas sam mu morala uzeti bananu jer nisam mogla gledati kak ju mrlji po plocicama 🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.