ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    28. Studeni 2020. 15:01

LoSa

Sutra je u Mulleru 10% popust na igracke i 20 % na sve ostalo (osim njihovih jumbo pelena i ad-a jedinica i pre).

Je ovo bilo samo jučer ili vrijedi cijeli vikend?

[/url

DeeDee
    28. Studeni 2020. 15:58

LoSa

DeeDee

LoSa

Sutra je u Mulleru 10% popust na igracke i 20 % na sve ostalo (osim njihovih jumbo pelena i ad-a jedinica i pre).

Samo jucer… ja bas bila u shopingu.
    Kupila sam si ginNo ne u Mulleru.😆

LoSa

DeeDee

LoSa

Samo jucer… ja bas bila u shopingu.
    Kupila sam si ginNo ne u Mulleru.😆

Prioriteti kažeš 😁😁😁

[/url

Grizli
    28. Studeni 2020. 17:32

Annika nisi se pohvalila sto si kupila to 🤣
    Losa ahahahah... Odlicna kupovina! 

Lavica27
    28. Studeni 2020. 18:55

Mikio ja vise nis ne kužim oko te jeb...korone. ko moj tata pozitivan, niiiista mu nije bilo,čamio 20 dana u kuci🙄
    .
    Jesam te nagivorila Losa😍 Ja sam si pokupovala začine za gin,ti dodji s cugom🤣🤣
     .
    Annika,mali savjet. Uvijek kad zeznes i kupiš nekaj "viska",automatski kupi donji veš. Nakon toga se zblesiraju i dalje ne pitaju🤣🤣🤣🤣

• Zarica
    28. Studeni 2020. 19:45

Mog boli briga za donji ves Annika, kaj si to uzela?  Mrzim kad neko baci bombu i nestane:) 

• Zarica
    28. Studeni 2020. 19:52

Nisam ispricala da sam napokon docekala prvi termin na Vinogradskoj. Apsolutno sam odusevljena zenom s kojom smo vjezbali. Malom je bilo ludnica:) Uzivao je s tim njihovim igrackama, na pilates lopti, poligonu. A zadnji put kad sam dosla na inicijalni pregled sve bebe su vristale tako da sam se pripremila na najgore. Taj poligon mi je prefora. Mora se penjat, spustat, prelazit prepreke... a gledam sad da uzmen i pilates loptu. Jedino sto mi je rekla da bi trebala vjezbat s njim svaki dan 2x po 45 min, a ja nemam svih tih rekvizita i ovo kaj mozemo obavimo u 20min... Zbog korone je 80 posto fizio bilo u samoizolaciji, odnosno samo dvije sada rade i bili smo sami s njom cijelo vrijeme tako da je mozda i zato tako dobro proslo. Sam kaj nas je dr zapisao za vjezbe jednom tjedno, a zena rekla da mu je dovoljno jednom mjesecno. Tak da cemo ipam ic malo cesce. 

Grizli
    28. Studeni 2020. 19:59

Rekla bi da je to sa ovim brzinskim testovima isto kao i testovi za trudnocu mozes upiknut da je krivo uzet bris ili krivi test i eto ti krivog rezultata. Nazalost Mikoo ja sam isto misljenja ko i ti da imate svi koronu samo ne pokaze svima. Zao mi je za tvoje posebno dedu i baku. Nadam se da ce sve biti ok.
    Lavica moj bi tek popizdio da vidi neki nacickani ves. Zna da mrzim onako lijepo i fino donje rublje, sta obicno normalne zene vole i par pokusaja je imao s kupovinom istoga pa slusao jezikovu juhu od mene. Tako da bi prvo vjerojatno posumnjao da ga varam 🤣🤣🤣 Fino kad kupim nesto sto kao njemu nije na volju onda ja to zapakiram i njemu poklonim. 🤭
    Obavila danas black Friday kupovinu na stranici moja ljekarna... A jesam li jadna... Nekad bi se bila potukla za dobre cipele ili haljinu a sad vrebam akcije lijekova i vitamina.

annika
    28. Studeni 2020. 20:03

A IPL uredjaj, i to nije sića. Nije bas da mi je nesto nuzno, gledali smo usisavač, sušilicu , as... I onda ja uzmem ovo

[iimg]

mrgud_zg
    28. Studeni 2020. 21:10

Annika kaj te briga, nek si se pocastila 🥳😉
    Zarice fakat super da vas j tak potrefilo s vjezbama. 
    Losa ljubomorna sam na gin 🙈😎😂. Ja sam se pocastila s vestom, slucajno danas 😁. A mislim da cu muza sad nagovorit da mi naruci suncane naocale za rockas 😎🥳
    Petra zaboravila iskomentirat da su cure preeeemedene. Al fakat su iste, svaka cast kak ih razlikujes 🙈
    Ja cu sutra mrguda uredit za slikanje, makar cemo bit doma ☺️

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2020. 21:39

Ja sam se bojala da me ceka 20str, kad ono samo 6🥳🥳
    Ove se dane nisam nikako stigla javiti. Stalno neka zurba, leti vamo tamo, jucer sam otisla na 4h na zadnju kavu + shopping🥰 pohodila h&m, kupila joj jednodjelni skafanderic, cipelice, termo tajice...bozicne carapice. Svasta nesto😁 sebe pocastila sa puloverom koji je bio snizen 50% i salom.
    Onda Pepco, i đinđe.
    Danas smo kod nas doma imali fotkanje za frendov brand iz ZGa, mozda su zagrepcanke i cule za njega. From Zagreb with love. Izbacili su i kids odjecu pa su ju uzeli kao modela uz jos troje djece.
    Jedva cekam slicice, odlicno je suradjivala.😁😁😁
    .
    Sto se tice BF, ja pikiram AS, sutra cemo po nju u West gate. Probat cu nazicat dodatni popust jer je izlozbena😂 koga zanima, be Safe izi moxular xsize.
    9-18kg, u oba smjera ide, par nagiba, super prosla testove i jastucici da ne pada glavica.
    Nije bas povoljna😒a s njom moram uzet isofix koji je brutalno skup..al bas sam se nakacila pa cemo uzet.
    .
    Ja sam klasicno mrtva, dizanje na nogice ide na najjace, jaukanje po noci takodjer na najjace💯
    Druga jedinica je vani. 
    .
    Beba happy birthday maloj lutkici! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.