ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    26. Studeni 2020. 23:15

Mikio o jbm. Nadam se da ce proci sto bezbolnije
    Losa tnx za info. Sutra idem onda kupit za malog zalihe hrane
    Wuhuu kolektivno vjezbanje
    Beba ja kad ga tako slusam imam osjecaj da ce polomit zube

• Zarica
    27. Studeni 2020. 01:07

Eh, prekasno procitala za hm....
    Mikio, Valkris nadam se da ce i vasi svi ozdravit bez vecih problema. Svi ocito moramo kad tad pokupit to. Moja strana obitelji je vec prebolila bez vecih tegoba. Taman su se zarazili u periodu kad se igrom slucaja duze nismo vidjeli pa mi nismo pokupili. 
    Sto se samoizolacije tice, u skoli gdje mi necaci idu su vec par puta slali razrede u izolaciju tjedan dana nakon potvrde na testu zarazenog djeteta. To im je standardna procedura. Tako da me nis ne cudi.
    Ja kad sam se testirala nagurali su mi taj stapic do mozga😒 Samo nos je bio. Al nije tak strasno kao sto se cini jer traje sekundu. 

mrgud_zg
    27. Studeni 2020. 08:43

chipoteka se pocela rusit 15 min prije nego je poceo black friday 
    a muzu kolegica na poslu rekla da je kupila u 5 ujutro roombu, ne kuzim kak joj je proslo 

DeeDee
    27. Studeni 2020. 08:57

mrgud_zg

a muzu kolegica na poslu rekla da je kupila u 5 ujutro roombu, ne kuzim kak joj je proslo

Mda, niš od toga 😂
    A baš sam se poveselila :(

[/url

mrgud_zg
    27. Studeni 2020. 09:11

DeeDee

mrgud_zg

Mda, niš od toga 😂

koja je to klasicna hrvatska prica 

DeeDee
    27. Studeni 2020. 09:13

mrgud_zg

DeeDee

mrgud_zg

Mda, niš od toga 😂

koja je to klasicna hrvatska prica

#hrvatsketragedije 😂😂😂

[/url

• Zarica
    27. Studeni 2020. 11:35

Losa, kad smo gledali za as nismo nigdje nasli info da se sjedalica ne testira u obrnutom smjeru voznje. Ali mozes gledati svedske testove, mislim da se zove Swedish Plus Test ili tako nesto. Tamo se ne smije do 4. te godine voziti u smjeru voznje i testovi su tome prilagodjeni. 

• AnnA
    27. Studeni 2020. 13:35

Stvarno je zatisje. Shopping na najjace :)
    Valjda samo ja ne kupujem haha
    Jedino cu u muller ici njemu po stvari

DeeDee
    27. Studeni 2020. 14:22

Mi smo vani, tu je baš predivan dan, totalno proljeće. Ja sam htjela tu roombu i ako mi se bude dalo ću do mullera i to je to :) 

[/url

• mom12
    27. Studeni 2020. 14:23

Cure ne stignem pisat a citam kako uspijem...
    Mikio zao mi je nadam se da ce proc bezbolno ocu i sogi..
    A drzim 🤞🤞 da ste ti i muz neg...
    Mare moja sucut...
    Ostale bebice valjda ce popravit spavanje...
    Mi pojedemo nezz koliko linolade mjesecno..ne skupljam to😅mozda dogodine...cokolino mi je odvratno...a mm jede keksolino🤣🤣🤣..jos ce se tuc sa malom za koju godinu🤣🤣🤣
    Hani drago mi je da si se javila..bit ce to sve ok samo trebas bit pozitivna..  
    Ja se uvijek drzim onoga kako zracis tako i privlacis...
    I oko mene toliko slucajeva korone al hvala bogu sve prode ok...nadam se da ce tako i ostat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.