ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2019
    27. Studeni 2020. 21:44

Mrgud_zg,, copram, copram, samo sam upala u guzvicu🤭sutra slavimo prvi put roćko, pa ćemo ponoviti u ponedjeljak i kad bude sve ok sa svima🥰
    Ne stižem baš pisat, al virnem vas 😂
    DeeDee, bravo, znači da idu kg i dolje, samo nastavi❤️i ja ću 🐖😂
    Mikio, držite se, nadam se da ste negativni i da ćete brzo biti odlično!
    Losa, valjda si uspjela zbrisat u shoping 😂
    Anikka, suosjećam s gužvom😄😄
    Petra, ja ne čuvam ništa već dugo jer mi je od prve ostala najljepša robica, kao, nekud ćemo ići, a oni to sve brzo prerastu. 
    Sve nose najljepše stvari po doma, tak uvijek imamo i lijepe fotkice🥰🥰
    Anna, izdrži, prestati će skrgutati ☺️bar se nadam 🤭ove dvije jesu😄
    Zarice, ja sam isto unaprijed odustala jer sam mislila da nema šanse kupiti ju🤭🤭
    Lorena, super da ti je dobro na poslu🥰
    Zaboravila sam što je Mom napisala 😏🤭ak se vratim, izbrisat će mi se sve🤭bokic Mom i ak sam još nekog fulala. 
    Jel Lavice nema dugo il sam nest preskočila? RedFox isto..
    Uglavnom, nadam se da ste svi ok.. 
    Hani❤️❤️

beba2019
    27. Studeni 2020. 21:50

RedFox, počela je papat, al samo komadiće i ne pojede puno kolicinski, ali papa kad god mi jedemo. U ručice joj dam samo kad je u hranilici pa nek mrlja po pladnju.. Kad želi hodati i papati, ja joj dajem komadiće u usta jer nema šanse da mi mrljavi podove da moram čistiti svakih par sati🤭ja sam malo zlocesta😂a i gadljiva sam pa ne volim da po podu pa da jede.. Jbg. Ja sam takva🤭🤭
    Jel tvoj počeo ista papati?
    Mojoj je svejedno i dalje mlijeko najdraže ☺️

Red Fox
    27. Studeni 2020. 21:59

Mikio ocito sam preskocila 😂 ovaj put nam je morski pas favorit 😂
    Beba ma nece uopce ni komade da mu ja dajem, sve sam. Ja njemu svaki dan nudim, danas krumpir i blitva, to je secirao na komade al nije pojeo. Samo kruh hoce 🤦🏼‍♀️  Jucer sam mu kuhala teletinu i brokulu, nije ni to proslo.jos je bila sestra kod mene pa smo njenoj maloj radili kasicu i probali mu dati, nema sanse 🤦🏼‍♀️

Taani
    27. Studeni 2020. 22:04

Ja sam htjela danas AS kupiti pa nista od tog. One koje sam upikirala uopce ne idu u obrnutom smjeru 🙄.  Ne znam vise ni sta da gledam a kamoli kupim.
    Beba, nama pas "pocisti" nered od hrane 😁. Samo ceka da mali bude gotov i onda sve polize 🤦‍♀️.
    Mikio, drzite se. Ne dajte se izluditi u izolaciji 🙂😉.
    .
    Ja ne znam koliko zubi ide ovom mom, al nadam se da ce barem 4 niknuti jer je ovo ludnica. 😔 Danas barem nema temperaturicu, ali budi se jaukanjem 😪.

beba2019
    28. Studeni 2020. 00:54

Hahaa Taani, ja nemam psa u kući, pa moram sve sama polizati ako hoću da je čisto😂
    Cure, neću puno filozofirati, ali nemojte se tlačiti sa odabirom AS. 
    Sve je to manje više slično. .
    Obratite pozornost samo na nekoliko važnih stvari..
    1.kako je prošla na testu.. 
    2.da li odgovara u vaš auto.. 
    3.da li je lako rukovati njome.. 
    4.da li odgovara vašem bebaču.. 
    Neke manje bitne stvari, ali nama ipak važne.. 
    5.moze li se navlaka cijela skinuti i oprati.. 
    6.da li nam cijena odgovara.. 
    7.da li nam se svidja boja/uzorak.. 
    Imam osjećaj da sam u brzini nešto važno izostavila, ali budu me L, A i P dopunile ako jesam.. Uglavnom, što više gledate - manje znate. 
    Naravno, treba provjeriti sve prije kupnje.. Ali, kažem, jako je važno da se AS ISPRAVNO montira u auto i da se dijete uvijek ISPRAVNO veže.. ostalo su nijanse... 

Angelly
    28. Studeni 2020. 07:02

Ja moram priznat da se nisam puno oko tih sjedalica zamarala. Nama je sveki kupila jaje i to tad uopce nismo planirali pa sam ja nadokupila za isofix bazu i onda mi je bilo logocno uzet i as koji ide na nju. Rijec je o maxi cosi. S druge strane od kad smo u kvartu sa nasima (sveki na 3min moji na 5min) ionako ne idemo nesto puno autom s njim.

Grizli
    28. Studeni 2020. 09:15

Hej hej 
    Mikio tebe ko da je neko zamađijao sa svim nedacama u isto vrijeme. Drzi se! Ides danas se testirati jel tako? Kako ostatak obitelji?
    Losa koliko sam vidila u oba smjera idu one koje su do 105 cm visine, mislim 4 godine ili 18 kg. Ove do 36kg ja isto nisam vidila u oba smjera, al kuma dobila kaznu jer malca nije bio u as obrnuto od smjera voznje imao je vec godinu dana tada. Mislim 1000 kn da je platila.
    Moj jucerasnji shopping nije se ostvario pa je mm navecer mi mjerio temp da nisam bolesna.
    Mi cemo kad preraste cybex cloud z uzet sironu z jer nam ide na bazu istu, a tako smo i planirali kad smo uzimali jaje. 
    Beba sretno s pripremama
    Nina bravo za hodanje! 🥰 I Mrgud za pljeskanje... 

Lavica27
    28. Studeni 2020. 09:42

Joj brzinski samo.
    Mikio mislim na tebe, drži se, nek svo sranje prodje. Nama je je slicno bilo ovo ljeto s tim da mi nismo bili zaraženi,sjećaš se i silnih nelogičnost s mamom u bolnici i tatom doma (ona je morala biti 28 dana u samoizolaciji🤯). Šaljem vam puno pozitivne energije💕
    Cure, uglavnom ove sjedalice 9-36 imaju isofix u sebi i ne treba im baza. Grizli prvi put čujem za takvu kaznu  al je podržavam. Ja sam išla vidjeti uzivo Nuna Tres 0-36kg, cijela se montira u suprotnom smjeru kao jaje i veze se pojasom dok god je u suprotnom smjeru a kad se okrene naprijed zakači se isofixom. Kaze da je Nizozemska proizvodnja, na njihove sjedalice nisu imali nikakve reklamacije, mom N se sviđa. Nismo je uzeli u Bubamare jer nije bilo u crnoj boji. Pa ću na nekom web,sad je svugdje -15%. Kaze prodaje se ko luda 
    ... ostalo pročitam naknadno. Ljubim vas!

annika
    28. Studeni 2020. 12:20

Cure, hvala jucer na potpori- a sam da bih odagnala jučerašnju depru jutros u 2 sata iskoristila black friday popust i naručila najveću moguću glupost. Sad moram biti dobra da me muž ne torpedira kad sazna🙊
    MikiO nadam se da ce to biti to od simptoma i da ce sve biti ok
    LoSa mene su te as isto tako izmucile da sam digla ruke od potrage, cekam prosvjetljenje

[iimg]

• MaiM
    28. Studeni 2020. 13:10

Nisam jos stigla sve detaljno iscitati, ali vidim da su sjedalice tema, pa da javim da smo mi konacno prelomili i narucili Joie i-Spin 360 R i-Size. Najbolje je ocjenjena na adac i öamtc, mada mislim da su sve te sjedalice sigurne i da su nijanse u pitanju. Mi smo se dvoumili izmedju ove sto smo narucili i cybex platinum Sirona Zi i-size Plus. Inace je valjda preporuka da se voze sto duze u jajetu, a potom u ovim sjedalicama sto idu do ca. 4 godine, sto duze u suprotnom smijeru od voznje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.