ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    26. Rujan 2022. 20:08

Neki dan se netko zalio da nema 98 velicine u Sinsay webshopu. Evo ja upravo kupila 6 hlaca i 4 majce za 354 kn😄 ima i 98 i 104 velicine, no tamo pod brojevima za djecu od 2 godine na dalje,ne tamo za bebe.

mrgud_zg
    26. Rujan 2022. 20:16

Losa ja od jutra gledala od kad sam vidla da je popust, doslovno niti jednog donjeg dijela trenirke veličine 104 nije bilo. Refreshala sam kroz dan valjda 10 puta 🤣 idem sad vidjet 

Grizli
    26. Rujan 2022. 21:48

Annika jadnicak. Brzo ozdravljenje...
    Losa sjetila se veceras tebe i tvog malca koji nece biorelu. M isto nije je bas fun, pa sam joj od biogaye uzela tablete za zvakanje za djecu sa vit D. Okus naranče su, uopće nisu slatke. Ona svaki dan pojede skoro jednu i jako ih voli. 
    Mikio imas na c&a nesto potkosilja tih 98-104 je veličina. Skuplje su, a meni osobno onako jer su nesto sire i kraće pa me bas nerviraju jer izlaze iz hlaca joj. Najbolje su mi od h&m ima na webu sigurno pod deckicima velicina ista 98. Multipak je od 5 kom 17€. Meni najbolje duge su i ne idu van iz hlaca. Lijepo uz tijelo i jako mekane. M sam nakupovala toga bila dosta velicine 92 i sad sam mislila da cu morat sve novo al joj jos sve dobre te od h&m. Ja jedino u trgovinama njihovim sam nasla te multipakove na odjelu za deckice. Kod cura nikad. Jedino sto boje budu recimo bijela, crvena, crna, narancasta i smeđa ili nijanse plave ili sive i crne. Al nebitno. U susilici se nista nisu stile. 

• LoSaLoSa
    26. Rujan 2022. 22:16

Ja kupila i neke trenirke 104... nije sve bilo na snizenju no 35 kn za donji dio trenirke je i bez popusta ok 😆 A 98 bilo svega 🤷‍♀️ No tko zna mozda neka greska, tako mi vec jednom bilo pa sam na kraju mjesec dana cekala dostavu dok nije stiglo.
    Moj je bas odjednom prerastao sve 92, danas imao u vrtic neku 92 majicu i bas mu bila uska i rukavi kratki pa sam morala hitno kupit vece.
    Grizli danas malac donio uz vrtica paketic jer je netko rodendan slavio i bio unutra gumeni bombon koji je uzeo i pojeo. Odmah mi je proletilo kroz glavu da cu kupit te vitamine za zvakanje  u paketicu je bila i mala kinder cokoladica i lizaljka te za oboje rekao da ne zeli neka ja pojedem 🙈 No ja sam luda mama koja je sretna da njeno dijete zeli pojest gumeni bombon 🤦‍♀️
    Danas je rekao da su u vrticu jeli kruh i vodu 😆 Reko neki post... a popodne doma pojeo dva pohanca i jabuku 😮

mrgud_zg
    26. Rujan 2022. 23:27

Losa fkt si super ubola. Ja gledala još par puta i fkt nema 104 niš. Ima 2 vrste onih super mario po 119 kn. 🤣
    Potkosulje imamo iz h&m 98. Isto sve bijele. Nasljedili smo. Ja mu ko stara baba guram u gaće i svejedno su mu stalno gola leđa. Mojem su majice još 98 uglavnom ok ali odjednom sve hlače prekratke. Jedino iz mane još pristojno u 98 izgleda, oni imaju veće veličine. Najsmješnije su mi veličine iz Benettona. Dobio je od mog tate neki prsluk za prvi Božić, znači prije 1 rođendana, veličina mislim 18mj. Kao za ti proljeće. Evo nosi ga već 2 godine 🤣 sad mu je baš taman 🤭 a hlače koje smo imali iz Benettona imala dojam da su 2 broja manje. 
    Meni danas tete u vrtiću rekle da se mi promijenio i da nis nece jest. Mene doma isto počeo zezati. Recimo hoće juhu ako zmiksam povrće, a neće jest komade i tak neke fiks ideje 🙄

• Zarica
    27. Rujan 2022. 00:30

Necu ni pokusat sa Sinsayom, ja stvarno nikad nis ne nadjem tamo - ko da uvijek dodjem u krivi cas. Zadnji put sam uspjela narucit kad je imao 4 mjeseca. Meni tete rekle da njegov super frend brzo jede, a moj mali sporo. I onda cim mu je frend gotov on se isto dize od stola, a tanjur mu jos pun. Tak da veli da on tako po cijeli dan nis ne pojede zapravo. I danas ga je teta vratila za stol i nahranila. Probat ce sad neke taktike da ih razdvoje za ruckom. 
    Meni su potkusulje iz lidla super, dobar materijal, isto je meksi, i idu uz tijelo. Nista se ne dizu nit ispadaju. Al treba ih uhvatit kad dodju... Nama su sad vec sve premale. 
    Inace mene danas odusevila ideja za prebrze njoke od tofua pa ako netko isto voli papat te stvari. 400gr tofua sa 80gr brasna se s rukama zgnjeci i poveze i formiraju njoke. Na isti nacin se skuhaju kao obicne. Gotovo za cas sve skupa. Uz to sam neko povrtno varivo s lecom slozila.

• LoSaLoSa
    27. Rujan 2022. 06:37

Ja fakat ne znam kako meni sinsay pokazuje stvari 😒 I nikad do sad nisam imala problema da nebi neceg bilo 🤷‍♀️ U trgovini rijetko nadem no onlina sve sto hocu 🤔 Mislim stavim gore u trazilicu da mi prikaze sve velicine 98 i 104 sto imaju pa ni nista drugo ne gledam. 
    Joj moj jede isto sporo. Kad je doma nekad po pola sata-sat. Sjedi za stolom i polako jede 🙈 Onda muz i ja ne zelimo ustat sa stola da ga ne ometamo pa traje obrok dugo. Neki dan ja dam malcu pileci file, a muz jeo batak. I vice on muzu "daj mi to, takvo meso u vrticu jedemo" i pojeo cijeli batak 🙈 Nekad me bas iznenadi svojom promijemama u hrani koji zeli-ne zeli. Odjednom neke stvari koje nikad nije htio jede, a neke druge koje je volio ne. 

Simbalija
    27. Rujan 2022. 08:38

Hej cure 😊 vidim svašta hara.. Moja je kašljala prošli tjedan jer joj se slijevalo iz nosa, ali nije imala druge simptome. Ja sam bila na putu od ponedjeljka do petka pa kad sam došla sam joj lijepo očistila nos i stavila kapi i sad je ok.
    Najbolje potkošulje i gaćice i pidžame su u Deviću,  hrvatska proizvodnja. Duge su,  ugodne, pamučne,  vrh. I nisu skupe,  neki dan sam ih platila po 20kn. Pidžame su bile na akciji po 50kn, inače su 70, 80. Ali su premekane i preugodne. Gaćice su od 10 do 15kn. Nema puno dezena,  ali G ih stvarno jako voli.
    Mi imamo svako jutro plakanje zbog čarapa,  znači pokupovala sam 200 čarapa i njoj niti jedne ne odgovaraju. Na svake krene opća histerija!
    Što se tiče hrane je super,  mali svežder. Najviše voli kuhano meso, ali samo one mekane ljigave dijelove,  kožu od batka i slično. Ja pojedem meso, ona ljigicu😂😂 voli i voće,  povrće manje. Jede i gluposti, ali kad pojede puno ručka ili večere onda odbija grickalice ili desert.. Ali kad odemo kod baka onda pojede za sve ostale dane😐 ne branim ništa najčešće, znam ograničavati, ali i to loše radim.
    Narasla je preko ljeta ful, sve majce 98 su joj male, a hlače kratke🙈 sad sam nakupovala svega novog broj 104..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    27. Rujan 2022. 13:48

Valkris

DeeDee imam ti ravensaru Pranarom piše, 100% essential oil.
    A vreću sam uzela u Lidlu 104 veličina, piše 3-4 godine, od ramena do kraja nogavice je dugačka 82 cm.

E tnx, pranarom su mi već hvalili ali sam zaboravila. Baš sam sad uzela webinar o esencijalnim uljima i prevenciji i pomoći s klincima i raznoraznim tegobama, da se prisjetim što se smije, što ne, koji omjeri itd. tako da se planiram ovu jesen malo tome posvetiti:)
    .

Sa sinseyem očito samo LoSa i ja imamo sreće 😂
    Ovaj put nisam ni gledala jer sam napravila zalihe ali stvarno je uvijek bilo svega odmah ili kroz dan/dva kad sam tražila.. na potkošulje sam naletila u pepcu ali nisam pretjerano odusevljena, voljela bi i ja da su malo uže i dulje jer čim dva put čučne odu van iz hlača 😅

[/url

• Zarica
    28. Rujan 2022. 10:41

Evo ja ipak otisla na sinsay i narucila nes 98, 2-3 majce, 2-3 hlaca i prsluk. I onda sam skuzila da hlace koje je nedavno dobio i sad ih nosi su Sinsay 104 No one su se malo skupile jos u susilici tak da mislim da bu mu 98 valjda taman.
    Mi odlucili na kraju otic djecjem psihologu da se savjetujemo oko unosa slatkog. Kod nas u obitelji ima hrpa djece i vidjamo se minimalno jednom tjedno, a cesto i vise. Evo u zadnjih tjedan dana smo imali 3 okupljanja. Na svakom klinci imaju beskonacno slatkisa i sokova. Mi dozvolimo malom pojesti neku kolicinu nakon koje kazemo da je dosta, no naravno to mu ne sjeda bas, pogotovo sto su slatkisi posvuda na izvolte. Vjerojatno zbog te situacije i osjecam veci revolt prema slatkom. Stalno smo izmedju dvije vatre tak da nam se cini da je najbolje ic trazit savjet kod nekog strucnog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.