ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Rujan 2022. 14:22

Pozdrav,
    Evo nas napokon zajedno nakon 10 dana ❤️
    Sva mi je čudna i veeeelika, i kosa joj je ful duga 😂 i sve nešto zna i može sama, penje se, priča ko nabijena, pita za WC, ni jedan jedini put nije imala incident pa smo valjda s tim gotovi, imam osjećaj da je nisam vidjela 2 mjeseca 😁
    Sva sam njonjava i maltretiram je kao one filmske mame 🤭
    Nam. 

[/url

DeeDee
    02. Rujan 2022. 14:27

Moram po novi mobitel jer ovaj vodi svoju politiku..
    Uglavnom, nemam savjet za pelene, ona je noćnu bez problema preko noći kad i dnevnu ali smo preko dana jaaaaaaako dugo imali problem s kakanjem u gaće ili di stigne. Evo od prošlog utorka ni jednom, redovito pita pa se nadam da je to iza nas.
    Prilagodba nama počne 12.9. i to puno sporije nego kod vas.. prvi dan pola sata svi skupa, drugi dan sat, treći dan sama par sati, ovisno kako bude reagirala..uglavnom ona za sad stalno pita i jedva čeka, ssds

[/url

DeeDee
    02. Rujan 2022. 14:31

Odustajem od tipkanja 😤😤😤😤

Uglaaaaavnom vidjet ćemo kako cceiztggledat kad krene za pravo vrtić, za sad je uzbuđena i stalno žica ako može krenut ranije 

[/url

• LoSaLoSa
    02. Rujan 2022. 17:11

Evo nakon tjedan dana vrtica danas temperatura 38.5 🙈

Grizli
    02. Rujan 2022. 22:40

Tete su bas sad na sastanku mamama pelensa recimo naglasile ako djete ima pelenu za spavanje nek donesu i one ce za spavanje im stabljat, ako je u postupku skidanja duze vrijeme nek dođe u gacama, al ako su tek krenuli ovih dana da obustave to i pricekaju barem 1-2 mj dok se sa vrticem ne unormalne. 
    Mare ne zamaraj se sa nocnom. M jos ima nocu pelenu, za dan je skinula prije 8 mjeseci i dnevno spavanje isto nema. Ponekad joj pobjegne odnosno probudi se tek kad se malo popiski vec. Nocno nema sanse probali ljetos 2 puta i nista ona toliko tvrdo spava između 21.30 do 2 da smo mi jednu noc nju presvlacilo,kosu susili jer je bila upisana do glave ona carica spavala ko da nista oko nje ne događa. Odustala sam od odvikavanja nocnog u dogovoru sa tetama, pedi i nefrologicom. Sve 4 su komentirale da je ogromna stvar da ona zapravo od kad je skinula pelenu se mozda slucajno popiskila par puta, da kontrolira mokrenje i moze trpiti sad i po 1 sat iako joj ne dozvoljavam da trpi, moze iskontrolirat i mlaz usred mokrenja kad joj recimo uzimam uzorak kazem joj da prvo malo piski pa da stane pa opet pisi i onda da stane dok makenem casicu i onda da isprazni mjehur. Kakanje joj je dogodilo u gace doslovno 1 put nekih 10-tak dana nakon sto je skinula ju. Za noc su rekle da djeca koja su tzv cvrsti spavaci znaju imati problem sa budeđem za mokrenje i da tu ne pomaze buđenje nego sa vremenom dođe i cak da zimi brze dolaze do te faze nego ljeti. Nefrologica mi ne rekla da do 5 godina nije uopce cudno da djete nocu se popisa svaku noc. Meni ne to prvo bilo cudno, al valjda su strucniji od mene. Kako joj doslo za dnevnu doci ce valjda i za nocnu.
    Deedee drago mi je da ste opet zajedno... I sretno sa privikavanjem.
    Losa a misa mu ljubim opet bolest... 🙁

Grizli
    02. Rujan 2022. 22:40

Kod nas crtici na YouTubeu su skoro svaki dan nekih 30-tak minuta. Nekad zna rec da neće van nego bi rađe gledala crtice, al to ne dozvoljavamo. Na mobitelu dobi crtic ako smo negdje recimo restoran sa drustvom pa cisto da dobimo malo mira za razgovor ili ako duze putujem. Iako u zadnje vrijeme umjesto crtica vise voli gledat video spotove nekoliko pjevaca pa onda i pjeva uz to. Bude simpa posebno kad kopira pokrete ojevaca iz spota 🤭🤣 
    Na pepu pig i mašu je dobila zabranu jer nas je izludila sa kopiranjem ponasanja njihovog posebno od Maše. Sad ako hoćeš crtic bira vatrogasac Sam ili Miki Mouse. 
    Mene je neki dan iznenadila kako je sa zanimanjem gledala neki performans ulicnih zabavljaca. Punih sat vremena je gledala i radila sto su oni govorili kao da publika radi npr bilo je ruke u zrak pa radit valove, pljeskat, ponavljat glasanja i slicno. 

• Zarica
    02. Rujan 2022. 23:26

Grizli, meni Masa bas okNekak je kao dobronamjerna, al nestasna. A i glazba mi je dobra. Onu epizodu Mada i kasa je mali pogledao zilijun puta, ima i slikovnicu na tu epizodu:D
    Mislim da smo sad mi fakat jedini koji nismo ni pokusali odvikavanje. Bas zelim da on sam kaze da to hoce, al nikak. Vidim da su u vrticu skoro svi se odvikli preko ljeta pa ce ga mozda to motivirat. A u zadnje vrijeme je dobio krevet, svoju sobu i seku. Tak da mislim da je to ionako vec overload. Valjda bumo se odvikli do iduceg ljeta :D
    Kupili smo na kraju malom bicikl sa biciklbezpedala.hr. Bas smo jako zadovoljni i mali se ne skida sa njega. Pogotovo mi je drago kaj je hrvatski proizvod. Alternativa nam je bila jedan iz Dechatlona, al ovo je super ispalo.
    Losa, jel prisutan i onaj grozni kasalj il je nesto drugo u pitanju? 

• LoSaLoSa
    03. Rujan 2022. 06:57

Zarice nema nikakvih drugih simptoma, nit kaslje nit smrca niti se zali da ga nesto boli. Jucer poslije vrtica stigli doma i bio super volje i onda odjednom legao i poceo cendrati i izmjerim temperaturu koja je polako rasla do 38.5 🤷‍♀️ Dala mu cepic, on zaspao na 2h, oznojio se i probudio. Bas se lijepo najeo i otisao normalno na spavanje oko 21h sat kao i svaki dan. Vise nije bilo temperature i lijepo jos sad spava. Ne znam kakva je to opet bestija 🤷‍♀️ Vidjet cu danas kako bude.
    Ni mi nismo probali skidanje s pelena. U nekom periodu ljeti je sam trazio tutu da ide piskiti i to mu bilo fora. No onda nije htio obuc gace a gologuz nije htio nigdje sjest i trpio je da ne piski i trazio pelenu. Kad bi mu je stavili bi se popiskio. Bas sam pitala tetu u vrticu i ona veli da ima i nekoliko starijih od njega u grupi koji imaju pelene. Da njega jako smeta ako se slucajno uprlja dok jede, igra se i sl. i da bi mu vjerojatno bilo strašno da se popiski u gace. Da ona misli da jest polako spreman no neka sad pricekamo dok ne prode navikavanje na vrtic i novu grupu.
    Za nocne pelene sam i ja negdje procitala da je neka djeca imaju do 4-5 godina i da nije nikakvo cudo ako je tako. Moj jako tvrdo nocu spava tako da ja ne mogu zamisliti da se nocu probudi i die piskiti. Od od 3 mj starosti nit ne pije flasicu nocu jer mu je vaznije spavanje 😃
    Kod mene na poslu skoro svi imaju koronu... pa se pitam jel ono moje povracanje i probavne tegobe pred 10 dana bila korona 🙈 Taman je pozitivan informaticar koji mi je u utorak sat vremena popravljao nesto u uredu, a u srijedu ostao doma jer je pozitivan 🙊 Meni za sad nije nista pa se nadam da ce tako i ostati 🤞

MaRe
    04. Rujan 2022. 09:16

Maša je na blok listi od prvog dana kod nas 😂😂 i sve one gluposti s djecom u klipovima....samo normalni crtići su dozvoljeni. Sad obožava dinosaure pa sve na tu temu traži i gleda. S svim igračkama dinosaurima obavezno spava i to ako koji fali ga traži. Govorim mu i njihova prava imena i presmiješan je kad to pokušava izgovoriti. 🤭
    .
    Loša kako prošao vikend? Nadam se da nije korona...doduše koliko sad ona simptoma ima to nikad ne znaš. Ni ne pratim to više...dal još ima izolacija ili su ukinuli?

• LoSaLoSa
    04. Rujan 2022. 09:43

Jucer mu nista nije bilo, bio super volje, ne kaslje, ne smrca... nista 🤷‍♀️ ocito neka viroza koja je bila kratkotrajna. Bili smo kod frendova u Medimurju pa smo otisli na onaj Festival balona na vruci zrak. No kakvi smo baksuzi nisu letjeli jer je puhao vjetar... samo su ih navecer napuhnuli i osvjetlili i to je malom bilo super. No cijelokupna organizacija je uzas 🙈 Nama je bilo uz put, no da sam samo zbog toga dosla iz Zg bi poludila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.