ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    01. Rujan 2022. 07:04

Dobro jutro 😁 Sretno svima danas ☺️
    Mi smo ga išli ranije odvesti da izbjegnemo malo gužvu prvi dan. Ostao je bez suza i sretan što će se igrati ali je jedna curica vrištala za mamom pa se malo uplašio al ušao je bez problema u igraonicu. Kad sam odlazila vidjela sam da objašnjava teti na rubu plača da će doći tata 😭 
    .
    Zarice baš ću to potražiti ak ima online negdje. Ima ona neka ženska što tak dijeli savjete po fb...i mislim u teoriji je to sve super ali kad smo od 0-24 sami nekad je teško iskulirati se.  Nisu nekad djeca bila mirnija nego roditelji nisu bili toliko zaštitnički nastrojeni...bila su drugačija vremena. Nas je mama mogla pustiti po cijele dane vani same jer nit je bilo prometa nit nekih drugih stvari kao danas.
    Loša daj reci šta koristiš da ii meni dr propiše 🤪🤪
    Da i kod nas sam ja ta koja je zla a tata svemogući je dobar xD I sad kad sam ga ostavila u vrtiću on kuka za tatom 😂 Al to zato što smo nas dva sami i onda znam njegovo ponašanje i ne dopuštam mu sve što on smisli...a muž dođe kasno,i onda malo vremena provode skupa pa mu popušta. 

MaRe
    01. Rujan 2022. 07:55

Mikio da dobro si to pogledajte kad budete išli...jer stvarno su neozbiljni...doduše možda im samo ljudi odustaju zato što je zaista previsoka cijena za samo 4 sata. Znači za 8 sati takvog čuvanja bi morala dati minimalac i za šta onda radiš npr. 
    Ha, ekrana....joj da bar hoće šutit, sjest i gledat mobitel,tablet il tv hahahahha Nema on mira za to i gleda, neću reći da ne gleda al sve je to kratkotrajno i povremeno. 
    Otkrio je igre na tabletu, ima montesori učenje, pa brojke, slova, oblici, životinje...svašta nešto...Jučer je jedno pol sata igrao onaj kao memory s životinjama :)  
    Idem u 15 do 12 po njega. Samo gledam na sat  

MaRe
    01. Rujan 2022. 08:08

Cure što imate dečke..jeste nabavile gdje potkošulje možda? Online da ima za naručit po mogućnosti. Jutros je hladno i kiša i skužila sam da ima ovih ljetnih majica/potkošulja al bi rado uzela još za zimu, bijelih il nešto. 
    I kabanice neke dječje...dal tog bude u lidlu? 

• Zarica
    01. Rujan 2022. 08:16

Mare, mi imamo iz lidla i super su mi. Bas ugodne djeluju. Al nama sad trebaju vece pa ako naletis kad u lidlu javi da ih ima.
    Mi mu nismo jos davali tablete i kompjuter itd. Nisam jos sigurna od koje dobi bi s tim krenuli, kak ste vi ostali s tim? Mislim na te igrice kao sto si Mare spomenula. Nebi ga htjela zakidati za tehnologiju, al nekak mi jos djeluje bas rano... 

MaRe
    01. Rujan 2022. 09:17

Moj ima tablet odavno,al taj dječji jer lakše tam gleda crtiće. I sad malo bolje gledam ima svega za učenje na njemu. Ovaj memory je baš odličan, ima 6 prozorčića iza svakog je neka životinja, prvo prikaže jednu po jednu i glasaju se ..poslije se prozorčići zatvore i onda samo čuješ zvuk pa tražiš gdje su životinje. Jučer smo skupa igrali, svaki put bi mi se smijao kad bi pogriješila a on znao gdje je 😂😂😂😭
    .
    Tnx baš ću pogledati u Lidlu dal će biti 😁 To ima da prva budem pred vratima jer mi je usput iz vrtića haha 
    Na Sinsay nisam našla...jučer mi stigla dostava baš. Prezadovoljna sam količinom za te pare 😁  8 dugih majica, 6 kratkih, 5 pari čarapa, duks, jedna duga, jedna kratka pidžama, 5 donjih dijelova trenirki...za 560kn. Dvije majice mi se ne sviđa materijal ostalo je 👌

Angelly
    01. Rujan 2022. 09:47

Cek Mikio u kojem smislu da vidite jel i kak bi funkcioniralo... su vam oni to tak rekli (ili s aspekta da ocekujes fakat nesto bolje s obzirom na visoku cijenu sto bih razumijela) al fakat nemojte si dozvolit da vase misljenje ovisi o misljenju N i dal se njoj svidja. Vas dvije morate predahnut jedna od druge, za tvoje psihicko zdravlje pa makar i da ovo traje samo koji mjesec

Angelly
    01. Rujan 2022. 11:07

A sad vidim, nije mi ucitalo nove postove, ugl slazem se da trebate vidjet kak je tam i dal vama legne...al nek je odluka iskljucivo na vama 😊nadam se da ce bit dobro i da ces Mikio moc bar malo predahnut. 
    Uf ja jedva cekam pon da sprasim N natrag u vrtic jer bas bas testira granice i moje zivce

• Zarica
    01. Rujan 2022. 13:12

Mi upali na bebe Vidre na mladosti. Bas smo hepi :) Netko je jednom pisao za male sportase. Meni je i to fora program, vodila sam necake tamo. Uce elemente svih sportova da se mogu kasnijeopredjeliti za ono sto im lezi ako zele

annika
    01. Rujan 2022. 13:59

Ovo što pišete kako su nas starci nekad odgajali- nas je 3 i mama je bila sama s nama, nije imala nikoga da nas čuva, tata uvijek na terenu a uz to je i uvijek nešto radila- nadnica, na našoj njivi, vrtu, oko životinja. Ono što ja primjetim je da smo imali puno veću slobodu i da smo bili puno sampstalniji a nije se ni puno razmišljalo ni bavilo našim osjećajima, zabavljalo nas se, pazilo da se ne bi uvrijedili, da nas se uvažava itd. Žena je radila od jutra do mraka, uvijek skuhano, čisto i oprano, znalo se ako nešto kaže da se to mora poslušati i gotovo. Znali smo dobiti i po turu ali nemam neke traume od toga.
    Ja sam s tetom dogovorila da ovaj mjesec dolazim po M naokon ručka jer on tamo niti pije niti jede pa da bar krene s ručkom da može ostati spavati. Malo plače ali ništa strašno. Uglavnom promatra sve 
    Ja sam isto kao loSa, kao na nekim tabletama za smirenje i imam sto puta više živaca sa njim nego sa prvo dvoje, pogotovo sa srednjim sinom koji je nešto kao N ali na kvadrat😁

[iimg]

ifkaminja
    01. Rujan 2022. 14:18

Mikio, daj pogledaj, ak niš drugo za drugu godinu, vrtić Panda. Privatni je, kolko sam načula cijena je tu negdje ko i ta koju ćeš plaćati za 4 sata, mislim (stvarno ne znam) da je upis direktno kod njih (ne preko aplikacije) i koliko sam uspjela pronaći traže potvrdu o zaposlenosti za jednog roditelja.
    Velim, ne znam niš konkretno, pogledaj,raspitaj se da znaš za sljedeće upise.
    Naravno, ak sam dobro skužila da si na zapadnoj strani grada.
    Iskreno mislim da tvojoj ne bi bio problem da je jedina mlađa u grupi. Samo se bojim da bi pokupila piz*arije od starijih prije vremena 😂
    Annika, slažem se. Sister i mene je čuvala baka koja nije baš bila nešto pokretna, starci radili, rekla mi mama da smo bile super i da su mogli s nama gdje su htjeli, u goste- da smo sjele na pod i igrale se same i da nisu ni znali za nas. Da sigurno nisu ni 10% toliko truda ulagali u nas ko što se radi danas sa djecom. Doduše da se to i vidi 😂 pa smo bez obzira na sve to čist dobro ispale.😂
    Jutros sam saznala da moja "beba" više nije u jaslicama, nego kreće baš vrtić. Žao mi je samo kaj njezina omiljena teta nejde s njom, nego druga. Bojim se da nebu s kata bježala dolje k njoj 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.