ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    01. Srpanj 2022. 07:50

Došla sam samo škicnuti bolesne, drago mi je Losa da je bolje.. Mislim da ne bi toliko povraćao od sunčanice, vjerojatno je nešto pokupio,  iako je ljeto hara valjda 101 viroza plus korona.
    Vidim da naši novinari zanemaruju činjenicu da je 1200 oboljelih na 3600testiranih. I onda neka netko kaže da nisu novinari ti koji dižu paniku...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• LoSaLoSa
    01. Srpanj 2022. 09:14

Simbalaja da kad smo sad tamo u nolnici bili bilo je djecice s koronom, visoka temperatura i povracanje. Mog na kraju nisu testirali, ne znam zbog cega... no kao planirali su. Sad je bas neki promukao 🙄

• Zarica
    01. Srpanj 2022. 09:55

mikio, a ona zastita za sunce sto se stavi na auto? Ili bar da preko sjedalice ju stavite? Meni bas stalno padne na pamet koji smo sretnici da imamo garazu, to kad moram auto u gradu negdje ostavit sauna prava. 
    Grizli, mislim da ce jednako razbacivat u bilo kojoj opciji, al na onoj slici nije bila ta prednja zastita koja drzi knjige. To i ja u prolazu pokupim, a tek kad mala dodje...Mada mali se sve vise uci vracat stvari i bas slikovnice lijepo pokusava vratit. Kallax mi je za njega prenatrpan i nespretan. Imamo puno knjiga, kupujemo mu svakih par tjedana slikovnicu dvije, i kak ih mali voli i drugi nam ih donose. I onda mi nije ni pregledno za njega. Inace ova ideja s ikeinim policama za zacine mi je ful fora

Angelly
    01. Srpanj 2022. 10:19

Nezz moje misljenje sto se korone tice...dok nije jako velik postotak tezih obiljenja i smrtnosti ne treba se previse zamarat s time...jbga zarazis se prebolis i gotovo. Mene su ove godine vise dotukle vrticke pizdarije koje je dofurao nego korona 🙄 moramo se pomirit da je ona tu i bok. Ja cu prva rec imali smo zadnja dva tjedna svi doma blagu tempicu (do max 38) smrcav nos, grlo...i napamet mi nije bilo ici se testirat. 

• LoSaLoSa
    01. Srpanj 2022. 12:06

Angelly slazem se. Ponasam se prema koroni kao i prema gripi ili bilo kojoj drugoj zaraznoj bolesti. Evo mom malcu je doslo sve negativno i na rotu, adenoviruse, sve bakterije. Moguce da koronu ima 😆 Promukao je i dva puta imao 38 temperaturu 🤷‍♀️ Muza nest grlo grebe.
    Jutros je nama u garazi koja jedio kuce bilo 29 stupnjeva tako da nije da je bas ni u garazama hlano 😆 no super je da auto nije na suncu, a i zimi ne treba stakla grepsti kad zamrzne 😀 Joj ta zima mi se sad cini nevjerojatnom.

mrgud_zg
    01. Srpanj 2022. 12:40

Pozz ekipa 😁 čitam vas al nikako se javit.. drago mi je da su bolesni bolje 👍🥳
    Kaj se tiče ljetovanja, možda sam ja snob jer imam nešto na moru, al meni nebi palo na pamet nikad dat tolike novce za ležati na plaži. Bez obzira kaj to sve uključivalo. Ja kad platim nešto onda više volim aktivni odmor i negdje gdje nisam nikad bila pa da se cijele dane landra okolo. A s obzirom da po ljetu nemrem disati od vrućine onda mi je to nespojivo. 
    Nego mali i ja smo ovaj tjedan na moru s mojom mamom. Nakon kaj je s tatom i njegovima bio sve ok, sad je ko za vraga prvi dan pao s bicikla i razbio usnicu, onda mu se napravio žulj ispod malog prsta i s obzirom da je stalno u moru nikak proc, i na kraju dobio i konjunktivitis  🤦. Il' ga je propuhao ventilator il' Nes, ugl krmeljavo, ugl pedijatrica poslala tobrex pa nek mazemo. Nadam se da će proc do kraja tjedna jer nam završava godišnji 🙈
    Kaj se pelena tice, mi smo isto krenuli ovaj tjedan. Prvih par dana je bio kaos 🤣 al sad je pisanje pohvatao skroz, već mu par dana nije pobjeglo uopće. Al s kakanjem nismo još skroz na čisto. Imali smo i uspješnih pokušaja, ali vidim da bude još zbunjen jer kaže da bi piskio pa kao idemo u more a onda krene kakat pa ja ko manijak lovim 💩🤣, stalno pelenu imam u rezervi i tak 🤣. Dnevno spavanje odradi bez pelene ali noćno nismo skinuli jer je on još na adaptirano i tolko je vruće da se po noći budi pit vode i pelena ujutro bude popisana. Tak da ćemo mi to ipak naknadno. Jedino nisam pametna kaj da radim u ponedjeljak kad treba ic u vrtić. Dal' da ga pošaljem u gaćama u vrtić, kreće dežurstvo, drugi objekt, povratak nakon godišnjeg, sigurno će mu bit stres....
    I još samo nova anegdota s našim zdravstvom 🙄 trebali smo početkom 7.mj imat kontrolu u Klaićevoj. Naručili se prije 3 mjeseca. I zovu nas da je baš doktorica taj dan dežurna pa nam otkazuju. Meni je to bolesno fkt. Kaj ne postoji nitko drugi ko onda preuzima njenu smjenu, kak se onda slažu dežurstva ako ona ima taj dan naručene pacijente.. ma ugl nemam riječi. Ugl Ići ćemo na jesen 🙄

• Zarica
    01. Srpanj 2022. 13:47

mrgud, cek sad vam je novi termin za 3 mjeseca opet? Mi se taman danas narucivali, isto dobili termine u desetom mjesecu:D
    mi smo na moru isto na ocima nesto pokupili pa su nam rekli da klinci znaju to pokupit u moru.
    Losa, kod mene se radi o podzemnoj garazi tak da je razlika enormna.
    Kaj se korone tice, bojim se jedino mjera da mi nebi sad u zadnji cas nesto u rodilistu izmislili s novim pravilima.

• LoSaLoSa
    01. Srpanj 2022. 13:53

A da podzemne garaze su super sad 😀 I meni je isto jedino da zbog te korone opet ne uvedu neke mjere nesuvisle ili da ne zavrsim u samoizolaciji npr. Cijeli godisnji 😱 
    Bravo mrgud za pelene. Ja sam isto razmisljala da krenemo no bit ce 4 tjedna doma kad i mi pa cemo krenuti polako jer isto s tim drugim tetama i spajanjima ne znam kako bi bilo 🤷‍♀️

mrgud_zg
    01. Srpanj 2022. 16:29

Zarice, prvo su nam ponudili termin sredinom 8mj, što smo trebali bit na go (znači za mjesec i pol), pa sam onda rekla da nek nam daju u 9. Al nije mi normalan taj cijeli sustav naručivanja, ono prvi put kad su nas otkazali smo stvarno čekali 3 mj na novi termin, to nema smisla. 🙄
    Mi isto nemamo garažu, al postojeća kuća nije imala i pri adaptaciji nismo mogli nadograditi, i to mi baš užasno fali. Al kaj se tiče sjedalice nisam primjetila nikad da je prevruće i mali se ne žali, uvijek prvo rashladili auto ako je na suncu 
    Vidjet ću još za tu pelenu sljedeća 2 dana. Znam da je zbunjivanje vraćanje pelene, al nisam to planirala nego kak je ionako na plaži u kupačima, nekak je došlo spontano... Sad me poslje ručka recimo tražio pelenu za kakanje, nije mogo na tutu. Ma da su naše tete i nas vrtić poslala bi ga bez problema, ovak nemam pojma uopće koje tete će bit i dal' će one imat strpljenja il' kak će se postavit. Probat ćemo pa ćemo vidjet. 🤭 

mrgud_zg
    01. Srpanj 2022. 16:38

E za gaće sam htjela reć da mi imamo iz mane, pepca i sinsay, sve 100% pamuk i ne mogu reć su mi ijedne loše. Sve su se već prale i i dalje su mekane. Hm nemamo za usporedbu. 
    Sinsay onaj dan nisam uspjela naručit 🤣 dok sam se ja s malim dogegala s plaže i stavila ga spavat već je sve bilo rasprodano 🙈 možda i bolje jer nam fkt niš ne treba al kad su sniženja naravno da ne mogu odoljeti 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.