Mi smi vec ove godine bili tri put na moruKoristimo blagodati predsezonskih cijena, a u sezoni vjetojatno necemo ici na more. Isli bi u 6 mj. tjedan dana. Nemam zivaca za guzve. Sad smo bili u Baškoj u Corinthiji, Diamant Poreč i Lišanj u Novom Vinodolskom. Lišanj je najbolji za klince a Corinthia ima bazene dobre. Sve sam uzela preko megabona. I svugdje nam je bilo lijepo vrijeme za šetnje, a kupsli smo se u unutarnjim bazenima.
Baška je meni predivna, ljetovala sam tamo 10 godina valjda, radila sezone čak u Corinthiji u restoranu 😊😊 dok još nisu ni bili bazeni tamo.. Ali imaju osim bazena, animatori za klince i jako puno sadržaja za djecu općenito po Baski, ne samo u hotelu, ima i akvarij.. Ali ima i hrpetina turista pa je to baš veliki minus..
Mislim da ćemo i mi ove godine ili mobilne kućice ili ništa jer u hotelu se ne znamo ponašati, a za apartman nismo jer moramo onda sve sami 🙈🙈🤣🤣
Losa mislim da žene koje imaju svoje firme i žene koje su rodbinski povezane sa vlasnicima, ili im partner ima firmu. Par poznanica rade za tatu/ svekra pa su im digli čim su saznale da su trudne. Mislim da drugim privatnicima to ne igra ulogu 😁
--
Zarice možda uspiju prije ljeta s obzirom da je tada stanka u saboru. Nikad ne znaš😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mi sad obnavljamo kuću za odmor za 8+2. Kamena kućica sa bazenom, ali unutra će biti moderno uređena. Ali nije toliko blizu mora, ima jedno 2-3km do plaže. Mora se autom.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Sorry Mikio, dok se ja ukljucim u forum, prosla tema🙈 Kci je imala 5.rodjendan pa sam bila u tom slavlju.
Iskreno moje misljenje stoji i dalje a to je da se previse trudila (E knjige i ostalo) sto je u neku ruku pohvalno al s druge strane vjerojatno da radis i imas nesto uz nju ne bi se imala vremena njenim fix idejama tolko posvecivati pa mozda ne bi zahebavala. N je kao i mali M od Mrgud propricao odjednom j od onda stvarno ima bar 50% manje tantruma. Nekad cucim i grlim nekad tolko poludim da urlam,ovisi o veličini sranja koje je napravio. AS imamo cybex za oboje, samo u jednom smjeru 9-36.
Petra bas tuga :(
Simbalija evo i mi od ove godine iznajmljivači 😁
Neznam tko je pisao za cijene smještaja ali iskreno, nameti su toliki da ja ne znam kome se isplati za 50eur iznajmljivati. Ako ti agencija iznajmljuje oni uzimaju 50%. Ako sam iznajmljujes na booking ode 20% provizije od cijene, pa cijena ciscenja barem 20eur (ako sam ne cistis) plus veseraj...naravno ako ulazes u to a ne ono Juga 80ih za 100 eura dan.
Zadnji put kad sam bas pricala s iznajmljivacima koji su isli preko agencije oni nisu ni imali pojma kolko nam agencija naplacuje i malo su se frapirali kad smo dosli na temu Oni su sam rekli koliko para oni zele, a agencija je digla jos kolko si je ona htjela. Kaj se tice odrzavanja posao i pol. Meni se uopce ne svidja bavit se time. Al znam puno ljudi s mora koji se time bave i bome zaradjuju i previse
mikio, nece koristit taj porodiljni. Nije bas u nasem drustvu jos taj porodiljni za tate prihvacen kao nesto normalno. No svakako ce doc jednom na red :) Al ima on neograniceni godisnji, samo ovako bi ipak bilo zgodnije da je 10 dana kao prisilnih
Opet ja s Buritom. Ko da se nemogu izlogirat iz moba s tog profila.
E mikio, bas sam vidla na stranicama grada Zagreba da postoje vrticki programi do 3 sata dnevno. Kao sportski, ekoloski, vjerski, jezicni i tak neki. Mozda za to nije neka navala...a bas mi jr fora ideja. No iskreno nemam pojma ji za jedan vrtic da to ima. Ovo je samo onak bilo navedeno kao opcija za koju se mozes prijavit
To s apartmanima je istina, svekrva je iznajmljivala apartman preko agencije i ona ga izravno naplaćuje 60 a oni preko 100. Pa uvijek gostima ako dolaze opet kaže da idu izravno..
Cijena čišćenja je išla u nebesa, ali je veeeliki problem što se ne može nikog ni naći.. A i dođu poprilično visoki računi za struju, vodu. Tako da se nikome ne isplati ići ispod cijene iako se slažem da za 100eura moraš i nešto ponuditi,a ne namještaj iz sedamdesetih..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Hellou svima. Ako se mogu vratit na tantrume i poslušnost, mikio apsolutno se pridružujem općem mišljenju foruma da ste ti i N previše skupa i da je ona zato takva. Drugo, znam da većina misli drugačije al ja i dalje mislim da oni ne kuže kazne. Mislim da još uvijek na svoje akcije traže reakciju a ne kuže baš zašto. Mi recimo ne koristimo uopće riječi dobar i zlocest. Nego objašnjavam zašto se nešto smije a nešto ne. I posljedice. Ugl možda zabrijavam jer smo trenutno u fkt dobroj fazi, ne pamtim uopće kad je imao tantrum. Bude tu negodovanja i iskazivanja nezadovoljstva, al to prođe u par minuta i može mu se skrenut pažnja. Najgore mi je kaj je ovisan o crtićima. Pod time ne mislim uopće da puno gleda al on baš često traži da hoće gledat. Imamo neka pravila kad i kolko smije al svejedno traži. Iako gleda samo tegljaca Toma i naučio je miljon stvari i riječi iz tog crtica al svejedno ne volim da puno gleda. Tipa bude po 2 sata vani, igra nogomet, nemam pojma kak sve ne, i doslovno na ulazu u kuću Vice da hoće crtić 🙄
Govor mu je i dalje iz dana u dan vidno bolji. Počeo je sklapati rečenice 🥳🥳🥳. Motor nam je i dalje najbolji prijatelj, tolko toga mogu obavit s njim na tom da ponekad sama ne vjerujem. Doslovno me sluša više nego kad je pješice 🙈. Kaj se spavanja tice tu je i dalje sve isto 🤣. Bez iznimke svaku noć dođe k nama u krevet u neko doba🤦
Kaj se putovanja tiče mi smo zadnje išli u neki apartman preko airbnb i on je spavao s nama u krevetu. Nosili smo kameru pa smo ga gledali prije nego smo mi išli lec. Al on ni kod nas doma nikad nije pao iz velikog kreveta 😁 uopće ne znam dal' bi htio u kinderbet 🤣 svoj prijenosni smo ostavili na moru i baš me zanima kad dođemo u 6 mj dal' će htjet uc u njega 🙈
Baš sam si razmišljala o tim crtićima, moj isto puno traži ali ja uz njega gledam i komentiramo i jako puno riječi je naučio, boje, brojeve.. Tako da s druge strane ih ne smatram toliko lošima.. Isto bude i vani i igra se, ali prije spavanja i nedjeljom baš traži dosta, valjda mu je dosadno ili mu se ništa ne da..
Vokabular se poboljšava iz dana u dan i imamo rečenice po par riječi 😊
Moja je isto zakurila još u petak i dalje je bolesna.. Po danu bude ok, i onda pred noć joj se diže temperatura. Nema drugih simptoma osim zapušenog nosa. Nemam pojma što joj je.. Rastu joj petice, ali mislim da nije od toga.
Priča cijeli dan, ne gasi se. 🙈 A crtiće gleda kako koji tjedan, prošli tjedan uopće nisam palila tv, nekad gleda ujutro, ako je kiša popodne.. Trudim se bez, ali ne branim nešto. Gleda većinom Netflix, dugometražne. S tim da krene gledati i onda se u međuvremenu prebaci na nešto drugo, a crtić radi u prazno.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Sortiraj odgovore
Najstariji