Apropo imuniteta i zaceca, zene lakse zacmu kad je imunitet oslabljen 😉... Ako je imunitet prenabildan postoji opcija da tijelo odbija embrij.
Mikio ja ko outsider nisam ni znala da Botinec spada pod Zg, ja mislila da to selo 🤣🤣🙈...
Neznam koja je spomenula povodac što kinezi imaju za djecu... Mi smo ti 🤪... Vrlooo prakticna stvar. Majmun mali ruksak kao koji ima duugi rep koji mi drzimo. Sad na putu nam se pokazalo vrhunska stvar. Dobili na poklon i jos se smijali svi kao cemu to, jer se uvijek smijemo azijatima kad dodju s time, al sad u ovoj ludnici od Kopenhagena smo shvatili predosti.
Mare bravo za dudu... Mi smo miljama daleko. Mislim da smo sad cak isli korak natrag jer do puta je imala samo za spavanje, al sad na putu je cesto ju opet trazila tokom dana i ovako bezveze.
Grizli,ja prva glasam za povodac!!
Inace,kci kad smo s njene taman 2g bili na putovanju je ostala na sudu za spavanje i onda na putu se navikla na nju nazad. Dosli doma,zarezali je,ona je bacila u smeće i gotova prica. N ima vec sigurno pola godine samo za nocno spavanje.
Nego..jesam ja jedina koja kad otvori ovu temu pa na prvoj strani prvi DeeDeen post 'najlajavije mame na forumu' procitam 'najdlakavije mame na forumu'?😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Pa možda bi mogle bit ažurnije po tom pitanju, bar mi neke, ali sad će proljeće..
Ja pak čitam tvoj komentar treći put i razmišljam kakav je to sud za spavanje, neka kazna ili šta 💪😂
[/url
Lavice kakav je to sud za spavanje? 🤔 da pošaljemo klince da odspavamo malo 🤣🤣🤣🤣
Grizli ma da pa to mi zvuči odlično...moram potražit na Alliexpressu šta ima da nešto takvo uzmem....sad kad ne bude jakne i kapuljače neću ga imat za šta zgrabiti.
.
Ovo za dudu ni ja ne vjerujem kako ju ne traži a po cijele dane mu bila u ustima. Dns u podne nije htio odmah zaspati i onda je spomenuo kao duda ..ja rekla nema i nit pita ponovno nit traži. Teže meni palo što nije više beba s dudom nego njemu. Kontam kad se i pelene riješimo da ću žaliti za time 🙈🤷🏻♀️😁 nekako mi naglo i brzo raste 😭
😂😂😂😂😂
Pa možda bi mogle bit ažurnije po tom pitanju, bar mi neke, ali sad će proljeće..
Ja pak čitam tvoj komentar treći put i razmišljam kakav je to sud za spavanje, neka kazna ili šta 💪😂
nisam jedina 🤣🤣
Ajme sad vidim ovo ahahahahah 😂😂😂 Trebalo je pisati 'ostavila je dudu za spavanje'. Brate mili moj autocorrect🙈🙈🙈 Btw da postoji sud za spavanje jos bi moja kci bila na njemu 😂😂
Lavice 😂😂😂 nasmijala sam se do suza kad sam pročitala iako sam skuzila sta si mislila, al sam morala malo mozgat sto si mislila. Nadam se da cemo i mi uspjet otkantat sad tu dudu. Jos za noc ajde al sad je bas cijeli dan vezana za nju.
Mare majmun ruksak je kupljen u trgovini Igracke Denis. Neznam koliko je kostao al meni vrijedi svake kune. U taj dzepic sto je na njemu stane boca. Probali smo i one narukvice kao sto si spojen kao telefonskom zicom al to nije htjela imati na ruci. Ovo joj ko igracka bilo nekad ga je cak i naprijed nosila pa govori da nosi majmuna u klokanici.
Btw cure Kopenhagen je top destinacija za djecu. Mi smo 3 dana bas gustali u njemu skupa s njom. Ona se odusevila u zoo, dnevno smo prolazili 4-6 atrakcija i ona je sve popratila osim 2 muzeja u kojima je spavala i to je bilo za nas u vrijeme kad je ona spavala. Cak je i kolica dobro podnjela sto nije se vozila godinu dana bilo joj je zabavno i to. Sve skupa 8 dana puta proslo za cas.
Kod nas isto ostavljanje dude miljama daleko, pogotovo sad dok petice rastu..
Znači, L je toliko kasljao od prekjucer da smo otišli na hitnu jučer koliko smo se izbezumili (neprestano je kasljao satima valjda) i dali su nam panatus sirup. I kašalj je prestao istu noć.. Jel moguće??
Danas tu i tamo kaslje ali ono ništa ekstra.
Red fox čestitam
Mikio, ja živjela u Remetincu u limenkama blizu Botninca i bas mi je cijeli taj dio depresivan..
Grizli, super da vam je bilo dobro i da ste uživali.
I nama treba neki majmun ruksak ili povodac 🙈🙈🙈🤣🤣
Ajme nikad kraja sr*njima. Doslovno. Nakon proljeva uslijedila ful tvrda stolica i vjerojatno se dole ozlijedila. Jučer je krenula nezaustavljivo vrištati boli boli, da je boli i guza i spolovilo. I ništa ja krenula tankati brusnicom, mažem, ona samo vrišti i plače. Cijelu noć se budila i plakala, ujutro ravno u bolnicu. Ništa joj nije našla, tvrdi doktor da je vjerojatno zbog stolice jer da ima toga za izbaciti, a valjda se prepala. S tim da je kakala i jučer i danas samo valjda ne sve. Nju i dalje boli jedino manje vrišti danas. Ali duga je noć😏
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajme Simbalija užas, siroče malo. Svaka preporuka za kivilaks sirup šta su cure pisale, nas je spasio, čim vidim da kreće ka kuglicama dobije žlicu prije spavanja i drugi dan opet normalna stolica..
Mikio, V je normalno spavala tj. "novo normalno". Inače se budi oko 7, danas je u 8. Pretpostavljam da će i navečer sat kasnije ići i to je to.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji