Kod nas spavanje je relativno ok. Nisam primjetila neke jako velike razlike. Sad cemo vidit kako ce sutra biti. Ipak je njoj smrdan tempo malo sad od puta pa mozda i zato nema problema sad sa promjenama.
Simbalija bas sam htjela pitat dal su urino radili, M se zna zaliti da ju boli guza kad ima urinoinfekciju. Ili joj zna biti crveno al ne guza nego onaj dio između guzova i međica kad tesko kaka. Neznam zasto al dogodi se i onda samo sudoku krema pomaže, a prije toga oprat dobro to podrucje prokuhanom mlakom vodom.
I nama je za to dost dobra sudoku krema
Simbalija, najezila sam se, tak se nekad napate djecica...
Ja nisam skuzila da se promjenio sat do 3 popodne kad su mi moji rekli. Ujutro sam primjetila da smo se probudili u pol 10, al reko a bili smo umorni. Pa mi je bilo cudno kak sat na pecnici odjednom ide tocno, a inace uvijek preracunavam sat vremena, al reko mozda je muz napokon popravio vrijeme. Onda kad su mi gosti dosli je neko komentirao pa sam skuzila
Nisu joj ništa radili osim što joj je strpala prst dolje i pipala. Ni urinokulturu ni krv, ništa. Mislim da nije upala mjehura jer piša normalno, ne boli je niti joj mokraća ima onaj miris. Imam dojam da joj je došao hemoroid jer joj je baš otečeno iako je doktorica rekla da ništa ne osjeća. Uglavnom, dajem joj taj kivilaks jučer sam je kupala i pokakala se u kadu, da vi znate koliko je govance bilo, nije ni čudno da joj ga teško istisnuti. Ko da ga je veliki čovjek pokakao.🙈
Kakaste teme za ponedjeljak ujutro 😏 sorry cure. Danas se probudila zadovoljna ujutro jer je napokon spavala nakon xy dana. Pa sam odmah i ja bolje😁
Mm i dalje umire, najgore mu je jer ne može jesti iako jede za razliku od mene koja sam u tjedan dana pojela 2 dvopeka. On kao ne može, ali pojede juhu, rižoto, štapiće, dvopek...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Losa znam znam, samo kažem da joj nisu radili nikakve pretrage osim tog prsta u guzici. Rekla je da su joj crijeva tvrda i da je vjerojatno to boli. Ne znam zašto nisu tražili krv i urin, rekla je kao možete kod svog pedijatra. Kao da ja to ne znam. Mislim, bila je prazna bolnica nije baš bila gužva pa da su nas morali baš tako brzo otkantati, ali G je tamo bila super sretna i zadovoljna pa su možda zaključili da samo pretjerujem.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Simbalija, kaj se krv i urin moze kod pedijatra uopce? Kod nas moze krv samo uz placanje. Zar nije da za te pretrage inace treba uputnica pa u bolnicu il di vec... Zbilja bezveze da je nisu pregledali kak se spada, to isto kak naletis....
Mogu krv, urin ne. Mislila sam samo da me uputila na "redovan" proces, gdje moram tražiti uputnice pa odnijeti urin na zavod. A ja provedem cijeli jebeni dan zovući pedijatra, prošli put mi je rekao da ne dolazimo jer se čeka sat i pol i da mu sva djeca kure na 40. I onda bi valjda trebala do njega da pokupi još nešto gore.
G je okej, još se žali malo kad kaka, ali je super živahna i otvorio joj se opet apetit.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Imam puno frendova/poznanika koji rade/su radili na hitnoj pa kad čujem njihove priče me zaboli glava 🙈 baš dolaze zbog gluposti.
Nama je ovo prvi posjet pa sam možda previše očekivala, a i G se činila potpuno u redu tamo pa smo vjerojatno ispali ko ta mala sa glavoboljom. Prije toga je 24h svako 10minuta urlala kako je boliiii boliiiii.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Mikio uzmi u ducanu sto ti se svidi 🤭 ja vec odavno ne pazim striktno sto mali jede a pogotovo sad kad ih cuvam oboje kad je N bolestan, meni bitno da svi sve skupa prezivimo 😅🤣 realno znam kupit one neke purece sunke, jede i cajnu.. jede sve evo. Kupi ono sto ti se zapne za oko.
mikio, ni mi to ne jedemo uopce pa tako ni mali. Imam neku averziju prema salamama I onda smo slucajno neki dan skuzili da voli spek jer mu je frendac nosio u kutijici za dorucak pa mu je nas mali maznjavao. Tak da smo u igomatu uzeli neki spek pa mu znamo malo narezat na komadice, tam je nama stvarno vrhunsko meso.
Mikio ja ne jedem skoro uopce suhomesnato, niti salame, a mm jede sve i svasta pa je tako i M probala dosta toga. Mortadelu jede al ako je neka talijanska iz jedne delikates trgovine to pojede i 50-100 gr 🙈, pikovu pojede 1-2 snite, a ostale proba i pljune. U vrticu znaju dobiti purecu sunku Delux od Vindije ili Pik neku kuhanu sunku. To i doma nekad zna pojesti uz mm al malo, kao i u veticu kazu tete da to pojede bas komdic. Voli i bresaolu iz Lidla, to je goveđa salama. Parizer, poli, tirolske i slicno ne jedemo. Al ona vec svasta je isprobala i sva sreca da kad i proba nesto sto nije bas extra kvalitetno onda to vrlo rijetko trazi. Kao recimo hrenovke i to samo wudy zeli i najcesce pita da bi to jela pa drugi dan kupimo i pojede si za gust i adio. Ne komoliciram i ne branim joj. Za salame bas bira tocno mora biti određeni proizvođač, dok sireve ne bitno tko ih radi sve može posebno mozzarella.
Sortiraj odgovore
Najstariji