I N je ispovracao dusu danas prijepodne...al mislim da je do tog da mu je lose dorucak sjeo jer sad popodne je jeo i pio i sve je ok... nadam se da ce tak i ostat
Mene u srijedu tj noc srijeda na cetvrtak uhvatila viroza. Znaci cijelu noc sam provela na wcu! Uzas! Bilo mi je gore nego prvi dan korone, da bi sve proslo u roku 15tak sati. Netragom nestalo, kao sto je doslo🤔
Grizli uzivajte! 🥰
.
Znaci inace imam redovne menge, ovo mi se prvi put desilo... Iznenadila me svjeza krv izmedju ciklusa 😵 nije bilo puno, al sam promjenila dva dnevna uloska i prestalo. Proslo je 10 dana od zadnjeg dana menst. I cca 15 je dana do iduce menst.
Imam pregled 05.04. nadam se da nije plusic😂 kupit cu test ove dane.
Damnarexx, pa to bi stvarno bilo ludilo Mada po danima mi zvuci da nije to to. Izgleda mi da ti je krvarenje bilo negdje za vrijeme ovulacije, a onda implantacijsko bude jos cca 2 tjedna nakon. Al nikad ne znas
Simbalija, joj bas tesko. Znam kak je meni to bilo nezgodno s proljevom i pelenama, a moj mali nije ni osjetljiv. Nadam se da nece potrajat.
Mom malcu pocele dosta krvarit desni i siri mu se ta natecenost, cijela desna strana i gore i dolje mu je sad natekla, crvena i jako bolna. Doslovce kad otvori usta me zabljesne to crvenilo. Bas mi ga je zao kak se muci s tim. Budi se po noci vise puta od bolova. A sad kad je najbitnije da pere zube neda ni blizu.
Damnarexx sve je moguce. Iz mog iskustva to sto spominjes sam imala 3 put. 2 put sam bila trudna, a da nisam znala jer sam isto tako imala normalnu mengu pa krvarenje u vrijeme ovulacije koje je zapravo bio spontani u 7 tt. Saznala da sam trudna tek kod tog krvarenja. A jednom sam imala krvarenje kod ovulacije cca godinu dana nakon poroda znam da sam bila zabrinuta al mi je Red fox rekla da je ona imala situaciju takvu i cak na hitnoj zavrsila zbog krvarenja i bolova, to kad folikul pukne blizu zile se dogodi. U svakom slucaju zelim ti sto manje stresa.
Simbalija to zvuči bas ko rota. M je nama donjela iz vrtica, ona cijepljenja imala blage simptome 24h, a ja krepivala 5 dana. Nadam se da ce joj biti bolje brzo. Makar joj daj one elektrolite da malo joj da energije.
Zarica da da u plodnim sam danima. Sa E nisam imala implantacijsko krvarenje, dok sa T jesam...i to je bila svjetla krv ali se ne sjecam kad se pojavila.
Valjda nije nista😪 ako je, vadim si maternicu🤭
Simbalija moja E je tako imala dva puta. curilo je iz pelene...tako da sve znam 😒 naravno plus povracanje i temp 39, bas je koma i tesko. Mi smo joj davaali rehidromix i linex baby. Nis nije htjela jest...katastrofa.
Trajalo cca 5-6 dana. Nek vam brzo prodje🤞
Mikio nisam imala odnose, da jesam bi to povezala tako 🤔
Grizli znaci desava se. A nis, ic cu po test.
Meni se to nastavilo... Kao slabija menstruacija normalne boje. Cak lagano grceve imam i trnce u nogama sve kao sto bi imala za vrijeme menst.
A gin me nema kad prije primit😑
Hvala vam žene❤️ G više nije povraćala ni kakala od jučer, dobili smo neki super lijek od pedijatra od čega odmah proljev prođe. Sinoć i ponoći je imala temperaturu 39, danas je ok, ali ne želi jesti. A od rehidromixa bježi ko od crnog vraga, probala sam u čaj staviti, sok, jogurt, proba i nema šanse više. Pije crni čaj i to je to.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija super da ide na bolje ❤️
Damnarexx samo bi ti to trebalo 🤣 iako se nikad ne zna 🤭🤭🤭 Meni je tako bilo jednom sad nakon što sam bila bolesna...ja se ponadala da je implantacijsko al ➖
Zarice vaše grozno zvuči...nznm dal bi mu šta ublažilo ono čime smo im mazali desni kad su im izbijali zubići. Dentinox il kako već....u mislima mi stalno dentastix 🤣🤣🤣🤣🤣 a znam da je to ono za pse hahahha
Grizli,nema sanse da je pokupila kozice. Moja kci je bila 3 puta s djecom dan prije ili taj dan koja su dobila kozice (zarazni su dan prije izbijanja) i nista. Sad kad je dobila su bili na rodjendanu s bratom i sestrom koji su imali i tek onda je dobila. Inkubacija je 10-21 dan,ona je dobila 14. Dan
a N je dobio 18.dan (od njih ili od nje,me znam). Dok se ne posusi i zadnja kozica nema vrtica, u njihovom slučaju 14 dana.
Damnarexx,javi sto je 🙈
Mikio lakse Ce joj biti vani voziti
Mare ja sam u ljekarni svojevremeno tražila dentastix 💪😂
Mikio Vita je pred par dana prvi put uzela taj motoric od sestrične i lijepo je vozila, inače je tek unazad mjesec dva počela vozit onaj auto i triciklic šta je dobila za 1.rodendan.
Damnarex jao 🙈 javi 😁
Petra ? 🤞🤞
Bolesnima brzo ozdravljenje, mene nešto ulovilo, osjećala sam se dva dana kao da je gripa, jučer zakurila preko 39, danas kao nova 🤷🏼♀️. Sad je V počela rast temperatura, vidjet ćemo..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji