ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    18. Ožujak 2022. 19:26

I N je ispovracao dusu danas prijepodne...al mislim da je do tog da mu je lose dorucak sjeo jer sad popodne je jeo i pio i sve je ok... nadam se da ce tak i ostat

Damnarexx 🌺
    18. Ožujak 2022. 22:13

Mene u srijedu tj noc srijeda na cetvrtak uhvatila viroza. Znaci cijelu noc sam provela na wcu! Uzas! Bilo mi je gore nego prvi dan korone, da bi sve proslo u roku 15tak sati. Netragom nestalo, kao sto je doslo🤔
    Grizli uzivajte! 🥰
    .
    Znaci inace imam redovne menge, ovo mi se prvi put desilo... Iznenadila me svjeza krv izmedju ciklusa 😵 nije bilo puno, al sam promjenila dva dnevna uloska i prestalo. Proslo je 10 dana od zadnjeg dana menst. I cca 15 je dana do iduce menst. 
    Imam pregled 05.04. nadam se da nije plusic😂 kupit cu test ove dane.

• Zarica
    18. Ožujak 2022. 23:11

Damnarexx, pa to bi stvarno bilo ludilo Mada po danima mi zvuci da nije to to. Izgleda mi da ti je krvarenje bilo negdje za vrijeme ovulacije, a onda implantacijsko bude jos cca 2 tjedna nakon. Al nikad ne znas
    Simbalija, joj bas tesko. Znam kak je meni to bilo nezgodno s proljevom i pelenama, a moj mali nije ni osjetljiv. Nadam se da nece potrajat.
    Mom malcu pocele dosta krvarit desni i siri mu se ta natecenost, cijela desna strana i gore i dolje mu je sad natekla, crvena i jako bolna. Doslovce kad otvori usta me zabljesne to crvenilo. Bas mi ga je zao kak se muci s tim. Budi se po noci vise puta od bolova. A sad kad je najbitnije da pere zube neda ni blizu. 

Grizli
    19. Ožujak 2022. 08:31

Damnarexx sve je moguce. Iz mog iskustva to sto spominjes sam imala 3 put. 2 put sam bila trudna, a da nisam znala jer sam isto tako imala normalnu mengu pa krvarenje u vrijeme ovulacije koje je zapravo bio spontani u 7 tt. Saznala da sam trudna tek kod tog krvarenja. A jednom sam imala krvarenje kod ovulacije cca godinu dana nakon poroda znam da sam bila zabrinuta al mi je Red fox rekla da je ona imala situaciju takvu i cak na hitnoj zavrsila zbog krvarenja i bolova, to kad folikul pukne blizu zile se dogodi. U svakom slucaju zelim ti sto manje stresa.
    Simbalija to zvuči bas ko rota. M je nama donjela iz vrtica, ona cijepljenja imala blage simptome 24h, a ja krepivala 5 dana. Nadam se da ce joj biti bolje brzo. Makar joj daj one elektrolite da malo joj da energije. 

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2022. 09:05

Zarica da da u plodnim sam danima. Sa E nisam imala implantacijsko krvarenje, dok sa T jesam...i to je bila svjetla krv ali se ne sjecam kad se pojavila.
    Valjda nije nista😪 ako je, vadim si maternicu🤭
    Simbalija moja E je tako imala dva puta. curilo je iz pelene...tako da sve znam 😒 naravno plus povracanje i temp 39, bas je koma i tesko. Mi smo joj davaali rehidromix i linex baby. Nis nije htjela jest...katastrofa.
    Trajalo cca 5-6 dana. Nek vam brzo prodje🤞
    Mikio nisam imala odnose, da jesam bi to povezala tako 🤔
    Grizli znaci desava se. A nis, ic cu po test.
    Meni se to nastavilo... Kao slabija menstruacija  normalne boje. Cak lagano  grceve imam i trnce u nogama sve kao sto bi imala za vrijeme menst.
    A gin me nema kad prije primit😑

Simbalija
    19. Ožujak 2022. 14:20

Hvala vam žene❤️ G više nije povraćala ni kakala od jučer, dobili smo neki super lijek od pedijatra od čega odmah proljev prođe. Sinoć i ponoći je imala temperaturu 39, danas je ok, ali ne želi jesti. A od rehidromixa bježi ko od crnog vraga, probala sam u čaj staviti,  sok, jogurt, proba i nema šanse više. Pije crni čaj i to je to.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Angelly
    19. Ožujak 2022. 15:47

Kak se zove taj magican lijek da znam zicat pedicu po potrebi 🤭

MaRe
    19. Ožujak 2022. 19:05

Simbalija super da ide na bolje ❤️
    Damnarexx samo bi ti to trebalo 🤣 iako se nikad ne zna 🤭🤭🤭 Meni je tako bilo jednom sad nakon što sam bila bolesna...ja se ponadala da je implantacijsko al ➖ 
    Zarice vaše grozno zvuči...nznm dal bi mu šta ublažilo ono čime smo im mazali desni kad su im izbijali zubići. Dentinox il kako već....u mislima mi stalno dentastix 🤣🤣🤣🤣🤣 a znam da je to ono za pse hahahha 

Lavica27
    19. Ožujak 2022. 21:02

Grizli,nema sanse da je pokupila kozice. Moja kci je bila 3 puta s djecom dan prije ili taj dan koja su dobila kozice (zarazni su dan prije izbijanja) i nista. Sad kad je dobila su bili na rodjendanu s bratom i sestrom koji su imali i tek onda je dobila. Inkubacija je 10-21 dan,ona je dobila 14. Dan 
    a N je dobio 18.dan (od njih ili od nje,me znam). Dok se ne posusi i zadnja kozica nema vrtica, u njihovom slučaju 14 dana. 
    Damnarexx,javi sto je 🙈  
    Mikio lakse Ce  joj biti vani voziti 

DeeDee
    19. Ožujak 2022. 21:14

Mare ja sam u ljekarni svojevremeno tražila dentastix 💪😂
    Mikio Vita je pred par dana prvi put uzela taj motoric od sestrične i lijepo je vozila, inače je tek unazad mjesec dva počela vozit onaj auto i triciklic šta je dobila za 1.rodendan.
    Damnarex jao 🙈 javi 😁
    Petra ? 🤞🤞

Bolesnima brzo ozdravljenje, mene nešto ulovilo, osjećala sam se dva dana kao da je gripa, jučer zakurila preko 39, danas kao nova 🤷🏼‍♀️. Sad je V počela rast temperatura, vidjet ćemo..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.