ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    19. Studeni 2021. 12:28

Red, ja sam na preporuku frendice uzela Philips kompresorski u obliku tuljana i nama je super, ako želiš mogu pogledat točno kako se zove, 500kn je, toga se sjećam. Mislim do sad je dva puta po par dana bio u funkciji ali njoj je taj tuljan fora i mazi ga i malo inhalira njega, malo sebe i prođe brzo. U uputama piše da je 5min dovoljno jer je dosta jači pa mi je i to fora. Ima maskicu ali i neki nastavak koji se stavi u usta (umjesto maske) pa se s tim bez problema inhalira jer masku baš ne želi, nju ja koristim ako osjetim da me lovi 🤭
    Sve u svemu, po meni minus mu je glasnoća, a plus sve ostalo. 

[/url

Red Fox
    19. Studeni 2021. 14:21

DeeDee hvala ti. Gledala sam i taj i cini mi se zgodan od Omrona macka. Al uopce ne znam koje specifikacije da gledam. Cijene su prosjecno od 500-600 kuna za sve.
    Bas sam citala i vase probleme s ponasanjem djece, mislim da nam slijedi najtezi dio🤦🏼‍♀️ Mi smo danas natezali sat vremena ujutro da obuce carape jer nije htio ni carape na medu niti na pingvina nego avione.
    Ja se isto pokusavam voditi povezujucim roditeljstvom al iskreno bas znam izgubiti zivce pa vicem, al sam kasnije svjesna da s tim nis je postizem. Od kad je krenuo u vrtic ja sam radila najduze 2 tjedna u komadu, ostalo sam doma s njim. Bas se ponekad sjetim Mikio i divim ti se kak mozes sve sama🤦🏼‍♀️
    Mrgud super da ti je proslo sve ok kod alergologa, al to kaj kazes, bas im je pristup nekak povrsan. Mom su iz krvi vadili samo za jaje i kikirki, odnosno za oni kaj su znali da je izreagirao, tak da ne ocekuj nis puno. I taj nalaz ce ti doci na portal zdravlja. Mi smo naruceni opet 6.7.2022.😂
    Petra super mi je nacin na koji pises dozivljaje sa svojim klincima, ovo kad si napisala da bi najradije pobjegla mogu shvatiti i s jednim 😂
    Beba utjesno je za cuti da je i tebi s prvom curicom bilo teze.mene najvise muci jer imam osjecaj ko da sam stalno u nekom zaostatku i nemrem nis temeljito u miru napraviti (uvijek hrpa vesa za pranje, stan polovicno ociscen, prozore ne stignem oprati). 

annika
    19. Studeni 2021. 15:03

Ma mikiO zašto ti misliš  da se netko bilje snalazi u ulozi mame? Evo ja ih imam troje djece pa se nekih stvari koje ti radis s N nikad ne bih ni sjetila. Da ne pricam da sam evo jucer plakala od muke i jada koliko mi je stariji sin bio nemoguc. On ti je npr dok je bio mali bio 10 puta gori od tvoje N. I kod njega ova teorija sa pricom bez kazne nije palila. 
    Ja se Zarice slazem s tobom, ali mi npr nemamo nikoga. Daleko smo od svih nasih a kad dodjemo s djecom provedu 10 min i nastave se baviti sa svojim stvarima. Ja sam pokusala stvoriti neki krug prijatelja koji bi recimo zamijenili tu ulogu teti i ujaka ali nista od toga. Druzenje jednom u mjesec dana, ako i toliko. ja M nemam s kim ostaviti, pricuva ga starija kcer ako bas nekud idem gdje mi je s njim nezgodno

[iimg]

annika
    19. Studeni 2021. 15:17

Inace M zaradio gnojnu anginu, 10 dana penicilina. A taman poceo jesti bar popecke u koje mu natrpam svasta  sad opet nista. 

[iimg]

Simbalija
    19. Studeni 2021. 17:29

Moja je dobila opet antibiotik,  upala krajnika i grla i limfnih. I mama također🙈 zašto bih ja bila malo zdrava 🥺

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

annika
    19. Studeni 2021. 23:49

Simbalija mene isti boli grlo, i osjetim uhio ali nisam isla kod dr-a. Brzo se oporavite

[iimg]

Lavica27
    20. Studeni 2021. 07:47

A jbm simbalija vi bas u krug :((  ja sam isto sva nikakva, malo grlo,pa kasalj, pa herpesi, posla nikad vise :/
    Mi imamo od Phillipsa Innospire inhalator, evo ga tuce petu godinu, radi nekad 8x u danu 🙈 isto glasan al ne boje ga se. Mislim da se u CCO na zutoj srijedi u ljekarni daju naci na -30% pa ispadne oko 400kn.
    Losa taj viscoFlu je nesto najodvratnije sto sam pomirisala u zivotu,ajme ko da se govnima inhalira uuuuzas. Kcer podmitim s gumenim bombonima da bi uspjela inhalaciju napravit 🤯 a N mi se cini nakon te inhalacije kaslje nenormalno. 
    Inace cure svaka vama čast,ja sam u zivotu procitala jednu knjigu o roditeljstvu (Danski odgoj) i mislim da nisam do kraja. Vodim se instinktom. Ne mislim da onaj koji cita radi pogresno ali nekako s kceri je islo tolko sve lagano (zahvaljujući njoj) da nisam osjecala potrebu da nesto mijenjamo. Sin je skroz drukciji i testira me 20x na dan ali razlika je sto sad nemam vremena citat knjigu o roditeljstva pa idem mantrom 'go with the flow'. 
    Ja se tebi divim sto sve radis s Mikio jer ja nisam ili taj tip ili se ne znam truditi ali mislim da cak previse analize ulazes u svoje postupke. Nazalost mislim da se svede na kraju da je takva osobnost i dok prodju ove zahtjevnije godine i ako se na glavu postavis tako Ce biti...

beba2025❤
    20. Studeni 2021. 10:04

Zarice, super si sve  napisala🙃ja baš mislim jednako 💛
    Mikio, s drugim djetetom je sve lakše, s trećim još lakše, tako da ne brini 😉
    Simbalija i Anikka nek brzo ozdrave💜💜
    RedFox, pa kod nikog tko ima djecu nije uvijek sve tip top.. Ne zamaraj se s time.. Ja imam tri liste s poslovima po prioritetima🤣.. Na prvoj moram napraviti sve svaki dan, druga dva put tjedno, treća jednom tjedno i bok😄
    Znam da je nekom smiješno da ja koja ne radim nešto ne stignem, ali nekako mi je dan prekratak🤣
    Uglavnom, ne brinite ništa cure, svaka mama je svom djetetu savršena mama, a to je jedina ocjena koja vas treba zanimati💜💜

• Zarica
    20. Studeni 2021. 13:53

Annika, ma da, to je isto jos jedna okolnost promjene kulture i razjedinjenosti obitelji. Il u drugi grad  il svak na svoj dio zemlje, al tak je to, nemres vise nac posao di ti treba. Il jednostavno ne mozes zivit s onim sto nadjes di ti treba. Pol moje generacije otislo i raselilo se po svim kontinentima.
    Bas me iznenadilo kolko vas je razmisljalo o ovome :)
    Kaj se tice inhalatora, ne znam kaj bi rekla. Ulorno ga koristimo, al ne vidim da nam nesto pomaze. No ko zna kak bi bilo da ga ne koristimo, nemam pojma... 

• Zarica
    20. Studeni 2021. 14:21

jel poceo neko s bozicnim keksima? sve si razmisljam kad da krenem. 
    Mrgud, kod nas isto kroz studeni 3 rodjendana, pa u prosincu jos 2. Svaki vikend se nesto slavi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.