Ajme damnarexx, užas 😬😬
Ljubi mi skineticu puno čim budeš smjela 💓💓💓
.
V ima trbušnu virozu popraćenu aftama..sad smo već valjda pri kraju, danas je napokon normalno jela, prvi put od srijede.
.
Što se tiče poklona, mi smo joj za rođendan uzeli trampolin pa su nam moji i sveki ponudili svaki dio love. vjerojatno će još neku sitnicu. Za Božić smo joj uzeli lutku koja ima tutu, pelenu i bočicu, iz pepca, kad god ode samnom se pokušava igrat s njom a taktički razmišljam da je možda kroz igru potakne na tutu. Naručili smo od brata i šogi malena kolica za lutku pa ćemo joj to sve skupa upakirat. Ako nekom treba, ima u intersparu i Konzumu po 69kn, a lijepa su čvrsta željezna, inače nailazim samo na neke plastike po 100+ kn. Naručili smo još drvene kocke i pinota, a ostalima smo rekli da je sve na Pepu pun pogodak, od robice, didaktike, slagalica ili robice. E btw u pepcu ima ogromna plišana Pepa i George po 70kn, znam da su tu uglavnom plišanco hejteri 😁 ali možda je nekom korisna info.
[/url
Damnarexx samo nek tekućine pije, rehidromix ako hoće piti, čaj od šipka i probiotik neki. Mi smo imali crijevnu virozu, M je dobio rotarix, njemu je najduže trajala ali je bila i najslabija- 1 peiljevasta stolica dnevno i 1 povraćanje, ostatak obitelji katastrofa bio
M je do kraja tjedna na sirupu, a stariji sin isto danas dobio antibiotik zbog jake urinarne infekcije.
Ja ću pokušati uloviti kuhinju u lidlu makar je ne mislim vaditi uopće iz kutije dok se ne preselimo u novu kuću
[iimg]
Mi isto preboljeli rotu. Mali se cjepio tak da je doslovce imao proljev samo jedno popodne bez ikakvih drugih simptoma. A ja i muz tjedan dana bili na izmaku
Aj mrgud, uzivajte :)
DeeSB, vidla sam story, e moj mali s tom istom pjesmicom i koreografijom dolazi iz vrtica. Dok sam ja skuzila sto to on izvodi :D To je bila prva koju su ucili, uz ringe raja.
Ja nemam pojma sta bi im rekla, a pitali su vec. Mislim da nece robicu dobivat jer to ga ne veseli. A svi ce improvizirat s igrackama. Mi smo uzeli kuhinju za Bozic i najvjerojatnije cemo romobil za rockas. A ostalima rekla da pronjuskaju pa kaj im zapne. Ja stvarno nemam ideja. Znam da su mu vec kupili novi nastavak Pina i jos neke slikovnice na Interliberu, tak da dobar pocetak:)
Damnarex, jel to tvoja prabaka? Ona je malima onda sukunbaka? :) I moja baka je bila i sukunbaka :)
Znači nakon fakat super dana gdje se doslovno nismo "posvađali" ni jednom, on se probudio u 1 u neutješnom plaču, nikako ga smirit (nema temp, ne govori da ga ista boli), samo opet traži u boravak. Nakon rasprave da po noći i TV spava (uopće ne znam odkud ovisnost o TV-u po noći, preko dana ako gleda par crtica, preko radnog tjedna danima ne upalimo uopće), na kraju s mm išao večerati, igrao se, usisavao. Ja se pokupila u krevet, njih dvojica 2 sata ostali budni 🤦. Jutros spavao do pol 9. Znači mi doslovno imamo plafon 7 ok noći u komadu, i onda kaos. I tak ukrug 🙄
Kaj se poklona tiče, mi ćemo mu kuhinju, moj tata mu je uzeo onaj stol alat iz Lidla, mama usisavač 🤣. Razmišljam još o triciklu ili romobilu. Nisam pametna kaj je bolje uzet. Onaj tricikl koji je vozio na ljeto je preraso
Pa. Zarice i ne znam ako još tko koristi Pandu, na stranicama ljekarne lavanda Mia je sad popust 15% i još danas vrijedi dodatni popust 15% , pa ispadne 227 kn, to je baš super cijena 😁
Mrgud i nama ti je identično, doslovno sam joj jedan dan pustila TV i od onda svaki dan drame, usred noći traži.. nama se od kad je izbacila dudu dosta pokvarilo spavanje, a sad kad je bolesna, bože sačuvaj. Spava na živo, sama traži da ide spavat, spustim je u krevetić, kao da sam je na žeravicu polegla. S nama ne želi jer "ne tata ne", taj dio je još i najgori. Traži njega, 5 minuta ga grli, šalje mu puse i odjednom počne urlat iz petnih žila "ne tata" i skrivati se iza mene, kad god ga vidi počne plakat, žao mi je i nje i njega, a i sebe malo 😅
Jučer je zaspala u ponoć nakon najgoreg tantruma ikad, ona je jadna bila toliko umorna da više nit je vidjela, nit je razumjela, bacala se i mlatila rukama, nogama, glavom, doslovno sam je držala kao da ima epileptični napadaj da se ne ozlijedi. A on ne može ni prići. Čim skuži da je u istoj prostoriji pet puta gore. I onda potpuni hit, kad je prestala nakon dobrih 36 minuta, tražila me jogurt, pojela ga, poslala mi pusu kao da nikad ništa nije bilo i samo joj je glava klonula, zaspala sjedeći. I onda u 3 nova tura toga ali je trajalo puno kraće. Pa u 4i30 još malo kraće. I od 6i30 akcija. Ne znam..
Moguće da sam i ja skupila virozu od nje, od jutros me rastura, ali rastura trbuh.
[/url
Ajme damnarexx koma... Super da si mogla s T zbrisat. Kak ti je Annika napisala, tekucina, tekucina, tekucina... Pusti jelo ak nece jest al puno tekucine uz rehidromix. Drzim fige da sto brze prodje ♥️
Javljam da su klinci nakon mjesec dana odmaranja doma u vrticu 🎉🎉🎉... Do kad, vidjet cemo al eto me solo doma opet 😳
Pokloni... Jos nemam pojma nis al mislim da cemo u smjeru u kojem DeeDee ide, s lutkama 🤷🏻♀️. Imaju sve prasci jedni 🙈
Hani vec sam razmisljala o pisanju al nikako 🤭
Danas presla pepco, tedi, lidl, muller u potrazi za tamnosivim svijecama za adventski i naravno da ih nigdje nema... A zacrtala sam si takav i ne popustam 🙈🙈🙈🙈
Sad se moja M odlucila krstit (tj pricestit pa mora prvo ovo obaviti) pa nas i to ceka u 12 mjesecu... Ima da ispalim na zivce 🤯 Svekrva se drzi onog da se mora zlato kupit a moja M to ne zeli tak da sad s tim vodim borbu. A i nas muci sto da joj poklonimo 🤷🏻♀️... Naravno da smo mi jedini s takvom situacijom pa nemamo iskustva 😅 Svaki savjet dobrodosao zene 😅
url=https://lilypie.com][/url
Mrgud thanks. Odma cu si dva uzet.
mikio, mi imamo 5 njegovih knjiga :D sad ce sesta doc. Rekla mi je teta u vrticu kak joj je opisivao kak tata i ujak brzo skijaju
DeeDee, a kak je to krenulo? Jadan tata:( to jer bude ljubomorna? Moj mali u zadnje vrijeme sve vise ide za tatom. On je nekak zaduzen za igru pa se non stop igraju i mali to obozava. Ja vise obavljam stvari po kuci, skuham i svasta nesto.
Ajme nespavaci bas mi je zao... Kao sto sam milion puta rekla, oduzmite mi sve... Hranu, vodu al spavanje mi ne dirajte... Generalno mi je 5 sati ok, al u komadu, bez da netko cendra, stenje, place, trazi vodu, pisat, jest... Boli me uvo traje lo to minutu, pet, pol sata... Isti mi je drek jer sam se zbudila. E sad... Mozda moji osjete moju zivcanu energiju pa ni ne pokusavaju... 😅 Cak i mm kad klinci ne idu u vrtic spava u dnevnoj da nas ne budi njegov alarm 🤣 (majke mi nisam ja to trazila 😅)
Imam uzasno lak san i zivcira me sve kad me probudi nesto usred noci.
Svo cetvero su spavalice... Spavanje za svo cetvero je u 9 (uz poneku iznimku naravno) i cure su pocele do 8/9 spavat a tak i stariji. J je mozda najmanja spavalica al je zato najzivcaniji...hm...na mater 🤷🏻♀️
Sad cemo vidjeti kaj ce bit ovaj vikend nakon vrtica... Jucer su u 8 svi bili u krpama, bez pogovora, zaspali odmah valjda... Ujutro se jedva u pol 7 ustali. V najcesce nesto drami po noci al bude obicno prije nego ja lagnem pa me to ne dira previse 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Petra, ja uvijek za takve događaje uzmem neku lijepu krunicu/molitvenik, nađe se nešto lijepo. I onda uz to uzmeš nešto za veselje. Neku tehniku ako je netko blizak... vjerojatno nisam bas pomogla Taj nakit ne kuzim zbilja cemu sluzi. Jucer sam poklonila mami zlatnu narukvicu koju sam dobila za krštenje i nikad je nosila.
Btw, nekak sam mislila da je mlađa, kod nas je 4ti razred pricest. Kaj je tak velika vec :)
Sortiraj odgovore
Najstariji