Grizli ja ne susim veste od mm, svoje neke finije košuljice, sakoe i sl i mm je zaključio da su mu se neke majice smanjile, pa onda cijeli set tih istih majica isto ne susim. Sušim i traperice i ručnike. Od malog sušim 99% tog
Mi maloprije dobili mail da je jedna teta iz susjedne grupe pozitivna a oni su skupa u medusmjeni, pa je mali u samoizolaciji. Najsmješnije kaj piše da ko je bio u vrtiću prošli ponedjeljak. Nadam se da bar onda to završava ovu srijedu. Nego, jel imao tko situaciju? Kog zovem za bolovanje, pedijatricu il' svoju dr? 🙄
Grizlija ne susim veste od mm, svoje neke finije košuljice, sakoe i sl i mm je zaključio da su mu se neke majice smanjile, pa onda cijeli set tih istih majica isto ne susim. Sušim i traperice i ručnike. Od malog sušim 99% tog
Mi maloprije dobili mail da je jedna teta iz susjedne grupe pozitivna a oni su skupa u medusmjeni, pa je mali u samoizolaciji. Najsmješnije kaj piše da ko je bio u vrtiću prošli ponedjeljak. Nadam se da bar onda to završava ovu srijedu. Nego, jel imao tko situaciju? Kog zovem za bolovanje, pedijatricu il' svoju dr? 🙄
Prdijatrica ti daje potvrdu o samoizolaciji malog pa to dajes svojoj dr opcee prakse koja ti otvara bolovanje.
Mrgud, za njegovu izolaciju ja sam zvala pedijatricu. Ak ti trebas zbog toga ostat doma, onda ces morat i svoju dr kontaktirat. Obicno se s papirom koji dobis kod pedice ide kod tvog doktora opce prakse, al ne znam jesu li malo moderniji oko korone, mozda to vide nekak u sustavu.
Ja stavim na easy care i jos dodatno gentle upalim. I to je jedini mod na kojem sve susim Prije su mi se skupljale stvari dosta, dok nisam otkrila taj dodatni gentle. Cini mi se da je bolje sad. No grizli, meni se nekak cini da kak se prvi put skupilo da je tak i ostalo, al to je moj subjektivan dojam. Sad isto ko petra, kombiniram veci broj za stvari koje znam da ce se suzit, poput pepca. A muzevo za svaki slucaj ne susim u susilici
Zaboravila sam komentirat Petrin post. Super je citat vase dogodovstine. Dobro ti ide to pisanje. Da sam na tvom mjestu ja bih se uhvatila ozbiljnije toga i poslala nesto izdavačima uokolo da lova počne teć😉😊
Bolesni, kako ide?
Da, otvorila sam bolovanje i doma smo. Možda ga zadnjih dan il' 2 preuzme moja mama, vidjet ćemo. Moram priznat da nam je dan bio savršen 🥰 valjda s obzirom da nismo imali nikakvih "obaveza" nigdje nismo žurili, cijeli dan u nekoj igri, baš mi je dobro doma 🙈😁
Da, otvorila sam bolovanje i doma smo. Možda ga zadnjih dan il' 2 preuzme moja mama, vidjet ćemo. Moram priznat da nam je dan bio savršen 🥰 valjda s obzirom da nismo imali nikakvih "obaveza" nigdje nismo žurili, cijeli dan u nekoj igri, baš mi je dobro doma 🙈😁
Hahaa,, baš sam ti krenula napisati, uživajte tjedan dana 🥳🥳sad su najsladji u ovoj dobi🥰🥰
Hej haj🙃
Sto se tice susilice, samo susim djecju robicu. Eventualno ako je vani vlaga/kisa, onda ubacim i posteljinu/rucnike.
Skuzila sam po djecjoj robici da se minimalno skupi, al koga briga🙃 jednom sam nasu robu stavila, moje je sve bilo okej.. a na njegovim boxericama vrh se zafrknuo prema gore😂 dugo to nismo mogli vratiti, pa mu se zamjerilo i vise ne susim nase.
Sad imamo balkon i mozemo susiti na zraku😍 kako je to divno.
.
Mi stvarno imamo pomoc njegovih, a imali bi i mojih da su tu. Ja zadovoljna🙃
Zao mi je sto svi nemaju. Nije fer ta nezaintersiranost.
.
Inace, kod nas nikad..al nikad dosadno.
E ima rota virus, mali i ja smo pobjegli kod prabake u petak. Kaze pedijatrica da ne dolazimo doma do kraja tjedna. Luda sam. Ona je bas jadna, proljev povracanje, temp...prestrasno. sve je to imala i prosli mjesec dok smo mi bili u bolnici, i proslo je za 5 dana. Evo danas je punih 4, vidjet cemo dalje.
Mm je s njom po cijele dane, danas mu je sestra dosla pomagat do daljnjeg..
Koma. Bas smo svi u k. Al najbitnija stvar nam je da beba ne pokupi, a E ce se izboriti💪 velika je curka. U slucaju nedaj boze pogorsanja, na infuziju.
.
Tko se suocio sa rotom? Savjet neki? Utjeha? 😂😩💆
P.s. 29.11 imam cijepljenje s bebom i obavezno kupujemo rotarix. Doduse to sam svakako i namjeravala.
Mrgud a joj zao mi je da morate u samoizolaciju, al ima to i svoje prednosti ako imate di malo izac van na zrak.
Damnarexx uf uzas sa E i rotu. Svakako cjepi malog. M je donjela nama doma rotu iz vrtica njoj doslovno 1 proljev popodne, al nas sasilo svakog po 5 dana i koma, mogu mislit kako je tvojoj tako malenoj. Nadam se da nece morat na infuziju.
Hvala cure za susilica savjete... Sad tek skuzila da postoji i program za osjetljivo rublje susenje 🙈... Roba od M sto se stisla cak mi i pase jer joj vise nije siroka. Samo se nadam da je to to i da se nece stisnut u duzinu.
Mikio mi smo za bozic od bake narucili onu blagajnu i kosaricu sa mesom/rivom iz lidla. Od kumova hlacice tj traperice kao iz H&M jer ove koje ima obozava a vec su joj onako na knap. Od tete stafelaj iz ikee. Mi smo uzeli lego duplo ergelu (bez akcije, a sad u mulleru akcija, mm se skoro rasplakao😂), moja teta ce joj kupiti nešto od robice za vrtic... Uglavnom napravili smo popis sto joj treba ili sto je pokazala da zeli u trgovini. Mislim to su nam sve bliski ljudi pa nemam frku rec sto da uzmu, neki su sami se ponudili da bi oni to kupili. Za sebe odnosno nas dvoje odraslih isto tako kazemo si otvoreno sto nam fali/treba, ako ne uvijek kazem da poklon bon u nekoj trgovni je dobar izbor.
Sortiraj odgovore
Najstariji