ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    19. Listopad 2021. 13:59

Hej žene, vidim svašta nešto na forumu . Grizli brz oporavak tvom suprugu, jesi ti bolje? LoSa jel maleni ozdravio? T od subote ima temp, jučer bili dr upala grla, dobio antibiotik, kapi, za inhalaciju i nek pije tekućine.. 😬 sutra ga vodim u slanu sobu. Mikio N ti je prava pričalica, sad moraš paziti na frižider, kod nas T sve sam može otvoriti pa samo čuješ Ne! Al ne vrijedi. Zarice i MaRe 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za plusić što prije! Simbalija uživaj! I ja bih nekud pobjegla... Dammnarex bravo za E što je dobra i za T 🥰😘 uživaj! Angelly još malo :) izvještavaj nas 😁 mrgud moj se po novom da inhalirat al sam mora držati masku.. btw DeeDee i Simbalija kod mene u Slavoniji nema tih čepića. 

MaRe
    19. Listopad 2021. 18:24

Simbalija uzivaj...izgleda predivno ali i hladnoooo 🥶🥶🥶
    Mikio 🤣🤣 tak sam i ja malog 🤣🤣🤣 samo odjednom ne prolazi ispod frizidera 🤣🤣
    Lavice i mi unazad par dana imamo nenormalno vristanje cim mu nesto nije po volji ili nije kak si je zamislio...al samo popodne ili kad dođemo po njega kod baba...tamo bude dobar i onda kad dođemo po njega onda podivlja. Bas sam naletila na clanak o tome da kao kad tak vide mamu nakon sto su negdje sami da tim divljanjem i tantrumima izbacuju sve sto im se dogodilo tokom dana...kao mama je sigurna luka pa izbace sve kad ju vide.
    Ja sam zadnja dva tri puta kad je krenuo s tim nekontroliranim plakanjem i deranjem,čučnula kraj njega,i stisnula ga uz sebe...odmah bi se smirio i dao pusu te zaboravio zasto se derao 🙄🙄 Naravno morala sam paziti da me ne raspali s glavom il necime dok se bacakao.

Grizli
    19. Listopad 2021. 20:46

Hvala cure na dobrim zeljama za ozdravljenje... Mm se prehladio pa ga nisu htjeli operirat zbog anestezije da ne mogu prehlađenog pa odgodili za 15 dana. U vrticu od 10 u grupi danas ih samo njih 3 bilo, sad si mantram da M ipak izdrzi ovaj tjedan iako smrca i kaslje u kontinuitetu. Ja nikako i dalje 😒... I tako u krug se vrtimo.

Jel daje koja caj od sljezovog korjena kod kaslja? Jel pomogne kome? 

DeeDee ispravljam se i nasi cepici su dobri samo djete mora imati meksu stolicu ocito a ne kakat kuglice ko ovcica i onda to funkcionira.

Losa 😦😦😦😦🤯🤯🤯 odbjegli malac. Nemoj mislit da nece skuzit s ubrzo kako se otvara dvoriste i gdje je daljinski/gumb za otvaranje. M jos nije skuzila kako se otkljucavaju ulazna vrata i dosta tesko se otkljucaju, al ja od straha kad idem u wc pozatvaram sve prozore ako su otvoreni onda i na vratima imam onu sigurnosnu kuglu sto se vrata samo iznutra mogu zatvoriti mehanicki i visoko je pa to zatvaram.

E da jel vasi klinci hodaju samostalno po stepenicama? 

DeeDee
    19. Listopad 2021. 21:19

Grizli drago mi je da ipak funkcioniraju :) 
    Simbalija, uživaaaaaj, malo sam ljubomorna :) 
    LoSa vjerujem da si se šokirala, Vita to već redovito radi pa ni slučajno ne smije ključ bit u vratima ali prvi put sam uuuumrla. Po stepenicama je samostalna zadnjih par mjeseci, stalno gore dole, sad sam već opuštena, u početku sam trčala stalno za njom. Pala je jednom po ljeti i lupila glavom pa sam se prepala ful ali i ona je nakon toga dosta opreznija. Kad smo kod stepenica, savladala je tobogan, tj. sama se popne u kućicu, malo skače gore pa se spusti po toboganu, to nam je novo, do pred malo nije htjela ni probat sama :) 
    I od danas kad izlazi iz stana viče "đenjaaaa" 😂😂

[/url

Angelly
    19. Listopad 2021. 21:24

N hoda sam gore i dolje po stepenicama, i to fakat super...mada mene stresira sto sad manje pazi i oce sve brzo pa mu se tu i tamo malo omakne 😅
    I ja sam ga kod jednog tantruma probala tak zagrlit al ne pali kod njega, hos vise poludi...on bas mora to izbacit iz sebe 🙄
    Takodjer fora mu je otvaranje vrata...jej 😂

MaRe
    19. Listopad 2021. 21:34

Ajme Losa znam taj strah...i meni je zbrisao tak jednom al nisu bila zakljucana....to jos nije skuzio. Al isto iz dvorista ne moze nikuda pa ajde samo sam ga u carapama vijala po dvoristu 🤣🤣🤣😁
    Iako kad odem na wc nemam brige da ce pobjeci jer je sa mnom i pokusava dirati deterdžente ili pustati vodu na bideu itd. 
    Veceras sam se zakljucala dok sam se kupala a on bio s mužem...kad sam izasla tak me zagrlio i rekao mamaaa...kao da me sto godina nije bilo 🥰
    Stepenice je svladao normalno...iako max 4 imamo svuda pa ono 🤷‍♀️ da su neke ko u zgradi nznm dal bi bila opustena da sam hoda 🤔
    Grizli ajoj...a jel u bolnici i dalje ili doma? Drzite se i da sto prije i sto bolje prode 🤞

Grizli
    20. Listopad 2021. 08:48

Mare doma su ga pustili.
    M ako su 2-3 prođe onako jednu po jednu zastane na svakoj bez drzanja. Za dole cak mi se cini da ide spretnije nego za gore. Al u zgradi di ima 2 kata stepenica neke dane ide cetveronoske, neke dane se drzi rukom za ogradu ili nama da ruku pa ide al to traaaje i traaaje onda jer ide bas jednu po jednu stepenicu. Mozda su joj i previsoke jer kad pokusa jednu za drugom onda na drugu stane tek sa prstima ne punim stopalom. Dok recimo ljestve ide bez problema gore dole uz drzanje sa obje ruke. Na tobogan isto ide full sama cak se penje po toboganu za gore.
    DeeDee bravo za tobogan ja znam da sam prvoh 15 dana se jezila sva kad je sama isla. 

mrgud_zg
    20. Listopad 2021. 09:41

Grizli ja sam davala čaj od sljezovog korijena. Nemrem reć jel pomagalo il' ne. Mi smo isto u fazi konstantnog curenja nosa. S tim da je moj pio taj čaj a apsolutno ne želi ništa pit osim vode. Al baš baš ništa. Tak da mi je ovo bilo super da hoće
    Kaj se stepenica tiče moj hoda sam. Ugl jednu po jednu. Osim doma 🙄 jer mi imamo neke nestandardno visoke i zavojite, pa onda dole još uvijek ide po guzicu. A gore il' četveronoške il' se drži za zid il' za ruku 
    Kod nas u parku je baš super tobogan s normalnim stepenicama i on baš odavno ide sam gore. Kad su ljestve onda još traži pomoć. 
    Mi imali 2 loše noći. 😫 Ne znam dal' znate al pun je mjesec. A i izbijaju mu 2 trojke i mislim da ga je počelo to baš mučiti 😒 
    Svim bolesnima brzo ozdravljenje. Simbalija baš uživaš. 🤭

annika
    20. Listopad 2021. 11:49

Ja sam najstarijoj davsla i čaj od sljezs i kapala sljez u nos i pomagalo je.
    Mrgud nama je valjda svaku noć pun mjesec🥴 
    Ja sam grozna, uopće ne pratim penje li se ili ne. Mi smo u prizemlju a on na igralištu uopće ne ide normalno na sprave nego ili hoda okolo ili se penje na dio tobogana gdje se treba spuštati. Guraliva ga apsolutno ne zanima, samo lopta, lopta i lopta.
    Držim fige da svi bolesnici brzo ozdrave, da šmrkanje ne preraste u nešto gore. Mi se još svi dobro držimo ali stariji klinci i njihove obveze i njihov pubertet...ubiše me

[iimg]

Valkris
    20. Listopad 2021. 12:02

L se penje bez problema i po stepenicama i po toboganu i svim vrstama penjalica i nepenjalica. Ali zato ne prica nista.
    Caj od sljezovog korijena sam mu i ja davala i odem neki dan u ljekarnu kupit i zena sokirana mi nece prodat jer je on premali za taj caj?!?!? Kao da mu je to prejako
    Uglavnom, ja mu kuham jabuku i luk i prode mu kasalj dosta brzo. Dajem mu i sirup ponekad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.