ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    18. Listopad 2021. 07:51

Damnarex moj mali ti je s 2 mj imao štrajk dojenja. Ajme kad se sjetim 😫 koje su to muke bile. Fakat s odmakom kad pogledam baš se čudim da nisam odustala. Ugl ja sam se tjedan dana izdvajala dan-noc jer nikad nisam znala kad će tražit. I onda se postepeno ipak vratio na dojenje. Nije imalo veze s mengom jer sam dobila tek nakon 11 mj. 
    Ovo za kašalj i nos sad apsolutno vjerujem 🤣. Ja sam se nadala kak će nas to zaobići jer eto ja imam dijete koje do vrtića nije nikad bilo bolesno haha. Ugl prva 2 tj je bio zdrav. Od tad stalno po malo kaslje i smrca. Al srećom samo je 5 dana bio doma i za sad nam prolazi bez temperature i terapije. Inhalirat se neda

Angelly
    18. Listopad 2021. 18:29

Kad smo kod temperature...evo do sad smo i mi bili bez...kao krenuo prosli tjedan smrcat i jucer kasljucat al islo na bolje....i danas ujutro mi se cini prevec topai...kad li tempica 39 🙄 znaci uzas. I moram dns ozbiljne razgovore s ovim malcem u busi vodit da se strpi dok N ne ozdravi....

MaRe
    18. Listopad 2021. 21:05

Angelly jel se to nešto pokreće  
    Držim vam svima fige da što prije ozdravite :) 
    Damnarexx držim fige da štrajk što prije prođe  Nemam iskustva s m i štrajkom, jer sam dobila tek nakon što sam prestala s dojenjem...ali samo kad se sjetim onih borbi oko dojenja, pa je lijen vući, pa spava na sisi itd....i onda izdajanje pa kombinacije...uff...a sad ga samo pitam hoće/neće jesti i to je to 
    Al brzo to sve prolazi i prebrzo...i onda kad sam najživčanija i umornija samo se sjetim da će to sve brzo proći i da će vrlo brzo doći vrijeme kad će mi faliti to sve i odmah sam bolje i volje i sve  trgnem se nekako :) 
    -
    Dal vaši mamaču? Pa nekad od jutra do mraka pa čak i dok spava, sve mu je samo mama, mama, mama....15550 puta dnevno 
    I postao je takva maza....stalno dolazi i traži puse i da ga češkam, masiram, grlim i ljubim 

• Zarica
    19. Listopad 2021. 07:58

MaRe, moj nekak nije da vise mamacae ko prije. Valjda sad kad prica radje koristi druge rijeci
    Mrgud, ja sam isto zivjela u toj zabludi kad smo kretali u vrtic. Tad jos nisam znala kaj se uopce daje djeci za temperaturu kolko je on bio zdrav. Al dobro, sad kad mu je druga sezona se fakat super drzi. 

Lavica27
    19. Listopad 2021. 08:45

Mrgud realno ni nema gdje skupiti bolesti do vrtica...
    Angelly kad sam ja rodila N to jutro je L dobila 39 i upalu uha🙄🙄🙄 najgore je kad su tako manji oboje pa je svaka bolest lutrija hoce li oboje pokupiti ili samo jedan. Al evo dobro se drze, naizmjenično zasad budu bolesni,drzim fige da brzo nude sve ok!
    Grizli sretno danas muzu na op i da se ti oporavis.  
    Moj N je na turbo s tantrumima. Neznam jel ima veze s dudom al sam ju je ostavio, ujutro drame cim nije po njegovom,u vrticu je ko bubica dobar i onda opet doma do spavanja histerija svako malo,poludit cu. 

• Zarica
    19. Listopad 2021. 10:21

E cure, ne znam ako ste vidle. U Maloj sceni ima do cetvrtka pedstava za djecu do 18 mjeseci. Ja sam htjela ici s malim i zaboravila za vikend Bas mi je zao. Preko tjedna je u 10 ujutro do cetvrtka pa ako netko zeli mozda moze jos ubrat kartu. Nisam jos nikad vidla da ima predstave za tako male i bas sam se veselila ici. Al fakat nemrem pamtit tolko unaprijed. Kad se moralo ici na tko pjeva zlo ne misli uspjelo mi je tek iz treceg pokusaja. Pola godine prije kupila kartu s mm i dvaput zaboravili da je predstava...treci put nije bila zrinka cvitesic i bas je to bezveze bilo.

Valkris
    19. Listopad 2021. 10:53

Angelly, ja kad sam rodila isto je L zakurio doma na 39.
    I mala je evo non stop smrkava zbog njega...
    ... 
    Nego, jel piju vasi jako puno vode i puno pisaju? 
    Znači L je poceo piti jako velike količine vode.. Cak su u vrticu rekli da pije vise nego ostali..
    Ne znam jel brinem bezveze.. 

Simbalija
    19. Listopad 2021. 11:04

Losa,  sad sam tek uspjela do foruma.  U Norveškoj sam 😁 znači ja sam kupila u ljekarni u ulici Pomerio,  ulica iznad Indexa,  a ispod Ekonomskog fakulteta,  zove se Prima Pharme. Ali mislim da i ljekarna Kušen ima, njih je više po Rijeci pa možeš nazvati i pitati.
    --
    Moja G je mala drama queen vrlo često.. I da cijele dane (nekad i noći)  se dere mama mama mama mama mama.. I naravno ne daj Bože da nije po njenom.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    19. Listopad 2021. 11:06

Mikio, poslovno sam,  imam job shadowing.  Ali malo i guštam,  predivno je 😊😊😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Angelly
    19. Listopad 2021. 13:33

Znaci to kaj ima tempicu je nagovjestaj da dolazi ovaj drugi malac 😅 ajme ak ja prezivim ovu zimu ima da mi daju nobelovu za mir...jer sa tri "muskarca" u kuci i jednim starim muskim psom prdonjom fakat cu je zasluzit 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.