Mojoj frendici su rekli da malom daje loptice, svih oblika i vrsta.
Zarice i mare ❤️ baš mi je bilo žao pročitat. Držim fige 🤞🤞 svima koji si želite za novi plusić ➕
Moj mali i dalje ne spava 😴 tak da se mi još nismo odvažili na novi pokušaj.. ja se kao ful nadam dogodine, al svakih par dana nakon neke grozne noći mm i ja komentiramo da nećemo više djece 😬🤦
Mi napokon imali roditeljski u vrtiću. Moram priznat da sam za sad fkt zadovoljna. Nije im velika grupa, tete su ok. Tete su zadovoljne s adaptacijom. On još zaplače ujutro kad ga ostavim al kažu da je to predstava za mamu. Da prestane doslovno kak se zatvore vrata. I počeli su imat te neke prave aktivnosti. Slikali su dlanovima, pa nešto bojaju vilicama. Imamo svakih par dana izložbe. I to mi je preeedobro 🥰😍. S obzirom da mi je prvi malo sam se rastopila 🤭. A pogotovo jer ni mm ni ja nismo taj "kreativni tip" da tak crtamo s njim doma 🤪
DeeDee opet ja gnjavim sa cepicima. Tko ih proizvodi? U Zg ljekarni mi je prvo zena rekla da ih imaju i da ce doci iduci tjedan pa me u petak zvala da ih proizvodi Gradska ljekarna Split, a ne oni te da pogledam webshop. A Split veli da su ih prestali proizvoditi 🤷♀️ Gdje se to moge kupiti? Ako je i u Rijeci ili negdje zvat cu frendicu da mi ih posalje 😀
Ja sam kupila u privatnoj ljekarni u Rubešima (znat ce frendica iz Rijeke gdje je to:), a Simbalija je negdje baš u gradu ali nisam zapamtila gdje pa možeš pričekat i njen odgovor). Uglavnom, oni sami proizvode to na tjednoj bazi.
[/url
Eh DeeDee oces mi bit dobavljac tih cepica za proviziju 😅 bas mi se ko super stvar cini a nema ih tu kod mene 😒
Eh DeeDeeoces mi bit dobavljac tih cepica za proviziju 😅 bas mi se ko super stvar cini a nema ih tu kod mene 😒
Haha možeš mi pustit neki kontakt, nije bed. Samo nisam sigurna baš za slanje jer se inače drže u frižideru, doduše sad je zahladilo pa bi možda i preživjeli
[/url
Bas cudno da u Zg nema neka ljekarna koja to drzi. Kod nas ima jedna Bio ljekarna pa mozda da u takvima pitate. Ovi oni rade sami sto sam ja uzela iako po pisanju od DeeDee mi se cini da su te njene bolje. 😏 Tako da razmišljam o odlasku u Ri po te the čepiće.
M opet kaslje uzasno posebno kad legne tako da su nam noci kaoticne. Inhalacije ne zeli. Mm sutra ide na operaciju, ja sam tek na 50% ozdravila, iskreno se nadam da ona neca zakuhat da moze u vrtic.
E zenske, mame curica ako koja treba cipelice Superfit velicina 23 roze saljem sliku jer neznam kako se tu vise kaci. Kupila na nagovor mm jer eto M ima svu obucu plavu, crnu, sivu i zasto ne bi neke roze imala. Stoje u ormaru mjesec dana ne zeli ih ni u ruke uzet a kamo li obuti. Svaki pokusaj obalcenja zavrsi sa krokodilskim suzama i urlikanjem. Nikad nigdje nosene, pa ako koja zeli kupiti ili zna nekoga/n3gdje gdje bi ih mogla prodat prodajem ih. Mi ih na akciji platili 289kn. Sad sam joj narucila nove plave jer nema nego 1 tenisice koje kad pada kisa i nisu bas najbolji izbor 😒.
Hej hej,
Nadam se da uzivate u ovoj suncanoj nedjelji. 🥰🌿
Curkama drzim fige za plusice🤞🤞 bit ce to. Jedva cekam cuti o novim trudnocama🙃
A bolesnima..brz oporavak 😕 grizli vama pogotovo. Bas vas je sasilo..bemu misa. Nadam se da ces izgurat sto bezbolnije dok mm dode sa operacije. Njemu zelim srecu!
Nas soraju grcevi🙄🙄 oko 15tog dana su se pojavili, bili nesto sitno i nestali. I sad s 2mj opet.
Curke koje su dojile i dobile mengu..sjecam se deedee da je imala taj slucaj. Znaci, ja jos nisam dobila, al osjecam lagano probadanje u jajnicima...mogla bi uskoro. Malac je danas odbio cicati..vidim da bi htio, al potegne par puta i place. Dala sam mu dohranu i sve okej. Pa sam pretpostavila da nije mozda menga u najavi? Ne znam sto bi drugo moglo biti🤷
Nakon cijelog tjedna cuvanja ovo dvoje malaca, E ce u pon napokon u vrtic! 🥳🥳 Ozdravila nakon antibiotika, hvala bogu...ono je vec bilo izludjujuce.
Damnarexx, ja sam dobila menstruaciju cca 4 mjeseca od poroda, fakat se ne sjećam detalja osim da su uvijek dva dana prije i prvi dan bile borbe sa sisanjem, tad sam u biti prešla na izdajanje skroz
[/url
Slučajno sam poslala..
Tad sam se počela izdajat jer nikako nismo bile usklađene a ja sam od početka koristila one glupe šeširiće tako da su borbe bile konstantne i tih dana je bilo skoro pa nemoguće.
Držim fige da uspijete nastaviti 🤞
.
Grizli a nemam pojma, možda vašim klincima bude gore pa čepići ne uspiju toliko pomoć, Vita je do sad bila tri puta bolesna od čega taj put kad smo otkrili čepiće prvi put malo jače, ono, da sam kupila inhalator i da je kašljala i šmrcala dosta. Npr. ja sam od četvrtka prehlađena, jučer me slomilo ful, danas sam bolje, ona malo kiše i to je to 🤷🏼♀️
Češće smo dečko i ja, nego ona. Neka tako i ostane 🤞😁
[/url
Damnarexx ja sam mengu dobila nakon 8 mj dojenja. Koliko se sjecam svaki mjesec sam imala dana kad mi je izgledalo ko da cu dobiti mengu. Al taj put kad sam ju i dobila sam prvo osjetila ovulaciju uzasno bolnu pa sam bila sigurna da cu dobiti. Dojenje je bilo da malo borbeno onda al nije odbijala samo je znala manje a cesce traziti. I tako je bilo dan prije i prvi dan menge.
DeeDee nek sam V ostane sto duze ti zdrava, nas bas muce ti kasljevi. Sinoc sam joj na kraju luk stavila u sobu i onda je spavala bez kasljanja nekih 6-7 sati. Samo ce brizna u vrticu dobit nadimak kapulica. Mislim da joj sva roba u ormaru zasmrdila. 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji