ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    12. Listopad 2021. 19:44

Damnarexx 🌺

Mikiotebe je bas satralo😕 nadam se da ce nakon tih svih pregleda izvuc nesto "pametno".
    Super za N, da je spavala i papala😁😁
    Meni je nevjerojatno koliko ona prica🙃 kao i od Zarice"oprosti" imam feeling da smo mi udaljeni od toga pola godine😂
    Drzim fige za plusic🤞 zao mi je za gubitak 💛
    Mareda bude uskoro🤞🤞
    Angellyse drzis? 😁 Joj kad se sjetim sebe🤭🙈
    E da ti odg, ona je klasicno smrkljava i kaslje, nema temp. Ne mozemo se tog rijesiti. Sad je dobila antibiotik i nije isla u vrtic danas.

.
    Moj deckic Tom je bas dobra beba🥰 minimalno place,…papa i spava, zeza tu i tamo..mora i to😁
    A ona je toliko pazljiva prema njemu, pokriva ga, stavlja mu dudu u usta..zeli ga nositi🙈
    Ljubomora 0. Posvecujem joj se maximalno koliko mi situacija dopusta.

Cek zbog nosa i kaslja antibiotik...nezz meni to suludo...pa realno takvi smrkavi i kasljucavi ce bit do proljeca....

MaRe
    13. Listopad 2021. 00:14

Omg 1200 kn cipelice 🙈  Razumijem da su ortopedske al nisu od zlata....bas pretjeruju s cijenama za klince.
    Ko i one obicne gumene cizme za 260 kn 🙄🙄
    .
    Ja sam ipak dns zavrsila kod dr jer moja cudna i duga m zapravo nije m nego ciscenje. Kad mi je kasnila nadala se jesam da je upalilo al nisam imala neke sumnje. Početkom tjedna mi je rekla da dodem pa ce napraviti uzv i ostalo da vidimo kako stojimo. 
    Nije mi ništa  dala ni rekla drugo...nemam bolove pa pretpostavljam da je to ok...samo mi je rekla da u slucaju jaceg krvarenja dodem k njoj prije ili na hitnu.

• Zarica
    13. Listopad 2021. 02:11

Mare😔 a bas mi je zao. I kod mene je extra dugo trajalo, al me i boljelo dosta jedno vrijeme al sve proslo prirodno na kraju. 

Grizli
    13. Listopad 2021. 11:17

Mare zao mi je. Nadam se da ce brzo proc i da neces morat na hitnu.
    Drzi se

MaRe
    13. Listopad 2021. 11:48

Hvala vam 😘😘
    Ma dobro sam :) Nisam ni znala pa mi je zato nekako lakse,normalnije...nznm ni sama koji izraz upotrijebiti 😬 Kad nesto ne valja bolje ovako u startu nego kasnije. Obaviti pretrage i nazad na posao 🤭💪
    .
    Mali je napokon svladao guralicu kako treba...dosad nije htio sjesti nego ju je ovako gurao...evo vec pol sata struze po kuci(guralica je bager s onom ručkom  naprijed)🤣🤣🤣 sreca da nismo u stanu 🤣
    I sad mu tek zanimljiva ona hodalica...i nju gura posvuda a ja samo mislim gdje se to baterije vade 🤭

• Zarica
    13. Listopad 2021. 14:04

Mare, mom je guralica auto totalan hit. Bez problema smo do vrtica s njom isli kad je bilo toplije. A isto je nedavno opet aktivirao i onu klasicnu guralicu za hodanje, no mislim da cu je poklonit dalje jer je fakat glasna, a realno mu ne treba vise. 

Lavica27
    13. Listopad 2021. 22:47

Mare zao mi je :( ali vjerujem da te sreca ceka odmah iza ugla:*

Valkris
    14. Listopad 2021. 13:24

Zarica i Mare, zao mi je..
    🤞🤞 Svima koji pokušavaju 🥰
    L je krenuo u gradski vrtic i preporodio se. Trci teti ujutro 🙈
    On ne gura guralice, ali pobaca jastuke na pod i s kreveta se baca na njih 😂

Angelly
    14. Listopad 2021. 14:01

E LoSa tvoj mali nije ko mali ful sakice otvarao, jel da? Pa si pisala nesto za plisance da je dobro s njima radit zbog tih sakica? Ne sjecam se bas tocno vise 😅

Angelly
    15. Listopad 2021. 09:14

Ma frendicina mala ima sklopljene sakice pa pitam zbog nje al nije lose ni ponovit geadivo 😂😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.