Uf kolko tema za komentirat :)
Pelene i vlažne - mi isto već jako dugo na 5 babylove al može i violeta i lupilu i zapravo sve...jedino je problem ak ja kupim zabunom krivu veličinu xD al onda te isto iskoristim da mu ih stavljam tokom dana a ne noći jer ga ipak onda češće mijenjam. Ja isto koristim isključivo vlažne i to 90% slučajeva violeta badem jer mi budu u 5 u pakiranju u dm i najlakše mi je tak...kreme za guzu sam ak je crveno, a bude mi smiješno sad jer smo dužni kremu za guzu jednom mjesečno u vrtić nosit i mislim si kak ga one tam više mažu neg ja doma :P
Za malog Nou moram vam reć da za sad ide jako dobro prikupljanje :) uskoro imaju cifru za početan polog a planiraju još i razne druge akcije pa je lako moguće da skupe cijeli potreban iznos za cjelokupno liječenje.
Inače evo ja za par dana u terminu (: , prebrzo došlo, kaže mi muž da se strpim još malo xD da mu dam min 2 tjedna...jer kao da se mene pita kad će (al lagano mi dosta trudna bit, fala bogu isto ko ni s N nisam puno dobila al se svejedno ko neki nesposobni kit osjećam)...većinom smo sve pripremili i lagano se pripremamo na drame N jer bude i ovak dosta ljubomoran na mene i muža, jej... a za sve koje lovi nostalgija kad se krenem žalit tu brijem da ćete pričekat još onda očekujem kaos i isčekujem proljeće (već sad)
I zaboravila sam komentirati čitanje slikovnica/knjiga... N sad baš zanimaju knjige pa mu čitam kolekciju Disney od Egmonta, plave knjige... i baš ima živaca ih poslušat (mada mu ja više pokazujem i objašnjavam i prepričavam nego baš baš da se držim teksta koji je napisan) i kad par puta prođemo neku knjigu već on zna di se šta dešava kad ga pitam...i obično nakon čitanja si on još malo prolista i vidim da već bolje okreće te meke stranice (pod nadzorom i dalje jer bi mi bilo žao da potrga već sad)... obično nam je to aktivnost pred spavanje
Cure sto vi sad oblacite klincima posebno za vrtic? Ja sma zimogrozna i cini mi se da ju ili predebelo ili pretanko obucem.
Imate termo tajice za cure u lidlu cesto, iznutra kao flis. Kad krene ful hladno,strample i tajice gore. Ne nosi trenirku, bodi kratkih rukava i dugu majicu gore, jakna i kapa pamucna i visoke tenisice.
Joj meni izgleda da joj mozda hladno da ima samo bodij kanotjeru i pamucnu majicu dugih rukava gore. Doduse neznam kakve vi maje imate al ove moje neke su bas tanašne. Razmisljam da bodij dugih stavim ispod njih?!🤔 Za doma joj stavim bodij dugih i gornji dio trenerke jer nam je u stanu 21. Isto svi govore u vrticu da je vruce im a opet neka djeca dodju u kratkima neka u majama od flisa.
Mikio ima c&a i lidl tajice termo. Nasla sam i u Kik jedne jedine. H&m ima u nekim kompleticima sa majicama. Kombinirat cu tokom zime to i tajice sa stramplicama. Trenerke ima al vecina joj tako siroka da joj bas ruzno stoje, a vecina i pada pa joj to za doma stavljam ili u park pa joj dizem svako malo. A nasla sam u c&a termo traperice i samt za kasnije. I sve se pitam zasto za odrasle ne postoje te termo traperice. I isto mi nisu jasni kompletici tanke tajice i debela maja fudrana s donje strane. Jedno za proljece drugo za snijeg plus veličine koje nemaju veze s onime sto pise na etiketi. Neznam dal 2 stvari ce nositi bas kako je komplet kupljen.
Losa mi isto povadili robu od lani i iznenadila se koliko toga ona jos moze obuci. Jakne sve tri od lani joj dobre cak i neka velicine 74🙊 s time da ove godine ne moramo pofrkat rukave, a ja vec naumila kupovat nove dobro da sam isla provjeriti.
Btw super da malac bez problema odradi inhalacije i lijekove.
Moj nosi donji dio trenirke i kratku majicu u vrtic. Griju im jako i vječito je preznojen ako ga drugacije obucemo. I doma je u kratkim rukavima.
Angelly, jos malooo 🙂🙂
L je i dalje ljubomoran jako..
Ja sam u pepcu nasla neke te deblje trenirkice. Inace mu dolje neku trenirku, bodi i deblju majcu. Ne cini mi se da im bas griju u vrticu, a stalno i luftaju prostoriju. Kaj se inhaliranja tice, mojoj frendici su zabranili da malu inhalira. Njoj se to tak nekak spustalo da je vise puta uzrokovalo upalu uha. Al ne kuzim se u to tak da nemam pojma zakaj se nekima to dogadja.
Angelly, ja jedva cekam te probleme:) Al bas nam ne ide, iskreno nisam ocekivala da cemo imat ikakvih problema da dobijemo novu bebicu i bas me iznenadilo kolko je potrajalo. Tako da ako uskoro ne uspijemo ici cu ginica pitat za savjet.
Moj mali je ful u nekoj fazi da me trazi da mu oprostim nakon sto bude 'zlocest'. Na kraju mi ga dodje zao. Danas lupao u vrata lifta i ja ga zablokirala, na kraju se plakao od ljutnje da bi za 3 min 10 puta onak tuzan ponovio 'oprosti'. Pa tipa prolije nesto pa mi za par minuta se krene ispricavat. Ugl. iznenadjujuca faza. Sve bebe i Grizlin muz ajmo do ozdravljenja :)
A medo hoce gledati Bas je slatka.
Za malca nam nije nis vremena trebalo, cak nas je iznenadilo:D Jedino se brinem da nije povezano s porodom, kak sam bila jako popucala iznutra i izvana, pa to amatersko sivanje kasnije. Mada se i dalje nadam da se samo nije jos potrefilo:P Zapravo sam bila zatrudnjela jednom, al imala spontani u 6tjednu. Nije mi se bas pricalo o tome, no sad je vec proslo neko vrijeme.
Mikio bravo za N...sad ju cesce ostavljaj pa nek se navikne...bit ce ti stoput lakse da imas nekad makar i sat vremena za sebe ili nesto napravit na miru.
.
Zarice 😞 zao mi je sto se to dogodilo. Drugo ce doci kad bude vrijeme :) Mi smo i na prvom vidjeli da to ne ide kak si mi zamislimo nego kako bude. Sad za drugo isto nista...kao nisam htjela odmah i eto sad kad hocu nista 😒
Idem kod dr iduci mj pa cu vidjet sta ce reci...ovaj mj mi traje valjda vec 7-8 dana..nikad nisam tak dugo imala xD
.
Ovo za oprosti je tak slatko ☺ moj kad viknem trazi pusu i mazi se tj kad zna da je nesto skrivio. Pogotovo kad ima te mušice da bi se grizao il nešto..tu kad mu kazem ne odmah se mazi i daje pusu. Nekad kaze pusa a nekad puši tako da svako vecer prije spavanja kaze mama puši,tata puši 🤣🤣🤣 kad trazi da ga poljubimo prije spavanja 🥰
.
Losa super da mu ide bolje i bravo sto zeli se inhalirati i popiti sirup 👏
Mare, jesi se cjepila mozda? Cula sam od vise frendica kak su im se menge skroz poremetile nakon cjepljenja. Neredovite, pa preobilne itd. To je i nus pojava korone pa i cjepiva. Al bas im je bed, vele da nakon prvog cjepiva se poremetilo pa su im rekli da ce se sve unormalit nakon par mjeseci, pa su morale drugo cjepivo pa im se i dalje nije vratilo u normalu, a kak su neke u inozemstvu sad se prica da ce morat i trece cjepivo, a jos se od drugog nisu oporavile sto se ciklusa tice.
Inace Mare, meni 7-8 dana pod normalno :)
mikio, bila sam na hitnoj vise puta jer sam bas dugo krvarila, a svaki put kao sve ok, dok na kraju nije bilo. Ma da, tesko je to, pogotovo kad razmisljas o bebici i kakva bi bila i jos si predbacujes. Ja se bas nisam stedila tih dana, radila fizicki abnormalno zbog selidbe, nisam spavala, radila do kasno u noc, a mislila sam da sam neunistiva. Al inace je sve prirodno proslo. I u prvoj trudnoci sam vise puta krvarila bez razloga koji bi doktori mogli naci, pa sam mislila da je to ista stvar.
E da, zaboravila iskomentirat ovu prekretnicu u vasem zivotu Em je N odspavala, em je jela:) stizu bolji dani :)
Sortiraj odgovore
Najstariji