ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Listopad 2021. 13:23

Ma kod mene nis jednostavno ne ide. Ovo mi je 5 upala pluca u zivotu. Ako mi kasno ukljuce antibiotik ili daju krive, a ovaj put je oboje bilo u pitanju, nakon prehlade ode na pluca i ciao. Oduvijek tako, al sad sa tom koronom svi prvo a to i ostalo je na cekanju. Mikio jucer me testirali pcr negativan dosao. Moja dr bila 100% vec da imam koronu, kad me cula na telefon rekla saljem vas na covid odjel. Pa sam rekla sta cu pokupit tamo covid još, tek onda isla vidit moj nalaz. Ja ga vidila na portal zdravlja prije.
    Sa M sam malo sama, vecinom je mm doma. Ode obaviti na 1-2h sto treba obicno kad spava. Al bas zeli biti samnom. Samo bi na meni lezala a mene to gusi. 
    Ona prije nikad nije imala upalu uha. Pedi skoro ih nije htjela primit mm i nju, jer je djete zivahno pa onda je kao ok. Pa smo ju morali sami sa kucnim testom testirati. Znaci to je drama na entu bila. Katastrofa.  Mm zva pedi ona njemu pa to je prehlada malo duza. Mislim duza traje 14 dana haloo... Pa sam ju ja nazvala i objasnila svoje stanje i da ju pogleda inace da mm ide s njom u bolnicu na pedijatriju. Dva dana govori kad ju pitamo sta ju boli kao da ju boli grlo al pokazu ispod tog uha. Jako kaslje i kad nemoze iskasljat povraca. Jedino sumnjivo nam bilo zasto stalno toplomjer onaj na celu pokazuje na tu stranu 38.5, a druga strana 37.8. Al nije mi uopce palo napamet. Dala joj antibiotik.🤷‍♀️ 

• Zarica
    07. Listopad 2021. 09:44

Grizli, kak ste? Nisam skuzila zasto ste je morali testirati s kucnim testom, to na koronu?
    mikio, nikak da to citanje iskomentiram. Meni je Pino super, al citat tisuciti put istu slikovnicu mi fakat zna bit ubitacno. Jos taj Pino ima milijun strana. Znaci izludim do kraja Inace stvarno uzivam u citanju i super mi je kak on to prozivljava, jedino kad bas tako trazi 800puta zaredom, hhhh Zatvorim zadnju stranu, a on se dere 'opet, opet'  Tak da mi je spas kupit nove nastavke da i meni bude zanimljivije. Jucer sam onak u 5 minuta odlucila da se spakiramo i otisla u knjizaru s malcem po novog Pina i nastavak Popija i Pipa. Tak da smo prije spavanja sve dvaput prosli

Grizli
    07. Listopad 2021. 13:29

Zarice da sami smo ju morali testirat na koronu kucni test da nije mozda korona kao. Ma glupost iskreno al eto jesmo. Malu djecu testiraju samo ako je ejdan od roditelja zarazen.
    Ja sam jadna da ne mogu bit jadnija... Meni jos lose, doduse vidi se pomak na bolje al minimalan, M je pol sata super pol sata drama i tako u krug, al bar vise nema temp, nece jest sako piti, mm dobio neki nalaz i u pon mora hitno na operaciju, necak se ne osjeca dobro sumnjaju na koronu i svi moji u izolaciji su. Preko noci smo ostali pale sam na svijetu, a moja svekrva ne moze nikako doc uskociti jer je rizicna skupina za koronu, al zato moze u utorka kod pedikerke u Zagreb.
    Oprostite cure samo se zalim zadnjih dana.
    Mikio super je ideja uclanit ju u knjiznicu ako voli "citat" jer knjige nisu bas jeftine a i mjesta zauzimaju a i mozda joj odlazak i biranje knjiga bude zabavno. Pelene probaj neke druge 4+ babylove su dosta uske. Violeta su šire barem kod M je tako. Isto ima 10 kg, doduse 4+ babylove su joj jos dobre

Simbalija
    07. Listopad 2021. 13:32

Mikio moja ima cca 13kg, i nosimo pampers 4. Petica joj je velika.. Baš mi je čudno da ste vi već na 5+..
    --
    Grizli kako ste? Je li bolje? Kako su drugi šmrkavci?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    07. Listopad 2021. 15:21

Mi smo pak još na Lupilu 4, bila sam joj probala na ljeto 5 jer joj je par noći za redom bilo procurilo ali su joj bile glomazne i vratile smo se na četvorku. Imaju velik raspon kilaže, od 9 do 18 mislim. Ona je sad na nekih 12,5, 13kg cca. 
    Grizli brzo ozdravljenje 🤞
    .
    Aha što se knjiga tiče, ona ih je tek unatrag mjesec dana počela doživljavati. Jučer sam joj baš kupila Pino uči prve riječi i neke Pepine priče za laku noć. Ali ona ne boli baš kad joj čitamo, tj. nakon par stranica nam uzme knjigu i ode 😅
    Prvo je duuugo samo pokazivala prstićem a ja sam nabrajala, a sad joj je fora cijelog pinota sama prolazit i samo govori tko je tko ili što je što. Ali jučer je tražila prvi put u životu da joj čitam za laku noć pa sam tu Pepu i čak je odslušala do kraja, i nakon toga ju spremila u krevetić 🤣

[/url

ifkaminja
    07. Listopad 2021. 18:56

Mi smo već odavno na 5+ babylove, a pampers sam do nedavno stavljala samo po noći i to 6. I ozbiljno razmišljam vratiti jer se ona ponekad tolko upiša po noći da to pelena nemre upiti pa procuri. Ne sa atrane nego gore, a pelena bude teška valjda pol kile. Jednu noć se popela i legla na mene i izgleda da joj je pelena bila puna pa nije stigla odmah upiti njeno pišanje da sam čula kak piša u lokvetinu, i to pošteni mlaz, dobar pritisak ima😂, mislila sam u tom trenu da smo popišane i ona i ja, al je ipak upila pelena pa sam joj išla promijeniti jer još jednu turu pišanja ne bi izdržala ziher. Doduše, moja ima 14kg i debele noge, pa su joj se sve manje pelene baš urezivale u noge. 
    Ajme, čitam vas, i suosjećam sa svima bolesnima. Moja je nakon tjedan dana antibiotika, išla tjedan u vrtić, i sad opet bolesna, a ja vučem još od prvog njezinog šmrcanja prije tri tjedna, odvratnu grlobolju koja nikak da prođe. Samo se seli malo s jedne strane na drugu. Fala bogu, danas je ona prvi dan skroz bez temperature, do jučer ju je vukla, pa smo išli i vadit krv i nalaz urina, i u principu je sve ok, osim povišenog crp-a, tak da sam danas nosila i za urinokulturu, sa vidimo da nije tu kaj i nadam se da nije. A do nalaza bum izludila. 

• Zarica
    07. Listopad 2021. 19:25

mikio, mi smo ok. Mali je danas vec isao u vrtic. Na srecu brzo je proslo i nismo morali ljekove uvodit. Al vise od pol grupe je bolesno. Vidit cemo kad ce novi krugMene nije taklo ovaj put. 
    ifkaminja, tak je meni bilo kad je bio u mladjoj jaslickoj. Stalne grlobolje i bas mi se tak samo prebacivalo po grlu, izdrzi:)

• Zarica
    07. Listopad 2021. 19:39

Ja sam isto neki dan presla na peticu jer su mu 4+ zadnjih tjedan dana vise puta promocile. Za sada su ok, malo jesu sire, mozda cak i vise malo, al zasad nisu propustile i ne stezu ga. 4+ ga je isto malo stezalo. A on nema ni 10 i pol kila. 

Angelly
    07. Listopad 2021. 22:00

E cure nezz jel se sjecate Angie s foruma (s onim ludim pesekom buldogom) dok smo bebace jos iscekivale... ugl malom Noi treba pomoc 😔 stavit cu link od akcije ako tko zeli i moze pomoci

https://cityportal.hr/noa-sebrek-nema-ni-dvije-godine-slijep-je-na-jedno-oko-jedini-u-hrvatskoj-ima-dijagnozu-morbus-coats-i-hitno-treba-vasu-pomoc/?fbclid=IwAR2fjW-aAY1EzDWxmJE6LUriC90ap6cNMk1TJ1JrJG6c074XANrx7CbKayA

annika
    07. Listopad 2021. 22:02

Ajme Grizli pa hoće se muž dugo oporavljati nakon te operacije? 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.