ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Listopad 2021. 09:21

Angelly kako se ne bi brokule sjecali. 😒 A joj... 🙏
    Mikio eto sad znas malo zeli sirovo jesti. Rekla si da ne volis kuhat pa N to postuje samo serviras.
    A za pelene ako se ne varam kuma mi bila rekla da se onda onaj dio oko nogica sto ide gurne unutra ne izvuce se van pa da manje zulja. 🤔 Nisam isprobala na grancicama od M je nju po sirini ni 3 jos ne zulja. 
    Annika nemamo pojma nis jos. Rutinska pretraga se pretvorila u komplikaciju. Na kraju jucer odmah zadrzan u bolnici na promatranju jer krvari. Da stvar bude "ljepša" ima rijetku krvnu grupu pa im zalihe nisu baš. Tako da Mikio rekla bi ti koja op ga ceka al ni sami neznamo bas. Ja nisam shvatila sta je on zbunjeno pricao, on i tako ne kuzi pol sta mu dr kazu. 

DeeDee
    08. Listopad 2021. 10:38

Ajme grizli ni ja nisam popratila za operaciju, ufff, nadam se da će bit jednostavno što god da je i uz što brži oporavak.
    Angelly hvala na javljanju 🥴
    Petra uživaj u soliranju 😉

[/url

Grizli
    08. Listopad 2021. 10:58

Cure sta ste prepoeucale za pelenski osip? Ne mogu nac di sam zapisala kad ste pisale. M dobila sad i to. Ocito od antibiotika. 

Simbalija
    08. Listopad 2021. 12:44

Moja isto opet kašlje 😏
    Često ima crvenilo i po guzi i po svemu,  tako da sam probala sve i svašta. Sudokrem je okej da,  ja znam i puder staviti iako se ne preporučuje,  ali joj stvarno prođe brže. Moja je alergična na skoro sve pelene i vlažne maramice i na hrpu kiselijeg voća. I ne daj Bože je pustiti pokakanu duže od par minuta odmah sve bude upaljeno...
    --
    Angie se sjećam da,  baš mi je žao čuti da malecki ima problema..nadam se da će biti u redu nakon operacije..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    08. Listopad 2021. 12:58

Znaci moram u kupovinu sudokreme.  Hvala cure. Imam neku sa cinkom al ocito ne valja kao sudo.
    Simbalija a koje vlazne i pelene koristiš onda? Moja se isto na dosta vlaznih osula, jedino violeta one 99%voda nikad. Isto nedaj boze 2 minute da je pokakana odmah crveno ostane al cim ju obrisem i namažem bepantenom prođe do drugog presvlacenja. Sad prvi put onaj klasican osip sa pristicima kao. 

DeeDee
    08. Listopad 2021. 13:09

I ja preporučam sudocrem. Rijetko se zacrveni ali ako se dogodi uz sudocrem se riješi kroz dan. Maramice isključivo Violeta water baby, ima u mulleru za 30kn 3 paketa, a ovaj tjedan (ne znam ako još traje) je bilo u plodinama za 25kn pa sam zalihe uzela. Od lupilu ili lumpi joj nastane kaos, a Violeta badem je ok ali meni smrde

[/url

Simbalija
    08. Listopad 2021. 13:38

Mi koristimo samo pampers premium i 99%voda od DMa. S tim da doma koristim vodu i blazinice,  a za vrtić nosim maramice. Od violetinih dobije rane koliko joj pocrveni,  i od njihovih pelena isto. Trudim se da ne jede puno naranči, jagoda, šipka. Mislim da joj i mlijeko smeta, ali nisam još sigurna.
    Nama je krema sa cinkom ok dok nije baš jaaako crveno onda ništa ne pomaže, dobijemo kad je baš loše i od pedijatra kremu protiv gljivica i bakterija ali se ona smije samo triput na dan mazati i to jako tanko..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Damnarexx 🌺
    08. Listopad 2021. 17:56

Vec je tema prosla dok ja dodem.
    Ugl, ja sam s E cijelo vrijeme dobivala od 3900- 4200, a placa mi je nesto veca od toga.  Ne kuzim racunicu al ajde.
    Sad dobivam punu placu pa mi je super. A placa nije bog zna kakva, nije ni onaj maksimum🙈
    .
    Pelene.. mi smo na babylove 5 vec min.6mj...lupilu ne koristimo vise, ne svidjjaju mi se. Kao da su se pogorsale.
    .
    Ajme sjecam se Angie, bas mi je zao😰 drzi se ako citas💛💛
    .
    Ja vise ne koristim Sudokrem otkako sam probala od alverde baby kremicu, ne znam kako se tocno zove. Ugl, prirodnija verzija sudokrema. On je bas agresivan.
    .
    Mi smo danas bili kod pedijatrice, pa nas je oprala zasto E ide takva u vrtic😵😵 da je toliko grozno i neprimjereno valjda bi nas opomenuli u vrticu. Jbg, prvo nam je djete ne znamo...
    Da se razumijemo, ne saljem ju s temperaturom.

Angelly
    08. Listopad 2021. 21:06

Cek nisam bas popratila, kakva to E ide u vrtic? Mislim realno ak zbog nosa smrkavog i kaslja se ne ide onda komotno mozr ic samo tam od 5-9mj...i to ak nije 5mj ko ove god sto je bio jel 😒

Angelly
    09. Listopad 2021. 07:49

Ajoj LoSo bas mi je zao sto ga je tako jako uhvatilo. Drzim fige da sto brze prodje. 😔
     N je cjeli tjedan bio doma, pa je sad skoooorooo ko zdrav (minimalno smrcanja i mrva kaslja).. zanima me kolko ce dugo ic u brtic od pon 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.