ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    02. Srpanj 2021. 23:24

Hej Petra, pa kak si ti? Ne javljas se dovoljno u zadnje vrijeme :)
    Jaslice su do 3 god, tako su barem meni rekli na telefon kad sam zvala vrtic. Bilo mi je cudno kak su prosle god puno jaslica imali mjesto u onoj javnoj exelici i ja kad zvala kazu da nema. Pa su mi rekli da ima starija i mladja jaslicka skupina i da obicno samo u toj starijoj ostane mjesta.
    Grizli, radi se o kampu Solaris, bila sam tamo mnoga ljeta u svim hotelima. Od davnih dana dok je jos bilo rasulo pa do sada kad je ultra moderno. Oni su pod Ugo grupom. Ima svega i stvarno je lijepo, al meni osobno je sad vec cak malo preumjetno.
    Na muza se nemrem zalit:) Osim kaj prepreprevise radi trudi se u svemu. Oboje smo stalno crknuti, al u zadnje vrijeme je bar kuca uredna, mozda pazimo jer je novi stan pa nam je jos kao stalo

annika
    02. Srpanj 2021. 23:38

Ja sam se morala javiti nakon što sam pročitala da mikiO ide sa svekrvom na more, ne moramo pratiti crnu kroniku, mislim da će biti u Dnevniku u 20.00🙊
    LoSa nisu zubi, trbuščić?
    Grizli, super pa je trodnevna, znam koje olakšanje.
    Nema ni deedee ni mare 
    Kad mm pokupi igračke ili upali perilicu, očekuje medalju. Kuhati ne zna apsolutno ništa, ne zna staviti veš na pranje, ali kako on kaže on vodi brigu o autu- servis i registracija jednom godišnje. Da, isto je to.
    Ja sam toliko krepana jer je M kao i svi vaši klinci na baterije, ne spava noću još uvijek a s ovim velikima se igram policije cijeli dan. Oni bi najradije proveli ljeto na mobitelima i tv-u. 

[iimg]

Lavica27
    03. Srpanj 2021. 08:11

Losa moj je neki dan imao identicno stanje samo je trajalo od jutra kad se probudio i baaas taj dan sam isla s njim na sisanje,dakle egzorcizam je light verzija sto je izvodio 🤦🤦🤦🤦 Ta frizura koju sam ja dobila prije njega se otopila u znoju🤦
    Mikio ahahahaha jesi me nasmijala s ovim😂
    Apropo mobilne,ne govorim to u snobovskom stilu nego ako napisu da je 4* kamp i kao redovna cijena je za tu kategorizaciju a podovi i krevet tolko nenormalno skripe da svaki put kad smo ustajali ili se okretali smo djecu probudili. Onda naplati kolko vrijedi,u tom smislu sam mislila. Mobilna kao mobilna (koncept) je meni odlican. Na terasi smo non stop bili jer je ogradjena sto je top. 
    Grizli drago mi je da je trodnevna. Mi smo ih imali s kceri par kao Petra, N je imao proslo ljeto. 
    Drago mi je da si se javila Petra!
    Simbalija i moj naglasava bedinjanje auta kao obvezu na sebe😂

• Zarica
    04. Srpanj 2021. 22:22

Losa, super za malca, bit ce mali partijaner :) Mi smo bas razmisljali uzet tu ikeinu. Ova koju imamo je dosta glomazna jer ima one funkcije od 3 mjeseca i sto razina. A sad bi nam bas trebalo nesto skroz jednostavno. Ili to ili smo gledali stokke hranilicu. Jel ima netko ovdje da ju ima? Kakva vam se pokazala?
    Inace u novom stanu naletili na 3 zohara vece. Totalno smo u bedu. Pitali smo stare stanare pa su rekli da ih nikad nisu imali nit primirisat. Mi smo namjestali nove perilice, susilice itd pa nez jel ih tu nesto moglo privuc kroz cijevi nemam pojma. Zgrada je totalno moderna, novija i ocuvana i cista, uopce mi nije jasno od kud sad ovo, nebi nikad ocekivala... Njih se jezimo na desetu i bas nam je ovo malo unistilo super ugodjaj...
    Kaj se tice kuhanja na moru, mi idemo u obiteljsku viksu i sami si kuhamoI to u puno losijim uvjetima nego doma. Al bit ce nam ok, bumo se vec organizirali. Hoteli mozda iduce god kad malo usparamo

Simbalija
    05. Srpanj 2021. 08:02

Losa super za malog party dečka ❤️
    --
    Ja imam više ikea hranilica jer su suludo jeftine i obožavam ih!  Super su i za prenošenje, ali je meni bilo jednostavnije pokupovati više komada za kod baka. 😁 A prenosimo ako idemo negdje na put/feštu i slično..
    --
    Što se tiče žohara njih vam je teško vidjeti jer se kreću isključivo noću.  Ne vole svjetlo i buku,  ali slažem se da ako jedan stan ima da vjerojatno svi imaju.  Znam da je frendica zatvorila sve sifone sa vrećicama i polijepila masu onih traka za hvatanje dok nije došla dezinsekcija i pošpricala neke vanjske šahte gdje su se skupljali.. Kaže da ih je tamo bilo milijun, grozno...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    05. Srpanj 2021. 08:07

Zarice mi isto tu ikeinu imamo kad nekud idemo, stara je 11 godina al super izdrzljiva. Jedina msna je sto moj M se uspije izvuc iz nje i stat na noge, a vezat se vise ne da. Za tih par dana ok, al doma mislim da bi mi stce otkazivalo na dnevnoj bazi. Neku kao stokke smo kod prijatelja koristili i cesto ju imaju u restoranima ok je. Mi imamo od cybexa slicna fora al jos manjih dimenzija nama se pokazala super.
    Zohari 😱😱😱 me volim ih. Teško ih se riješiti, znam da ih odbija miris metvice pa mozda da probas tako nesto ako ti ne smetaju mirisi prostora. 

mrgud_zg
    05. Srpanj 2021. 11:45

Pozdrav svima!
    Losa bravo za partijanera 🥳🥳
    Mi isto imamo ikea hranilicu kod obje bake i po potrebi putuje s nama na more. Doma imamo free on moon koja je kopija trip trap, odavno smo skinuli pladanj i jede s nama za stolom. Meni je super hranilica. Ima takvih hrpa na istu foru za normalne novce
    Zarice bas grozno ovo za zohare, nadam se da cete uspjet rijesit
    Annika drago mi je da si se javila i da postoji jos djece koja ne spavaju 🙈😂 bar si me malo utjesila
    Mi danas bili na cijepljenju. Mali ima 11,5 kila i 83 cm (nije se bas dao izmjerit al tu negdje 😁). Pedijatrica nije zabrinuta kaj ne prica,  bitno da razumije i komunicira. (Kaze da s obzirom da je motoricki tako spretan i napredan da nije cudno da nesto drugo ide sporije) Za nespavanje kaze da je ocito jednostavno takvo dijete, da ih ima. Da ako tamo iza 2.godine i dalje nece spavat da nas moze poslat na neke pretrage al da je po njoj sad to nepotrebno 🙈  dobili potvrdu za vrtic s naglaskom na alergiju sto nam je bilo bitno. U 9 mj smo naruceni u klaicevu na obradu, al i dalje mu ne prolazi..

Angelly
    05. Srpanj 2021. 13:10

Zarice za zohare odnosno protiv 🤪 bubmortin je super. Tu na ravnicama ih ima dosta al ovo je nama fkt pomoglo pa eto mozete i to probat, sigurno je za djecu i zivotinje a traje 6mj

Red Fox
    05. Srpanj 2021. 15:25

Ja se stignem javiti samo dok sam na poslu 😂 
    Vidim da su tema muzevi 😂 mi smo si zacudo ok u zadnje vrijeme. Mene uzasno zivcira jer ga moram tjerati da ide s malim van, ne kuzim kak se sam toga ne sjeti. I nekak imam uvjek osjecaj kad idem negdje, da mi ga on cuva,  ko da je samo moj sin 🤷🏼‍♀️ Al mislim da sam ja to malo zabrijala. 
    Kaj se tice zohara, moji su imali veeeelikih problema jer su imali susjedu koja je skupljala smece, iz njenog stana su izlazili zohari usred bijelog dana, horor. Uzeli su taj neki gel koji je netko spominjao i uspjeli su se rjesiti. Doduse, u meduvremenu je ta zena umrla pa su i taj stan sanirali.
    Mrgud dobili ste termin kod alergologa? Mi idemo 16.8. Nama su rekli u vrticu da tek krajem 8.mjeseca dodemo na upis kad cemo imati i taj nalaz.
    Losa mozda ti ove godine ne bude tak guzva, inace pisite kad nadete te dobre lokacije za klince.  Meni se super cini i be village kod Fazane. Imaju prekrasne bungalove. Mi ljetujemo u blizini pa se znamo prosetati tamo. 
    Ove godine smo jos odlucili ici u aprtman od muzevih, a od iduce godije mjenjamo lokaciju, vec nam je dosadilo stalno jedno te isto.
    Mikio kad ti pises kaj N sve zna nemrem se nacuditi. Koja pametnica, moj je jos miljama daleko od toga. Isto samo baba, deda, tata, mama i slicno. Al super mi je kak povezuje. Muz mu je kupio kozje mlijeko na slamku i gleda sliku i veli “vau vau”, a ja mu kazem da nije to vau vau nego koza, a on se hvata za kosu 😂
    Angelly ti vec prosla pola trudnoce 😳
    Grizli moj je imao sa 11 mjeseci trodnevnu, nakon tog osipa ko da nis nije bilo. 

Grizli
    05. Srpanj 2021. 20:59

Mikio tvoja je bas brbljavica... Mene od moje bole usi a jos vecinu stvari zove po prva dva, eventualno tri slova, al zna skoro sve sto se kako zove. 
    Mene sokirala kad je dobila neku pandu i izvukla iz vrecice i rekla mi a joooj pandica. Nemam pojma od kud joj pandica jer osim u legicima nema je nigdje drugdje pa ju bas i ne spominjemo. Al moram priznat da je i jako spretna, malo ju jos stepenice muce za dole i gore ne usudi se bez da joj ruku damo, al na tobogan se penje u kontra smjeru bez problema. Ocito je zakinuta za jedenje onda 🤷‍♀️

Ja se divim vama kojima klinci ne smiju mlijecno, iskreno ja ne znam sto bi joj onda davala jest.
    Jel vasi hoce snitu kruha namazanu s bilo cime? M ne zeli ni taknut takvu snitu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.