ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Srpanj 2021. 20:29

Losa hvala na pohvali 🙈🥰 moj je bas nekak nabijen, tak je graden, fkt jos od kad je bio ful manji, ima bas jaka prsa i ramena, nije debel al je jak. I nije previsok pa zato valjda. A i stvarno voli jest. A ja se i dalje trudim da je to cim vise zdravo, pa do kad ce ic. 😁
    Losa tvoj je zbilja visok. I ocito vitak jako. 
    Bas mi je zanimljivo kak jos ima klinaca koji imaju 2 dnevna spavanca. Ja sam se nekak preporodila odkad smo ustalili ovo da se ide spavat izmedu 12 i 1. I on navecer ide 20-20:30, stvarno nemre izdrzat duze (kad je standardni dan). 
    Damnarex nama su radili bemier interijeri. Nas prostor je skroz nestandardnih dimenzija pa smo morali po mjeri. Ja sam i danas prezadovoljna. Ja sam nedavno trazila ponudu za neke ormare i cijene su uzas, plus rokovi isporuke 🙄. Dobila sam valjda 10 ponuda sve bolesno skupe. Tak da vam zelim puno srece. Ak imate preporucenog stolara to zlata vrijedi 😉

• Zarica
    07. Srpanj 2021. 01:06

Tenks cure, zapisala sam sve :) Pitali smo predstavnika stanara pa veli da nije nikad bilo problema. Palo nam je na pamet da su mozda dosli iz perilice koju smo narucili, i ta neka dva cudno omamljena su kao ispala iz cijevi perilice kad smo isli provjeravali jeli dobro ustekana.
    Mikio, ja mu smuckam salici, 210mL. Pa popije kolko hoce. Mada u zadnje vrijeme ne pravim svaku vecer, vec kak nam padne na pamet. 
    .
    Moj malac je imao neku fazu s hranom zbog laringitisa kad nije bas jeo ko prije, al sad mi se cini da se vraca u normalu. Isto pojede 2 rucka, vrtic pa doma. Tete mi kazu kak lijepo pojede, al  ja zapravo ne znam sto je za njih lijepo tak da moze bit da i nije puno. Ujutro mu prije vrtica pravimo zobenu kasu s vocem. Ne znam jel i dorucak jos jedan tamo pojede Kroz dan svasta nesto tu i tamo, voca puuuuno, i onda neka vecera griz ili nesto. Danas je pojeo jaje pomjesano s pola avokada i stiropor. Bas je slistio.

• Zarica
    07. Srpanj 2021. 01:13

Damnarex, pa ti ces sad svaki cas rodit :) Ajde nek stignete sve prije. Ja ne znam za stolara, al znam super tipa za krecenje ako ce trebat Nama sad pokrecio stan isto preko preporuke i prezadovoljni smo bili.
    Mrgud, ja si isto nekad mislim kak ti sigurno zna bit nezgodno. Al da, fkt super si sve ishendlala. Jel ti bed kad moras smisljat recepte s obzirom da ne volis bas kuhat il si se skroz ufurala sad?
    Meni se cino da moj mali vjecno ima 10 kila plus par sto grama. A za visinu nemam pojma, vidjet cu sto ce doktorica rec sad kad cemo se ic cjepit. 80 mu je sad nekak zna bit na knap pa mozda ih je napokon i presao

• Zarica
    07. Srpanj 2021. 01:16

E da mrgud, moj mali isto najvise voli jaje kao tvrdo kuhano. To uzme u ruku pa jede ko jabuku:D

mrgud_zg
    07. Srpanj 2021. 08:06

Zarice tak i moj jede jaje 😁 obooozava! A ja sam se sad ufurala skroz s kuhanjem. Neke stvari smo i mi promijenili pa rucak uvijek kuham svima, najgora mi je vecera ako nemam nekaj gotovo, jer mu nemrem dat tipa sir, jogurt nego moram nek kemijat. A kad je nes suho tipa mufin onda mu dam zobeni jogurt a opet si mislim da su to ciste kalorije, al kaj ces
    A mislim da velicina robe nema puno veze s visinom. Moj nosi i 86 i 92, al recimo bodije 86 hm kad digne ruke napravi mu se dekolte i tocno se vidi kak mu je bas mali.  A ima samo 83 cm. Al svugdje ga ima pa se to nekak prerasporedi 😁. Mada sad po ljetu ugl nosi majice pa nisam ni kupovala bodije, to cu na jesen 😁
    Mikio moj ti popije 210 i ujutro i navecer. Al on ti nije za primjer 😁. On je od djeteta koje nije htjelo probat bocicu, postao takav ljubitelj da sad ne znam kak cemo je se rijesit 🙈 a mislim da ti samo tuda trudnoca tak proleti 😂

Angelly
    07. Srpanj 2021. 11:01

Ma meni evo fkt leti trudnoca, nekak se stalno nes desava vrijeme leti 😁 ne stiges sve analizirat i puno razmisljat

Simbalija
    07. Srpanj 2021. 13:23

Mikio, moja zna biti užasno cendrava dok joj se ful ne posvetiš, npr. ujutro se želi nositi i maziti, a ja se moram obući,  našminkati, skuhati kavu, napraviti doručak,  spremiti nju. I onda se krenem glupirati "bacati"  je po kauču okretati naopako i ona se nekako "udobrovolji"  ako joj tako baš posvetim malo vremena i onda mogu napraviti drugo. Tako i popodne kad dođemo doma ako moram kuhati ili čistiti prvo budalasam s njom i onda se ona uživi u nešto drugo i ja šmugnem na svoj posao. Naravno neke dane je apsolutno nemoguća i ne ide nikakva taktika,  a neke dane je potpuno samostalna i uopće me ne traži. Mislim, i ja sam nekad jako mrzovoljna, a najčešće u dobrom raspoloženju, tako i ona nekako. Ali voli pažnju,  voli da skupa radimo sve.
    Eto moja taktika je da budem dosadna prema njoj s količinom energije pa ona odustane i nađe zanimaciju (pametniji popušta jel 😁) .

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    07. Srpanj 2021. 17:13

Ajme 3 put sam citala raspored hranjenja od Valkris malca 😁😁
    Kod nas je oko 8 dizanje, pa popije malo mlijeka ili jogurta, oko 11 nesto gricne keksic, 1/3 jajeta ili pola fete sire, oko 14.30 rucak danaa recimo pojela pol tanjura twistshake i 3 komadica krastavca na salatu, oko 17 popije frapee vocni onaj kupovni ili malo voca i oko 20 vecera malo kruha i mozda jos nesto, boca od 100ml mlijeka oko 21 i onda ide spavat.
    Uglavnom sve ko vrabac jede. Losa rekla bi da tvoj isto jako malo jede.
    Mikio sta joj uopce govoris o voću, moja nije htjela krumpir cim bi ga spomenula. I prestali smo ga spominjat. Znaci za rucak je meso i pire, ili peceni štapići ili varivo sa povrcem raznim bude i krumpira. Ako ju pitas hoces krumpir kaze ne ne i nece usta otvoriti. 
    Damnarexx sretno sa selidbom i da onda malo i preneses da stignete sve. ☺️
    Ja nocas sanjala da sam trudna i da nisam nikome rekla 8 mj cak ni muzu nego samo tu vama. 🤣 

PetraB
    07. Srpanj 2021. 22:55

Ja sam prestala gledati na sat kaj se tice hrane... 🤷🏻‍♀️... Nemam vise zivaca. Kad se dignemo, obicno oko 7 dobiju svaka po keks, dva dok ja sebi napravim kavu, dok se zobene natope i tak. Pojedu pun kufer za dorucak tih zobenih sa jogurtom i vocem. E, onda slijedi improvizacija jer dame nekad zele spavat vec u 10 a nekad u 12...znaci ima dana kada pijedu uzinu prije spavanja nekad poslije. Obicno neka vocka, keks, jogurt, ostatak od vecere (mufgin, palacinka, vafli, kolac kako koji dan). Rucak je izmedju pola 2 i pola 3. Onda opet sve ovisi o mladim damama, kakve su volje pa jel bi odspavale jos jednom ili ne... Al tu obicno uzicaju nesto i kad mm dodje doma s posla. Vecera je izmedju 18 i 19 (palenta s vrhnjem, povrtna gusta juha, muffini, palacinke, vafli, kruh s namazima)... "jacina" vecera ovisi u principu kakav je bio rucak. Kuham nam svima isto, vise ne odvajam njima nista. Najzadovoljnije su sa pecenim mesom, krumpirom i povrcem 😅 (peceno sve skupa mislim) u tome se dave... Variva malo manje ali jedu sve uglavnom. Spageti bolonjez, panirani oslic, cufte s pireom... Ma kad su gladne dave se u svemu... Kad nisu zaj...ju al vise se ne opterecujem.. Prije spavanja, oko 20:30-21:00 je boca (kravlje mlijeko sa malo cokolina) i spavanac. Imaju 10 kg po nasoj kucnoj vagi a jos ih nisam uspjela izmjerit da vidim visinu 🙈... Znaci njih ulovit je sf... Mikio cendranje je i kod nas na najjace... Meni su stalno po nogama 🙄

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    08. Srpanj 2021. 01:27

Mikio i moja je ista kao i tvoja nist ne radim a navecer umorna ko pas...bas me satare...previse se valjda navikla na mene niko joj nije zanimljiv....place ajme dok je ne uzmem jer je pokusavam ignorirat al ne odustaje....
    Moja jede ujutro mlijeko poslje za dorucak voce zobene i sl...mada sad pokusavam voce dat komade al pola toga nece najvise banane i jagode ..tresnje nece lubenicu nece..jabuka joj pretvrda😵😵...suzili smo izbor na minimalno...sve mi dode da joj opet krenem miksat😕😕😕..  kasnije kad se probudi rucak....poslje jogurt i sl...i vecera nekad griz palenta keksic sa mlijekom i sl....i cijeli dan  trpa ono sto i mi jedemo...mora probat🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.