Mikio vauuuu bravo za N! Pa ona je super napredna!! ❤️❤️ Moja je super u fizičkoj spretnosti i razumijevanju, ali u govoru je miljama daleko od N. Jedva čekam da propriča. Sad je ultimativni hit govoriti papuče cijeli dan 😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Red fox ma daj? Nisu ti dalj potpisat ugovor zbog toga? Nama je pedijatrica rekla da je na onoj potvrdi za vrtic to napisala i da je to zakon! A termin u klaicevoj imamo 13.9. Sljedeci tjedan su nam tek upisi pa cu ti znat rec..
Nego, za taj vrtic, na potpisivanje se ne nose one potvrde o primanjima? To tek kasnije?
Mikio tvoja N je stvarno zmaj, svaka cast. Mm je bas jucer komentirao kak mu je mrgud sladak tak ko neandertalac, kad mu kazes ajde pricaj nesto on pocne babbab gagagag nekak pjevat, nis smisleno 😂
Grizli bravo i za pricalicu M 🥳🥳
Kaj se tice mlijecnog ja sam se vec navikla. Kuham i dalje griz na vodi, il event zobeno mlijeko. Jede zobeni jogurt il one cisto vocne. I jednostavno puno citam deklaracije ☺️ Grozno mi je bilo sad na moru, jedan dan smo bili s frendovima s djecom i svi su jeli sladoled. I na kraju se mrgud sa stola docepao zlicice na kojoj je doslovno bilo par kapi sladoleda i strpao u usta. I bome se sav osuo. Tak da me vise strah tak nekih situacija da ne bude jaca reakcija neg sto mi je do pripreme. Zato su nama vecere svaki 3.dan jaje i palenta (u koju pomijesan povrce koje u zadnje vrijeme odbija), i u tome se davi 🙈
Mrgud kod nas su u vrticu napisali da djecu koja imaju svu dokumentaciju upisuju iduci tjedan, a ostale koji nemaju svu dokumentaciju (i oni koji nisu primili sva cjepiva) 25.8., tak da nije problem alergija nego cijepljenje. Meni je samo glupo jer on nece biti cijepljen ni 25.8. pa ne kuzim zakaj nemremo sad na upis, al dobro. Mislim da se potvrde o primanjima nose kasnije. To mi isto nije bas jasno 🤦🏼♀️
A ovo za alergije, kuzim te skroz, meni je s jajetom puno lakse izbjeci. Imas dosta recepata za sladoled bez mlijeka, moja sestra maloj zblenda bananu i stavi malo kakaa i to smrzne.
Ja za tu veceru uopce nemam ideja i nije bas zainteresiran, obicno zavrsilo tak da pojede slanac kad idemo doma iz parka.
Ajme Mrgud jadan maleni znaci bas na malo reagira. 😱 To je vidis koma je to mlijecno je svugdje. Al negdje mi zvoni neka info da alergije na mlijeko se znaju i povuci do 3 godine. U svakom slucaju divim vam se i Red fox... Nama je jaje dnevno na meniju. Ne zeli nis drugo osim njega, zadnjih dana sabotira svjezi sir pa smo opet u problemima s vecerom.
Imam osjecaj da ona nema vremena jesti koliko je zaposlena,tekuci jogurt na slamku pije usput. Krene ona lijepo jesti al eto vidi da kroasan ima neko cudno tijesto i krene ga odmotavat i tu stane jedenje i krece igra. Pa krumpir pire sve super i onda vidi da vilica pusta tragove i onda crtamo po pire krumpiru kanale. Pa shvati da meso moze slagat komadic na komadic u toranj... I tako redom sva hrana se pretvori u neku igru kroz par zalogaja... 😕
Mrgud daj taj recept za tu palentu s jajetom i povrcem 😉
Moja jede u zadnje vrijeme smoothie za doručak u 6 i pol (stavim zobene da je zasiti, bananu i voće koje imam - breskve, marelice, kruške, jabuke, višnje). Onda spava kod čuvalice i onda doručkuje oko 10 i pol jaja, ili kruh s namazom. Od podne opet spava i kad se probudi jede ručak oko 14 i pol, 15h i onda kad je ja pokupim nekad pojede malo sa mnom nekad neće ništa. Vjerojatno ovisno kako se najela. Na moru jede voće, ili perece, kekse, smoki kako koji dan. Večera oko 19h, najčešće svježi sir i jogurt, palentu, ostatke ručka.
Za ručak jako voli mljeveno meso, bolonjez, punjene paprike, sarme, okruglice.. I krumpir u svim oblicima. I paštu voli.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Grizli ma napravim naobicniju palentu i onda u 1/3 zdrobim ciklu, u 1/3 blitvu. Pa bude u 3 boje. Jer u zadnje vrijeme zeza s povrcem. Jaje kuham obicno tvrdo i to obozava
Moj kad se probudi u 7 pije mlijeko. Oko 9 dorucak (griz s vocem, ili muffini il nesto). Oko 12 neki jogurt, banana, smoothie.. onda ide spavat. Rucak oko 14-15. Oko 17 uglavnom voce il smoki, kekse ili nista. I oko 18:30-19 vecera. Il mufin il zdravi kolac, il jaja s palentom il kruh s pekmezom.. i 20 mlijeko.
Evo dns mi isli potpisat ugovor, nosili samo med dokumentaciju - preslika zdravstvene, potvrda o provedenom sistematskom i preslika knjizice imunizacije...ovo o dohotku pretpostavljam da naknadno ide
Mikio moja dok je cicala nije htjela ništa jesti ni voće ni povrće ni meso ni ništa. Ali je cicala 100puta dnevno i kako je prestala je krenuti jesti sve. Ali ima faze di neće ništa, sad u zadnje vrijeme jede masu voća i u smoothiju i u komadima, ali neće povrće osim ako ga ne zakumfliram. Tako da npr. radim bolonjez sa brokulom, cvjetačom, tikvicama, mrkvom i čekam da se povrće onako raskuha i onda to jede jer izgleda kao umak. Jedino voli mrkvu u juhi.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Helou curke🙃
Mi cijepljenje imamo tek 31.8..a na vrticu nam nista ne pise osim roditeljski oko 20.8. 🧐 Kad cemo mi te papire predati(preslike) ja ne znam.
.
Gospodicna E jede bas puno voca, povrce onako osrednje...generalno okej jede, al moglo bi to bolje...
Po novome sVe sama, nedaj boze hraniti ju, tako da zlica sve bolje lezi u ruci. Taman do vrtica super savlada😁
.
Brojimo jos mjesec dana🤭 tko Prezivi, pricat ce🙈 sutra idem kod frizerke osvjezit pramenove, da budem lepa na porodu😂
.
Mikio Do 1.8 moramo iseliti iz stana😬😬 pa nam je bas stiska..evo danas su dosli u novi stan postaviti klimu...u petak dolazi vecinski namjestaj...ide nam za sada. Jedino nas kuhinja muci. Ima tko preporuKu za stolara u Zgu? ImaMo dva "preko veze" i poslali smo upit za ponudu...ne znam Ostali da li bi stigli napraviti u neko dogledno vrijeme..
Bas se sve potrefilo meni oko termina🥺 vise ne zelim ranije roditi🙈 neka ostane 10.8😂
Sad kad citam, moj fakat puno jede... Ako je u vrticu ne dobije mlijeko ujutro nego:
8:30 dorucak,
10 uzina(voće),
11 rucak (kojeg pojede puno),
14 uzina (puding, keks..) onda ga pokupimo i doma oko 15:30 ruča što je za rucak, pojede pun tanjur,nekada 2.
Oko 17 jogurt vocni, (pa spavanac 2h)
Oko 19 mlijeko..
Oko 20:30 vecera, i prije spavanja oko 22 bocica..
Ima 2 rucka prakticki i jos izmedu pojede par smokica ili nesto usput..
A kad nije u vrticu onda je to sve malo slabije..
Inace nema vremena jesti, i nema sanse da vise od 2h izdrzi bez hrane.. Ruckovi su variva sa puno povrca, uvijek slanutak/leća /jecam/ tjestenina ili neka žitarica bude i uz to i kruh jede.
Sortiraj odgovore
Najstariji