Grizli mramorna koza se obicno javi kod beba kad ima je hladno. Mozda kad joj skoci tak temp joj bude hladno tj groznica ju opere 🤷🏻♀️.
Nadam se da je bolje M
url=https://lilypie.com][/url
Hej, Mikio Njivice su meni osobno prekrasne, uz njih mi je drag i Baška na Krku, plaža, restorani na plaži, i mi smo prije 2 god bili imali 2 min hoda do plaže, ove god još ne znam hoćemo li ići ili ne.. imamo kod kuće veliki bazen 15 000 litara vode, 80 cm visok, T uživa u njemu, jedino neće plivice, šlauf, niti Freeov kolut pa se vješa po nama 😑 jučer nakon tjedan i nešto pojeo kako je red. Htjedoh pitati, što vaši sve rade? Moj u zadnje vrijeme ne pokazuje baš prstom jer se po sve sam penje i svugdje, po kutnoj, na stolice, fotelju.. obožava lonce, zdjele, one igračke za pijesak, sam pokušava jest dok se ne naljuti. Daje puse, šalje puse, maše papa, grli, gleda u oči, glumi mrguda i ljutka..govori i dalje mama, tata, baba, dede, su je duda, Pe je mali bratić, Aba je pas, vau vau, mačka je cc ili mjau, oponaša hrkanje..
Lorena, ja ti svom vadim kamenje iz usta po cijeli bozji dan🙄 On se keseri i bježi, više ga ne želi pljunuti kad mu kazem. I glumi da je pas, zvace lopticu i ide lizati vodu iz pasje zdjelice😁
I ne zeli biti u kuci, zalijepi mi se za noge i vristi da hoce van. Mm i ja se pitamo kako ih vi zaboga zabavite u stanu? Kako?
U kadi se moze kupati satima, u more ne zeli ući, plače.
Evo danas godina ipo da sam sama s njim po cijeli dan. Tako dam umorna na dane, premorena. Kuca mi je u rasulu, ne stizem nista. Nisam organizirana, znam. Kazu neke zene da one ustaju dva sata prije i dva sata nakon sta ih stave lec rjesavaju stvari. Ja bome nemam snage za to. Ionako nemam energije od ove stitnjace, ko krepana kokos sam. Al bitno da idem na drugu trudnocu🙈😁 O, boze, nisam normalna. Kako se vi uspijete organizirati? Pomozite
Lorena, ja ti svom vadim kamenje iz usta po cijeli bozji dan🙄 On se keseri i bježi, više ga ne želi pljunuti kad mu kazem. I glumi da je pas, zvace lopticu i ide lizati vodu iz pasje zdjelice😁
I ne zeli biti u kuci, zalijepi mi se za noge i vristi da hoce van. Mm i ja se pitamo kako ih vi zaboga zabavite u stanu? Kako?
U kadi se moze kupati satima, u more ne zeli ući, plače.
Evo danas godina ipo da sam sama s njim po cijeli dan. Tako dam umorna na dane, premorena. Kuca mi je u rasulu, ne stizem nista. Nisam organizirana, znam. Kazu neke zene da one ustaju dva sata prije i dva sata nakon sta ih stave lec rjesavaju stvari. Ja bome nemam snage za to. Ionako nemam energije od ove stitnjace, ko krepana kokos sam. Al bitno da idem na drugu trudnocu🙈😁 O, boze, nisam normalna. Kako se vi uspijete organizirati? Pomozite
Nisam onda jedina kojoj je kuća u rasulu, na poslu sam do 15 h, kad dođem ne skida se sa mene, smo bi se nosao i držao, moja mama bude u šoku jer je kod nje milo dijete dok ga čuva i ne pravi sra..a.. jučer nam je bilo koma, neće crtati, neće se igrat s ničim, isto samo gluposti snima što i gdje će uzeti. Sve mu je NE!
Uf na GO da ja moram kuhat ne idem nikad pa ni sad. Onda mogu i doma biti.
Valkris to ti je koza ko sto male bebe imaju dok nije cirkulacija jos kako treba. Kad se vide kapilare, ja mislim da su to kapilare, kao plave crte po kozi.
PetraB tnx, mene prestrašili da to imaju samo male bebe poslije da je bolest neka. 😕
Mi danas ipak isli dr jer je vikend a ona i dalje kurila, nocas 39,samo cepic spustio temp na 5h, ostalo sve na 2-3h.vadili joj krv i to morala ici privatno platiti 200kn jer labos u domu zdravlja petkom ne vadi krv. Ono koji k onda rade uopce. Izgleda da ima onu trodnevnu pa cekamo sad pojavu osipa 🤷♀️. Bitno mi da znam da nije opet urino nesto i da ne mora antibiotik.
Hani u stanu da vidis kako se zabavlja, samo moras imati buuuuujnu mastu. Jucer je prasinu brisala dok joj temp ne bi skocila preko 38. Cim bi bila ok odmah je trazila krpu i brisala 🙊. Neka cistunka.
Losa super se priviknuo na vrtić, to je baš lijepo 😊
--
Lorena moja isto ne priča puno, tj. priča ali nešto meni nepoznato 😁 ali zato sve pokazuje, donese mi knjigu i onda ja nju pitam što je to i zna pokazati najbanalnije stvari, tipa male lampice, kalendar i tako stvari za koje niti ne znam od kud ih poznaje. I onda ona mene ispituje (ona kaže to je to?), naučila je razgovjetno reći neću, i di si (gdje si).
Ne znam, ne čini mi se da kasni, ali me muči to što ne želi ponavljati. Ona izgovori samo riječi za koje je sigurna da ih zna izgovoriti.
--
Moj mm ni nema GO 😏 tj. ne može uzeti više od par dana preko ljeta.. Ja sam isto mislila negdje u kamp, ja ih volim, ali ne u špici. Mogu na Rab vikendom ali je takva faking gužva u sezoni da poludim.
Jučer smo se poklali jer je frajer izjavio da on sve radi po kući, i ja ga pitam što točno on kaže pegla. A pegla jedino sebi košulje. Luda sam na takve stvari, ne kažem da ne pomogne, ali jeb*** mater pa nije da meni treba pomoć u mojim poslovima pa valjda su to naši poslovi i naše kućanstvo. Hvali se danima da je stavio mašinu, gdje bih ja došla da zbrajam što radim. Plus ni ne ručam nego uzmem malu poslije posla ravno na more da malo uživa dok je on na poslu, nogometu, kauču. Torpedirala bih ga. 😐
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa, mi smo prosle godine uzeli all inclusive Gava waterman Milna resort, dobili smo smjestaj u mobilnoj kućici koja je bila najljepša ikad, sto mi vise odgovara zbog velicine terase s djetetom. U spici sezone cca 7000kn (4*), jedini minus je stjenovita plaža. Oni imaju i u Supetru isti resort,tamo je ok plaza,trenutno su ti ma Crnom jajetu.
Imaju i klub i animaciju za djecu.
.
Simbalija jesi me nasmijala. Moj je najjači kad pusti robota da usisa dok sam ja na poslu pa kaze cim dodjem doma da je 'usisao'. On. Jel'😂
Grizli jaslice su ti od 1-2 godine. Sad kuzim kaj si htjela rec, prije vrtica se odviknu (ne nuzno jaslica);u tvom slučaju oko 2.godime sto je cca tu negdje kad se i krecu odvikavat,cast izuzecima.
Mikio meni je super bilo igralište u Njivicama ali kao da ima 4* i ne bi rekla. Plaza je lijepa ona ispod vas,ispod nas je tako tako bila al sve je blizu pa se nemrem zaliti. Inace kamp Valkanela kod Vrsara mi je top,isto mobilne.
Simbalija i ja bi sad tog tvog torpedirala 🙊... Ma ja imam kod nas provjeren recept kad vidim da su to sve kao moji poslovi, fino stavim prat 2-3 masine samo moje i M robe ili skuham hrpu povrca tj bez mesa ručak i odmah se uz*ebe i pota sta je zeznuo. 😂 Malo sam ga trenirala prvoh 10 godina pa je sad u ovih 5. braka naucio neke stvari i bez da ista kazem.
Lavice tako i moj ima provale da je usisao, a nis digne stolice i stisne gumb. Jedino sto mu to stiskanje gumba oduzela M pa se mora hvaliti usisali smo.
Ahahha ja mislila da su jaslice kao do 3 godine 🤷♀️...
.
Kod M ipak je trodnevna, tokom opodnevna se osula joj sva leđa, vrat i malo po čelu. Neznam sad dal da ocekujem još ili je to to?! I kako se pojavio osip tako temp prestala rast, samo do 37.5 joj isla. Ruzno za rec jer je djete ipak bolesno al hvala bogu da je trodnevna.
E da jel se to ponavlja jos kad ili je to ono kad prebole vise ne dobiju nikad? I je to zarazno među djecom?
.
Znam da je moja sestra godinama isla na GO u Sibenik neki Hotel Jakov mislim da se zove od Amadria. Uglavnom uvijek su bilo oduševljeni, cak i poslovno kad je isla su bili tamo pa je unajmila babysitter za malog. Doduse nije necak bio tako mali kad su isli prci put tamo al je rekla da ima puno male djecice i veliki izbor aktivnosti. A Amadria hoteli meni imaju dobru hranu posebno dorucke bar ove sto sam probala.
Znači svi muški puno rade 🙈🙈🙈 tj. puno stišću, moj stisne mašine za robu i suđe (kad ih pripremim) pa je on oprao. Robota palim preko moba pa se zato ne može hvaliti 😁 jedino za ovo peglanje, jer zbilja pegla ali svoje stvari! Ja mrzim peglati, ali popeglam djetetu i sebi kad moram.
--
Grizli i krenuo je negodovati jer nisam dugo oprala njegove bokserice😁😁😁 ko da ih pere na potoku 😂😂 i vječiti je izgovor da on puno radi. A ja očito ladim jaja. Znači luda sam na takve stvari.
Moja je imala trodnevnu kad je imala 5 mjeseci i rekli su mi da je to to međutim da postoje varijante iste bolesti pa da može pokupiti tu neku drugu. Sad je ovdje harala neka varijanta gdje dugo traje temp, a kraće osip.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mnoge viroze nakon temp zavrse s osipom koji se povuce obicno drugi dan. Megz je imala sigurno 4-5 takvih do neke trece godine. Kasnije vise ne. Al to su one viroze gdje ne znas kaj im je osim kaj kure. 🤷🏻♀️
Losa o jbm misa... Meni J zna biti takav i to sam jedino povezala sa premalo tekucine taj dan. Mene recimo boli glava kad ne pijem vodu pa sam tako nekako povezala to i kod njega. I M je takva no naravno ona kaze da ju boli glava. No u principu se isto ponasaju zato sam to nekako povezala s tim 🤷🏻♀️
U svakom slucaju drzim fige da nije nista i da sutra mozete bezbruzno na svadbu.
Temu muzeva cu preskicit jer cu se samo uzrujati 😅🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji