ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    29. Lipanj 2021. 15:32

Mikio hvala ti❤️
    Baš sam tužna i razočarana.. Poslat ću prigovor ali šta da se žalim kad će napisati da nema mjesta.. A u Ri se smije predati samo za taj jedan podcentar i naravno da u naš ne primaju nikog! 0 djece! Pa mogli su onda to napisati pa da odaberem neki drugi i možda bi upali ovako smo odmah završili na listi čekanja.. Grozna koruptivna shema. Baš mi se gade.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Valkris
    29. Lipanj 2021. 17:39

Losa, tak i moj, kazu u vrticu da jede sve zivo i nekad po dva tanjura, nekad i "krade" drugoj djeci sendvič npr. 
    A doma ga molim da pojede 3 zalogaja sendvica i to mu pjevam i masem igrackama.
    Moguce da tamo jede, a doma nas zeza 🥰 ko ce ih znat 🙂
    Simbalija, strasno, zao mi je bas.. 
    Mikio, drz se 😘

Simbalija
    29. Lipanj 2021. 18:26

Mikio vjerojatno su popunjeni sa starijom grupom,  ali onda su to trebali i napisati... Dala sam i u neke dalje vrtiće isto nismo upali,  zvala privatne nema mjesta. Znači imamo prebivalište i zaposleni smo i valjda do škole neće upasti. A to mi je zvučalo preludo kad su mi drugi pričali dok nisam imala djecu..
    A tvoja Nina je prava tinejđerica kojoj sve smeta 🙈😁😁
    --
    Što se tiče kakanja,  u bazenu je jednom u kadi već dva puta.  S tim da je u bazenu u kupaćima pa je dio paketa zadržan 🙈🙈 a u kadi voli kad je more mjehurića pa da ja ne primjetim i onda odjednom vidim da pluta pored.  Znači život mi se zgadi.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

• Zarica
    29. Lipanj 2021. 22:11

Simbalija, bas mi je zao. Jel imate pojma kaj bute sad? Nas vrtic ce od rujna poskupiti 250kn, sto znaci da ce doci 1450kn mjesecno. Dost velka razlika. Znaju da ce bit puni kako god s obzirom na situaciju ove god.
    Lavice, mi isto pipica zovemoKad sam bila mala mislila sam da svi tako zovu, pa sam u jednom trenu zivota skuzila da nitko ne koristi taj naziv Ja ga i danas koristim pod normalno :) A mali ima pimpaca.
    Mi smo inace napokon ozdravili, ja radim, mali u vrtici, sve 5.
    Kaj se tice tuskanja, evo bas sam ga rijesila malo prije. U kadi s tom podlogom mi je puno lakse. Bio mi je problem pod tusem u starom stanu. Isto izvodi svasta al snadjemo se. Kosa je drama, al prodje. 

• Zarica
    29. Lipanj 2021. 22:15

Moj je poceo zezat s hranom od kad se razbolio. Al polako se vraca u normalu, unazad dva dana napokon opet jede meso. Manje, al bar pojede. Nije htio okusit ga ova 2 tjedna dok je bio bolestan.

Simbalija
    30. Lipanj 2021. 07:49

Žalit ću se,  ipak mi pravnik u duši ne da mira 😁 ali znam odgovor..
    Ne znam što bih rekla zašto u tim jaslicama ne uzimaju novu djecu i to je najnoviji vrtić u Ri.. Ma gluposti.
    Zarica jedina opcija je ponovno pronaći tetu čuvalicu,  mislim mogu i dati otkaz ali to baš i ne bi...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Grizli
    30. Lipanj 2021. 11:08

Losa vjeruj mi moguce je da tamo pojede a doma nece ni pogledat. Ne bi vjerovala mojoj sestri da mi video nije poslala di M s gustom jede palacinke sa marmeladom. Imamo isti recept za palačinke istu marmeladu doma isto joj serviram tamo smazala 2 doma nece ni otvoriti da proba.
    Simbalija ajme uzas da niste dobili 🤨 imate kakav rrzervni plan? Ja osobno bi rađe placala nekog i bila zappslena nego dala otkaz tako da te shvacam. 
    Zarice omg bas skup vrtic. Rekla bi da koriste guzvu da dignu cijenu jer znaju da ce ljudi placati posto drugdje nema di.
    Lavice tnx.... Ako stignes jos samo jel okus ok ili ogavan kao vecina kolagena sto ima? Da se pripremim. 
    Mikio 🦟 ti imas velikog komarca doma. Poludit ces. A za drekec uff fuj... Srecom nikad nam se nije desilo sto ne znaci da nece. 🤨

• Zarica
    30. Lipanj 2021. 13:16

mikio, jesmo napokon. Sad smo u drugom stanu, stari smo predali. Jedino kaj imamo dve sobe zakrcene s neraspakiranim stvarima, al to je iza zatvorenih vrataOstatak kuce izgleda bas kak treba.
    Na pola radnog vremena moze raditi bilo ko. Ili na bilo koje drugo radno vrijeme do 40 sati tjedno. Ali kod nas bas to nije praksa. Al mozes slati otvorene molbe i traziti ako im treba netko na pola radnog vremena, mozda se nesto nadje.
    Moj mali mene povremeno tako bocka. Npr s prolijevanjem, jucer par cm od njega pratim s 4 oka da ne prolije nakon sto popije, a on me gleda i onako sto brze okrene casu. Pa ja poludim. I sad ima neki taj usiljeni ruzan plac kad ne dobije odmah nesto sto zeli. No sve u svemu je ok. Da se sve to ishendlat. I muzu ide ful. Kak je meni bilo lose u zadnjih tjedan dva, muz je bio 100% oko njega i sad su se jos vise povezali. 

• Zarica
    30. Lipanj 2021. 13:19

Al inace mislim da je oko bicikla bas mali postao jako privrzen tati Krenuli su imat tu 'svoju' stvar koju malac obozava. Ja se previse bojim da bi ga vozila na bicu tako da to iskljucivo mm radi. 

• mom12
    30. Lipanj 2021. 13:50

Ajme i moja je postala previse povezana sa mnom...kad dode od muza sestra koju je prije obozavala ispocetka se igra par minuta i odma meni... ja sjedim ona okrene leda i dize ruke da je sjednem na sebe .. i sve ignorira i place i muza i sve ostale....ja neznam jel ovo faza....npr ona nesto radi u db ja odem do sobe ili u wc nesto nebitno ona kad skuzi da mene nema bas jako place i kad je uzmem odma se smiri....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.