ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    25. Lipanj 2021. 13:01

Mikio da 😂😂😂 tipa boca, al nemre pit iz boce stalno 🙈 a opet, mora skuzit kak sam usporit vodu iz case. On isto pije super kad mu pomognem drzat, al kad sam onda previse nagne. Sad na moru mu dajem jer je ionak stalno polugol pa nek vjezba😁

Grizli
    25. Lipanj 2021. 14:58

Damnarexx naruci sa wish jeftini su stvarno 200-300 kn, mi kupili tako i funkcionira savrseno. Koristimo ga stalno. Baterija full traje. 

Grizli
    25. Lipanj 2021. 15:00

Meni kod twistshake se sviđa to sto nema miris plastike dok od nuka kljunasica je dobila nakon par mj

Angelly
    25. Lipanj 2021. 17:14

N pije isto iz svih vrsta casa i super popije i na obicnu staklenu, bas je fino svladao al voli prolit na kraju namjerno ak ga se ne pazi, to mu najcesce prodje za rukom kod bake 😅
    Inace evo da vas pozdravi i ova moja druga mala smizla. Bila na pregledu dns i ima pol kilice vec 🤭

• mom12
    26. Lipanj 2021. 11:31

Losa ne gledaj to tako...neke stvari sta meni odg nekome ne odgovaraju i obrnuto....ja sam isto prestala koristit twistsake a dve je po zlato bilo...al ispocetka mi je super bila zdjelica sa pregrada mada je ne koristimo vise....
    Angelly super za bebicu🥰🥰🥰

Grizli
    26. Lipanj 2021. 14:42

Losa bas to sto cure kazu neke stvari koje su nama bezveze drugima super budu. Meni isto taj podlozak stoji i katastra neznam kako ni di ga se rijesiti. Bespotrebno. Dok zdjelice i tanjuric imam obicne bez pregradica i super su nam. Posebno sad za na plazu uzmem i poklopim i super mi drze mlaku hranu, nis se ne prolijeva dok druge sa poklopcima mi se prolila. Dude samo njihove hoce, boce su meni sve njihove super koristi i kljunasicu, tu sa slamkom i obicnu bocu sa - sisacem za mlijeko navecer. Vilica, zlica, noz su mi isto bezveze. Recimo oni spremnici sto budu u bocama su mi super sad za uzet joj zitarice kad idemo nekuda ili kockice voca, dok za ad nikad ih nisam koristila.
    Uglavnom misljenja su različita i brzo tog dok ne probamo sami neznamo.
    Angelly ajmw vec pola kg... Jel se to samo meni cini ili druga trudnoca brze prolazi

• mom12
    26. Lipanj 2021. 23:12

Ejj curke sta smo rekli kad je u ovoj dobi skok u razvoju? Moja ima tesku regresiju sna ima 2 3 dana....19.og smo napunili 1i 6 mj...

Angelly
    27. Lipanj 2021. 08:39

mom12

Ejj curke sta smo rekli kad je u ovoj dobi skok u razvoju? Moja ima tesku regresiju sna ima 2 3 dana….19.og smo napunili 1i 6 mj…

Pa evo upravo sad 😅

Grizli
    27. Lipanj 2021. 13:10

Mom sad je skok i leap oko 1 i 6 mj. Sretno
    Mikio M je top, super, nis joj vise nije. Ja crkavam nakon 2.doze cjepljenja i jedva ju pratim. 

Simbalija
    28. Lipanj 2021. 07:44

Meni je svo posuđe za bebe nefukcionalno. Sa plastičnim vilicama ništa ne može nabosti,  tanjur želi imati kao i drugi tako da već dugo jede iz običnog. Žličice plastične su mi nekako glomazne pa jedino jogurt s njima jede.
    A frendica i dalje koristi isključivo to posuđe namijenjeno njima.
    Valjda kako naučiš,  sve je stvar navike.
    --
    Mom da s godinu i pol je regresija i skok.. Moja je imala nešto ranije prije recimo 2 mjeseca.. Možda je to bio pred-skok pa će sad naletiti neki gori 🙈🙈🙈
    Jako se počela sramiti pred muškima,  pred ženama se opusti nakon par min ako konverziraju s njom,  a na muške biježi, skriva se, hoće se nositi.. Mislim,  ne govorim o xy muškarcima nego o tetku i sl.  koje samo ne viđa često.
    Smiješna je jer kad je u tuđoj kući i dođe muški ona mu viče pa paaaa kao da ode ća.  😂😂😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.