Kaj se tice robe za curice vec sam i ja pisala o tom. Nekad ne nadjem sto trazim na odjelu za deckice pa gledam da uzmem kod curica, ali jednostavno to bas sve rozo i bljesti. Ako i nekad nije skroz rozo, onda mora imat roze ili crvene cvjetice, srceka itd. Vec sam par puta tak uzela kao nesto zapkirano zuto ili svijetlo i onda doma skuzim te slicice. Nije mi jasno. I ne kuzim zakaj ne postoji robica za djecu bez podjele na cure i decke.
Evo saznala kaže kuma da koristite Vape derma Kids. Htjela staviti sliku al sam zab kako. 🤭🙄 Doduse ona je kupila u Italiji al da ima i u Plodinama kod nas. Meni je bilo super ja sam i sebe nasprejala, imam uzasno osjetljivu kozu i rragiram na svaki klinac, ovo nista. Vrlo blag miris vise kao neka krema nego kao repelent, malo se razmaze i super. Mm i ostalo drustvo je bilo sve izgrizeno taj dan nas dvije nista.
Losa ja svojoj svaki dan za van stavim sesiric tanki ili siltericu, nije odusevljena nekad ju skida al uvijek izađe s njom. Kremu planiram stavljat joj obavezno jer je dosta svijetla pa me strah da ne izgori kao sto ja znam izgoriti. Ne treba nam to. Meni je logicno da to traze ako ce vani boraviti.
Zarice ma ja bi prebila tog vaseg bankara. Bas neki s*nja
Losa, oni se stalno dobacuju s dokumentima. Prvo je banka obradila kredit pa poslala dokumente u apn, pa je apn odobrio predmet. U tom trenu je nas bankar trebao napraviti neki triger da nam apn uopce zapocne proces slanja ugovora (znam jer je kasnije zbog njegovog zastajkivanja nastao neki problem), onda kad su nam poslali ugovore nam bankar nije javio kad su stigli. I sad se jos sve vratilo sto koraka unazad zbog one promjene adrese prodavatelja Ma imali smo vec pravi okrsaj s njim zbog njegovih uskracivanja informacija gdje nam je on vise puta rekao da je na rubu da odustane od naseg predmeta na sto sam ja svaki put rekla da to i zelimo i nek nam se dodjeli novi bankar. Al moj muz se bojao da ce nas i promjena bankara mozda dodatno usporit pa ipak nismo. Mada sam ja i dalje uvjerena da bi to ubrzalo stvar:)
Ja bi taj talijanski sprej :P A bas mi dosla sogorica iz Italije, da bar sam znala. Al ona je cesto na relaciji Milano - Zagreb pa cu ga kad tad uhvatit ak se drukcije nemre. Pa vam mogu javit da i vama uzme.
Zenske kaj ste to prosle - ako vas pozovu na inicijalni razgovor u vrtic jel to znaci da ste i dobili mjesto u vrticu ili nista jos to ne znaci?
Ja cu bas ici pogledat u Plodine danas za taj sprej. Doduse netko mi je cak i rekao da Plodine nemaju isti asortiman svugdje 🙄 Budem potražila, ako ne sestra mi ide poslovno uskoro u Italiju pa cu ju žicat da ode kupiti. Zarice javim ako ga nađem 😉
Inicijalni kod nas pozivaju samo one koji su primljeni u vrtic, plus prvih 2-3 na listi cekanja ako ih ima.
Ja malog vec mazem kremicom kad idemo u park i setnje. Mene je zadnjih dana bas peklo na suncu, a i kad smo na bicu onda je isto izlozen. Sesiric isto...
Ma nama je taj apn malo stresan jer se smo uzeli bas veliki kredit na malo godina za koji se bez apna nebi odlucili. Znamo da je vjerojatno sve to u redu, al dok se ne zavrsi skroz nije to to :)
Thanks Grizli :)
Mikio, proslo ljeto kad su klinci jos bili ispod godine dana je nama u ljekarni zena rekla da ga najbolje preventivno ne mazemo uopce, a ako ga upikne da mozemo stavit Fenistil gel. Tako da smo samo njega koristili za nakon uboda. Tak planiram i sada uz ove preventivne sprejeve.
E mikio, bas mi je drago da vam je super sa bicom ispalo :)
Za vrtice nije jos nista objavljeno al su me zvali vec jucer za razgovor na koji idem danas. Valjda je sad taj dio procesa na redu. Do kraja lipnja ce biti objavljeni rezultati. Zato sam se pitala jel ovo jos selekcijski ili je mozda to to.
Za fenistil mislim da moze bez recepta, al sad se vise bas i ne sjecam. Imamo taj jedan gel od kad se rodio
Hej zenske... Vidim tema kreme, komarci inostale ljetne radosti 🤭
Chicco je imao onaj gel 0+ protiv komaraca i on je za ovo dvoje starijih stvarno bio ok. Prosle godinw probala olivalov i nis nije pomagalo. Ne znam kaj cu ove godine.
Damnarexx bas mi je zao da necete uspjeti preseliti prije dolaska bebaca. Nadam se da ces imati pomoc pri selidbi jer selidba s malom bebom 😔😔😔 uf...
Zarice vas je bas bankar fino zavlacio, strasno.
Kod nas su rezultati 14.6. i onda zovu za termin za inicijalni razgovor.
Kod nas je 100/h... Cure su "nemoguce"... Penju se na kauc i samo cekam kad ce se prevaliti preko naslona od kauca jer nam trenutno nije uza zid (stavili smo ga na prolaz prema novom dijelu koji jos nije gotov) 😒😒😒... Ne mogu nis vise, moram stalno biti uz njih. Na brzinu usisem nakon dorucka dok su jos u hranilicama, ostalo sredjujem dok spavaju ili kad ostatak drustva dodje popodne ili navecer kad ih sve potrpam u krevet. Jos uvijek kaslju, ja jos uvijek imam glavobolje i stalno mi je pun nos. Razina energije je u minusu trenutno 😅 a o volji da ne pricam 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Ma pitala sam frendove iz kvarta koji su aplicirali prije koju godinu pa vele da taj vrtic sve koji se prijave zovu na inicijalni i tek nakon toga odluce koga primaju. Tak da ipak se mogu prestat veselit. Njih su isto zvali na razgovor pa odbili.
Losa, i mi cemo do 45te rijesit kredit. Al nadamo se jos i prije krenut s izgradnjom kuce, to bu veselo Bas mi pricao frend koji gradi kak je uzimao sve majstore na crno i to stalno svi sve krivo naprave. Pa razbijaju slojeve na podu stoputa jer nes se zezne, pa cijevi krivo pospoje, pa struju ne naprave po standardima, pa mu jave da su materijali poskupili... Kaze da svaki dan visi satima na telefonu zbog te izgradnje i gubi zivce. Al kuzi se u izgradnju i istera na svoje pa ce mu na kraju ispast duplo jeftinije po kvadratu.
Sortiraj odgovore
Najstariji