Znaci napišem citabu i pobrisem... Grerr
Lavice zao mi je da si se ukocila nadam se da si danas bolje.
DeeDee uzivajte
Damnarexx jel ima neki razlog zasto strahujes da bis mogla na mirovanje ili ono uobicajen strah?
Losa ajde barem ste kavu popili...
Beba onda znas sto ti je ciniti... Mislim da imas jaaako dobar razlog da se potrudis.
Mi imamo ovaj mjesec previse ibaveza tako da sma htjela u 7 mj negdje ici u EU avionom ali sam bas razocarana. Ryanair karta za mene kosta manje nego za M koja meni mora sjediti u krilu. Bas su bezobrazni. Drugo M bi morala testirat ili u karantenu iako nas dva bi imali potvrde o cjepljenu. Tako da mi se ne maltretira ju i sad se nadam samo da ce nesto promjeniti jer inace cu poluditi doma. Jedva cekam otic malo otic negdje van. Ako ne onda cemo pikirat negdje unutrasnjost ici par dana.
Hahaa,, DeeDee 🥰
Imaš neki kontakt od nekog pouzdanog tko iznajmljuje apartman tamo blizu tebe?😄😄
Mikio, super za bicikl i mi bas nabavili novu sjedalicu🥰
Pa, nemam ti ja koju kilu viska, ja imam 25kg viška, mislim da se za 9mj ne bih mogla kretati, zato moram prvo skinuti, ako stignem prije nego me godine izdaju🤭
Mikio hahaha pa naravno da jesam, ali morao je dečko i u potragu za tenisicama pa to pišem pod shopping, pristojni je zvuči 😁😁😁
Beba raspitam ti se, znam par ljudi koji iznajmljuju:)
[/url
Beba nije nuzno da u trudnoci dobijes na kilazi. Ako nemas nekih sad drugih medicinskih razloga… visak kila nije prepreka za trudnocu. Naravno da ce doktori rec da je rizik… no i svasta drugo je rizik. Rizik je i ako zena ostane trudana s 50 kila, pa u trudnoci dobije 30. To je cak i gore nego da s +30 ostanes trudna (nemas prethodno medicinskih problema) i pazis za vrijeme trudnoce. Pa da sve amerikanke i britanke cekaju s trudnocom dok ne dodu do pozeljne tjelesne mase, nit britanaca ni americana vise ne bi bilo
😂😂😂😂😂Baš, ne bi ih bilo..
Ma, kuzim ja vas.. S prvom sam i zatrudnila sa 55kg i dobila sam 30kg i stalno su me grdili, s drugom sam zatrudnila sa 75kg,a s trecom sa 85kg..i bila sam se vratila na 85kg i u godinu dana sam dobila doslovno 15kg..
Uopce nisam puno jela, ali jela sam slatko, nisam spavala noću, dojila sam ju svakih sat, sat i pol i jednostavno "prelezala, presjedila" godinu dana u udebljala se ko krma_a.
Zadnjih par mjeseci pazim, ali jednostavno ne ide to dolje, a ne mogu se organizirati za vježbanje, jer sam sama uvijek s njima.. ☺️☺️
Kad maloj ne treba ništa, tu su cure sa zadaćama i svim ostalim, kuća, kuhinja, vrt....
Na večer ne mogu vježbati, jer se samo srusim u krevet cim zaspu sve tri😂😂
Alllaaa,, al sam se nakukala, ko da sam bolesna, a ne pretila🤭🤭
Grizli ma ovako mislim, zbog cijelog tempa sa E...pa se lagano pribojavam🙊🤭
Mikio Necemo uspjeti se preseliti do poroda😣 uzasno se sve oduzilo, kao sto sam i pretpostavljala... Naime, jos cekamo odobrenje APNa. Trebalo bi ovaj tjedan😪
Beba Kad budes spremna, bit ce☺️ a stara nisi! I sshhhh vise s time😁
Nije tebi lako, pa treba sve to hendlat.. svaka cast🤘
.
Danas sam bila u CCC i jako je malo izbora sandalica sa zatvorenim prstima. I koje sam nasla su 😳🤦 zasto za curice sve mora biti rozo i sljokicavo🤮
Jel tko kupio negdje drugdje? Znam da se spominjalo al sam zaboravila...
Losa ja nisam mogla dobiti informacije za djecu na nasim stranicama pa sam poslala upiti za Italiju u njihovo veleposlanstvo tocnije za regiju gdje bi putovali pa su mi tako odgovorili. Recimo regija di ej Trst cak ni sa obe doze nemozes nista samo negativan pcr test. 🤷♀️ Posto sam se bas zazeljela italije misli prvo tamo posevno sta znam da ne bi bilo problema sa hranom kod M jer paste i risotta joj uvijek prolaze al corak biti cemo u hr ocito.
Beba sretno kad god odlucis krenut u nove pohode 🤭
Damnarexx znaci fuj to sam i ka skuzila sve uzasno sljokicavo i nacrckano i rozo. Cak i cicibanke su takve vecina njih. Bljak. I u Deichmanu osto vecina. Dobiti ce muške ja mislim. 🙄
Mikio hvala bas sam mislila te uzet sad odustala. Uzela za po doma joj za probu neke kao sandale njihove oa cu vidit kako ce to ispasti umjesto papuca.
Grizli Nasla sam preslatke, ima jako puno izbOra...samo je porblem sto se ne moze probati, tj tocnije ovaj brend sam izguglala da se prodaje u baby centru i navodno cicibanu... Pa cemo ici probat velicinu i onda naruciti ako budu pasale.
Gle🥰 https://www.ecipele.hr/sandale-biomecanics-212213-a-azul-marino.html
.
Al bome drze cijenu😳😳
Mikio Nismo jos nasli kupca, svaki tjedan nam dolaze 1-2 zaintersiranih gledat stan..nadam se da ce bit nes do kraja mjeseca. 😪
Prestrasna je ta robica za curice..jos mi H&m, i c&a imaju najbolji Izbor...bude i neutralnih stvari.
.
Ja se nisam cijepila (niti mogu dok sam trudna) a nakon poroda..ne znam daL budem. Nekako uopce ne razmisljam o tome trenutno.
.
Btw mi smo imali k a t a s t r o f a noc. Nije dugo bilo ovako, gore trojke i dole trojke izbijaju Istovremenu(klasika vec za nas) i to je bila koljaza po noci. Nista nije upalilo..sve sam joj moguce dala. Vristala je do pol 12 do cca 2-3 🥺🥺 pa mir..pa opet oko 5..i probudi se u 8 najsretnija na svijetu, a mi mrtvi😂😂 sad sam joj gledala zube i gornje trojke trebaju zadnju kozicu probiti i vani su.
Sta samo ona tako lose podnosi te zube? 😣
Prvih 8 nije bila tolka drama...
Btw jel ima kakav skok s 16mj? Znam da je s 18mj..moZda je to nama doslo uranjeno...
Jucer i danas usPavljivanje 1.5h.
Nemoram dalje nista govoriti...
Damnarexx cipelice su bas slatke! Ja sam sa e cipele bila narucila plave sa masnom joj sad od Lasocki ili tako nesto i super su mislila sam da su shit al me PetraB nagovorila i odusrvljena sam. Vidila sam da imaju cak nešto otvorenije sad.
Mikio koje si uzela N od froddo?
Za komarce kod nas ih ina vec jako puno. Neki dan mi kuma dala nesto za M mazati i super je bilo, moram ju pitat sto je to bilo. Ona s time klince maze oduvijek. Sad si me sjetila ra moram ju pitat.
Grizli, pliiiz to za komarce kad saznas i ja sam zedna informacija. Ako nesto ne podnosim to su komarci i nadam se da cu malog postedit tih muka jer znam da tamo di idemo ima puno komaraca. Zasad ga nisam s nicim mazala jer isto ne znam sto bi za njega.
Damnarex, ne znam ako planiras dojiti, ali kod nas se ne smiju cijepiti trudnice ni dojilje. Nadam se da ce vam se ubrzati stvar s apnom, cudim se zapravo da bas tako dugo traje, ja sam mislila da su svi krediti obradjeni. Kad ste poslali zahtjev? Nama je bio dosta brzo odobren, vec negdje u travnju. Ali smo onda cekali do prije tjedan-dva da nam posalju ugovore na potpis, ali jako sumnjam da nam bankar nije na vrijeme javio da su stigli, a osim toga on je i odugovlacio cca 2 tjedna s nekim radnjama nakon sto nam je kredit bio odobren tako da je zbog toga cijeli proces produzen.
Sortiraj odgovore
Najstariji