Mom sad vidim da si napisala za miksanje. Sorry a zasto joj jos miksas? Mislim mrkva nije bas najmeksa svrhu a gricka ju, zasto onda ne bi i meso, tjesteninu, ribu, voce ostalo 🤔
A misam joj jos jer smo tek nedavno dobili prvi zubic....a sad cu vidit kako prijec na komadice...kako im vi dajete rucak? Npr...i kako ste krenili?? Ako se jos ko sijeca?😅😅
Mi mozda ipak uspijemo rijesit boraviste prije prijave za vrtic. Uzasni bankar nas skroz usporava i svaki put kad ode na godisnji njegova kolegica spasava stvar. Ovaj tjedan ga nema tak da smo nju danas dobili na telefon i zena rekla da dodjemo sutra trkom, kako to da vec nismo neke stvari obavili... Jooooj, kosa mi se digne na glavi kad ga se sjetim.
Kaj nije taj strah od odvajanja vec davno prosao kad su skuzili da mi mozemo odhodat? To je tamo negdje inace s nekih 6 mjeseci. Ovo je valjda onda level 2🙄
Mom, najbolje to kak mikio veli. Mos npr skuhat cijelu brokulu pa joj dat u ruku. Nema veze za zubice, desnima oni to.
Cure hvala vam puno na savjetima...vec cemo sutra probat sa hranom...a i raspitat se za oftamologa....a jel vi dajte te komadice pa uz to vi hranite ili samo pustit da sama jede??
Ajde hvala bogu Mikio da idete malo. 🤞🤞🤞 Da sve prođe super da vas N nagradi spavanjem i odmorom. Ponesi ti koju butelju vina pa popite ti i muz pa mozda se N nece buditi 🤭. Salim se! To se mi doma zezamo da kad pijemo vino navecer se M nikad ne budi nocu.
Mom ja sam M postepeno povecavala dimenziju komadica. Imala samo 2 donja zubica kad sam joj pocela davat gnjecene komade ili recimo jabuku kuhanu na kockice pa je to grickala. Imala je onda 6 mj 🤭 pa vjerujem da ce tvoja to savladat brzo ako bude htjela komadice. Super je sad ovo voće koje ne treba previse zvakat kao sta su jagode i tresnje njih prerezes na pola izvadis kosticu pa na 1/4 jos ako su krupne, pa kad dodju breskve, marelice, kruske one mekane slatke. To doslovno bez zubi mogu. Probaj i sa nekim svjezim sirom ili skutom. Negdje mi je ostala info cak od patronazne mislim jos, da ako im se ne uvode komadici jednostavno ne nauce sazvakat hranu nego gutat samo pa ima tesko pada na zeludac hrana i mogu imati problema sa probavom.
Cure hvala na objasnjenu....bas cemo krenit od sutra imam i ja od twistsakea onaj tanjur sa 3 pregradice....al ona bas nece sir da jede cim osjeti izbaci ga...a ja sve sireve obozavam😅😅😅
I nazvat cu nemoga za oci da vidim odakle krenit i sta...neznam sta bi bez vas u ovako nekim situacijama🤗🤗🤗🤗
Pa nemrete otic na bazene a da se malicka ne okupa 😱 ma prosvercaj ju 🤭🤭 joj ja bas sve nes kemijam odvest malca da se bucne negdje 🥰 valjda ce i to ljeto stic napokon 🙄
Pojela je cijelu bananu nasjeckanu wuhuuu....sta da joj dam jos uz to da dobije obrok
Pozdrav!
Mikio da, vjenčali smo se kod matičara, nas 15 bilo, sad čekamo dalje da vidimo što će biti sa mjerama, jer na popisu imamo najuže 150 ljudi da se nitko ne naljuti i slično. Super za izlet! Lijepo se provedite!
Mom ako pojede samo bananu, ne traži više ništa :S
Losa mi ćemo na more ove god, i doma instalirat bazen na dvorištu :D a nemamo problema ni sa odlaskom na bazene!
Petra, kako ste vi?
Mom, evo ti broj za pregled očiju na Križinama. Zovi izmedu 1 i 2. 557-233
Sortiraj odgovore
Najstariji