ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Lipanj 2021. 21:18

Mikio ja nis nisam danas nasla u deichmanu ni u ccc da bi moglo biti kao papuce, da je mekano, lagano i da se lako savijaju. Imaju neke kao sandalice otvorenih prstiju al dosta tvrd potplat i ona nije htjela ni zakoraciti u tome. Tako da se potraga nastavlja. 
    Mare ja sam svojoj stavila jastuk za bebe iz ikee jos kad je imala 3-4 mj i od onda spava iskljucivo s njime. Jedno vrijeme je imala naviku staviti glavu ispod pa smo joj ga oduzeli i taj period nije uopce spavala lijepo. Tanak je jako. Sad kad joj ne pasa ako se okrene na trbuh da spava sama ga makne i kad se okrene si ga vrati. 

• Zarica
    02. Lipanj 2021. 22:05

Za jastuke kazu dok im ne fale nema potrebe ih uvoditi. S obzirom da se cini Mare da tvom fali mogla bi uzet neki. Vise nisu ni tak mali da se nece prebacit ako im sto smeta. Moj nije naucen na jastuk pa zasad jos necemo.

Kaj se tice suhomesnatih proizvoda za klince, nisam fan. Mali proba kad smo na nekoj festi ili slicno, ali doma mu ne nudim. A ne jedemo ih ni mi stariji

Mi danas ugradili sjedaljku na bic. Mali je apsolutno odusevljen, cak mu ni kaciga ne smeta. Sutra cemo odradit neke ture, bas se veselim

MaRe
    02. Lipanj 2021. 22:43

tnx baš ću vidjet neki mini jastuk da mu nabavim :) 
    Zarice super i ja to imam u planu samo da osposobim bicikl hahah 
    Gdje si kacigu nabavila? I prednju ili zadnju sjedalicu ste stavili? Ja razmisljam o prednjoj ali je do koliko 13 il 15 kg?

PetraB
    03. Lipanj 2021. 09:18

Hej zenske... Evo samo javljam da me druga doza Pfizera satrala. U utorak sam bila na cijepljenju, navecer je krenula glavobolja, groznica i bolovi cijelog tijela. Jucer sam bila totalna koma, temperatura, glavobolja tolika da sam povracala od bolova. Mm tek oko 5 dosao kuci znaci 🤪. Cure su se naucile penjat na kauc pa se obicno medjusobno guraju i moram stalno pazit. Nakon ne znam koliko paracetamola, dobila sam zeleno svjetlo od svoje dr za brufen jer stvarno vise nisam ni funkcionirala. Danas situacija puno bolja iako jos to nije to al funkcioniram.
    Uglavnom, drago mi je da sam cijepljena jer da ovo moram durat vise dana, jos pogotovo jer sam s curkama solo doma i nema nam tko uletit, ubila bi se.
    Sad vas idem citat napokon. 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    03. Lipanj 2021. 13:48

PetraB 🤨🤨🤨😵😵😵 ok cek ti si rekla da nakon 1 nisi imala nikakve bas jake simptome. Nadam se da ces sad biti bolje i izdrzat sa svojom ekipom solo. 😥 Bas koma jos sama. 😵Uf
    Losa bas lijepa haljina... Ja osobno na takve haljine uvijek stavim cipele na petu, jer si u niskim izgledam ko bakica. Ja bi odabrala neke klasicne salonke ako je hladno crne ili bež, a ako je toplo neke sandale s time da nemaju remencic oko gleznja. Remencic oko gleznja mi na takvim haljinama mi kao skrate noge.
    .
    Imam i ja pitanje... Jeste vidjele gdje za kupiti/naruciti pernicu i vrecicu za papuče na Minecraft 😔 Trazim necaku za rođendan koji je za 12 dana a sve sto mi se sviđa online nema na zalihama, a izbor trgovina kod nas je bogu plakat pa ne mogu ni naci.
    Mikio izgleda da uziva danas ili ih je N eutanizirala 🤨🤭 pa se ne javlja

PetraB
    03. Lipanj 2021. 22:08

Grizli mislim da je ovo iz minecrafta pa pogledaj https://www.danijel-tpo.hr/proizvod/vrecica-za-obucu-tjelesni-belmil-bricks-95835/
    Da, nakon prve doze mi stvarno nije bilo nis, malo bila blah taj dan... Ma sad je vec super.
    Mikio na kraju nije N bila problem nego ti 🤭🤭
    Drzim fige da ti je bolje sad vec i da ponovite sto prije izlet al ne u doba cvatnje 😉
    Da, da... Curke obje hodaju sad vec 🙈
    Mi uspjeli prijavu cura napravit bez problema sad samo cekamo 14.6. i nadamo se da ce upast 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    03. Lipanj 2021. 22:11

Losa, meni ove super 

Inace ne nosim uopce cipele na petu jer imam problema sa stopalima, jedino ove kao na slici imam ako bas zatreba :P Super su mi i bas najbolje pasu na te midi haljine (al imaju spagicu)

Mare, imamo onu sjedalicu za iza. Ta moze do 20 kg. Ova naprijed nam se cinila da bi bila dosta nezgodnija za voznju. Ne znam do kolko kila idu. Kupili smo sve u Decathlonu. Sjedalica oko 300kn i kaciga 50kn. Za kacige imaju bas tu jednu vrstu pogodnu za klince, onak je osjetno laksa od ostalih.
    Danas smo se vozili po gradu pa krug oko Jaruna pa nazad doma. Stajali u parkove, pa na kavu itd. Mali sad stalno pokazuje na balkon na bicikl pa prica romane
    Petra, drago mi je da si se tog rijesila. Nadam se da bu brzo prosli svi simptomi. Kaj ima novog kod curka? 

• Zarica
    03. Lipanj 2021. 22:32

Mikio, zao mi je da ste se morali vratit... al sad bar znate da ide :)
    Jooj, te prijave. Skroz sam smetnula s uma na kraju jer opet imamo peripetije s apnom. Vec je sve trebalo bit gotovo da bi kod biljeznika skuzili da je prodavatelj promjenio adresu prebivalista prije mjesec i po dana i sad nam ni odobrenje vise nije valjano. Sumnjamo da je namjerno to napravio da odugovlaci jer mu ne pase brzo se iseliti. A mi jos zavlacili malo da mu pomognemo vremenski i sad nas je zeznuo za vrtic i zivce. Kako smo ljuti bili, i nemocni.... 

Lorena94
    03. Lipanj 2021. 23:49

Hej žene...jooj Petra nadam se da si ok, ja se još nisam ni jednom dozom cijenila, ali mama je i njoj je poslije prve bilo koma, da sam. Morala ranije kuće sa posla zbog T.. bravo za curke, sad je veselo ☺️ mikio vidim N uživala, a ti na kraju problem, 🤞🤞🤞🤞 da što prije odcvate sve pa da možete uživati.. Losa haljina mi je super, ja na takve midi nosim oxfordice ili na petu, čak i tenisice, u Massu imaš dobrih cipela-tenisica, ja dobila sad za rođendan neke sa malo debljim džonom i liče na oxfordice.. 

Lorena94
    03. Lipanj 2021. 23:53

Zarica

Mikio, zao mi je da ste se morali vratit… al sad bar znate da ide :)
    Jooj, te prijave. Skroz sam smetnula s uma na kraju jer opet imamo peripetije s apnom. Vec je sve trebalo bit gotovo da bi kod biljeznika skuzili da je prodavatelj promjenio adresu prebivalista prije mjesec i po dana i sad nam ni odobrenje vise nije valjano. Sumnjamo da je namjerno to napravio da odugovlaci jer mu ne pase brzo se iseliti. A mi jos zavlacili malo da mu pomognemo vremenski i sad nas je zeznuo za vrtic i zivce. Kako smo ljuti bili, i nemocni….

Ne volim takve ljude. Mi smo bili dogovorili cijenu i došli kod bilježnika oni tražili još dodatno 3000 kn..ali mi nismo preko apna uzimali.. nadam se da ćete riješiti i vrtić i kupovinu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.