Mom bravo za bananu. Probaj joj dat i sredinu kruha to isto znaju dobro prihvatiti i lako je za grickat.
Cure prijedlog za slapice sad kad zagrije... U Bajkinima i svim ostalim tog stila joj se noga znoji 😏, opcenito joj se jako znoji nogica. Samo u carapicama joj se kliže po plocicama pogotovo. Bosa nece biti trazi da joj nesto obucemo, a one carape sa tockicama ne zeli nositi, skida ih a nogu ili pokusava maknut te tockice, ko da ju smetaju, a i sve sta imam su neke deblje. Tako da sam sad na 100 muka sta uzet. Mislila sam da smo sa Bajkinima super ali vidim zadnjih dana da joj se ipak oznoji noga.
Grizli onda najbolje neke s rupicama. Moj sad samo skida papuce tako da je bos 🙄 Al mu i dalje oblacim tanke strample inace i carape odmah skine xD
Mom super za bananu...sad samo nastavite:)
.
Nznm kako vasi al moj ako mu dajem novu hranu odbija i onda prvo ja pojedem da vidi da je fino i onda on tek proba. Griz nece ak nema voća unutra 🙆♀️ Al je zato neki dan janjetinu bez problema prihvatio 🤣🤣🤣
Mom bravo za bananu. Probaj joj dat i sredinu kruha to isto znaju dobro prihvatiti i lako je za grickat.
Cure prijedlog za slapice sad kad zagrije… U Bajkinima i svim ostalim tog stila joj se noga znoji 😏, opcenito joj se jako znoji nogica. Samo u carapicama joj se kliže po plocicama pogotovo. Bosa nece biti trazi da joj nesto obucemo, a one carape sa tockicama ne zeli nositi, skida ih a nogu ili pokusava maknut te tockice, ko da ju smetaju, a i sve sta imam su neke deblje. Tako da sam sad na 100 muka sta uzet. Mislila sam da smo sa Bajkinima super ali vidim zadnjih dana da joj se ipak oznoji noga.
Jel imas Bajkine s rupicama ili se u njima znoji bas?
Mare tako moja ne zeli ni pomirisat a kamo li probat hranu koju ne vidi da mi jedemo. Tamnu hranu nece cak ni ako mi jedemo. Ja jela Nutellu i ponudila da proba pobjegla. Blago meni. Imam Nutellu samo za sebe. Al kad je pancetu probala gotovo morali smo ju sakriti da ne pojede previše jos da joj slabo bude. Srecom nije previše slana.
Angelly imamo da sad neke na rupice doduse sitne su i nema ih puno pa mozda bi varijanta sa puno vecih bila bolja. Al nekako si mislim da se u kozi uvijek ljeti znojis. Bar ja imam taj dojam. 🤷♀️ A gledam i one neke otvorene Froddo papuce to mi isto izgleda prilicno prozracno, al opet neznam dal je to stvarno tako
Mikio eeeejjjj za N jesam ti rekla da bi vas mogla i iznenaditi... Nadam se da ce nastaviti tako i ostatak puta. 🤧🤧 suosjecam s tobom. Doduse meni je sa maskom jos gore imam osjecaj. Ne pomaze nista osim ispiranje nosa fizioloskom xyz puta na dan.
Danas cu ici vidjet sto ima u deichman ili ccc eventualno 😏 ako ne cu bajkine uzet sa hrpom rupica 🤷♀️
Losa iskreno ja sam misljenja da nije za njih kao ni za nas bas najzdravije da sad jedu samo pancetu za svaki obrok. Moja je neki dan pojela vise nego ja. Kad bi uz to jela jos netso kruh, povrce, sir nesto barem ok, al ovako ona to samo trpa u usta. Ppgotovo sto je nakon toga tako tesko kakala, a vode popila preko 2 litre u par sati. Recimo meni su to razlozi da joj ja ogranicim kolicinu i ne da bas svaki dan.
Cure kad im je vrijeme za jastuk i koji se preporuča za njih? Mali stalno zgužva dekicu pa tako legne na nju tako da kontam da bi mu možda bilo bolje da mu neki jastuk mali uzmem al eto ne znam
Mikio eto...trebalo joj malo promjene...dosadilo joj sve kod kuće
Kod nas u mjestu samo u ccc mogu pronaci njegov broj. Ubola sam neku akciju na akciju i našla poluotvorene cipelice za 27 kn. Marka je Md, i baš sam zadovoljna. Peri, deri, i kao nove. A on ih koristi stalno, i po vrtu. Nisam htjela davati 250 kn na drugi markirani par, pošto je takve slične uništio i izlizao od puzanja. Eto, mi zadovoljni, ćirnite.
Mare, vec par mjeseci stavila sam mu neki svoj jastuk. On se cijelu noc prebacuje s tog velikog na mali dječji koji je na dnu krevetica, i obratno. I tako cijelu noc.
Sortiraj odgovore
Najstariji