ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    31. Svibanj 2021. 11:45

Uf Mikio bas grdo, al ja bi isto kak cure kazu, probala pregrmit...treba i vama a mislim i njoj malo promjene. Mislim znam da je meni to lako rec kad nemam takvih problema...inace apropo odlaska na more, ja ove god vodim sveki 😂 (al da joj kapu skinem fakat je super) jer ionak nece to bit romantican odmor mene i muza al da bar mozemo s vremena na vrijeme malo predahnut, otic na veceru il nes takvo. A to vodjenje baka planiram prakticirat iducih par god 😅
    Moj med jede i na zlicu, i u kasici ak je kiselkasta i po potrebi u caju. Kikiriki mu uvela tak da sam u dmu kupila neki namaz bez soli pa mu to dala da proba. 

• mom12
    31. Svibanj 2021. 13:33

Mikio slazem se sa curama...netrebas se ti njoj prilagodavat....kad bi svi gledali kad spava kad jede pa nitko nebi izasao iz kuce....ja cak znam rotirat rucak dat popodne oko 6 ili voce kako mi pase...naravno ako nismo kuci...zaspe u kolicima dok se vozi...ma tko je pita😅😅😅😅....
    Hvala cure na prijedlozima za sandale😘😘

• mom12
    31. Svibanj 2021. 13:54

Mi smo jutros bili kod psihologa za vrtic sve je ok...imamo te komunikacijske elemnte treba je poticat itd....rekla je da kod fizioterapeta spomenem kako sve stavlja u usta i da joj miskam hranu🤯🤯🤯🤯....sta je sad to problem ..i kao da joj se cini da nam lijevo oko bjezi....pa sad moram vidit sta je sa tim....i nezmam dali ds je vodim za to sad...naocale joj sigurno necu sad stavljat a i vjezbice nemaju smisla....trebam vidit odakle pocet i sta napravit😒😒😒

Lavica27
    31. Svibanj 2021. 16:02

Mom samo je ti vodi za to. Moze bit nista,moze bit strabizam koji ako se tako rano identificira i radi na njemu moze gotovo u potpunosti nestati inace Ce postajati sve ocitije. Par frendica je imalo isti problem. Jedna je tupila da nije nista i samo je postajalo sve gore, druga je po p.s.-u isla i rjesila ga u potpunosti. Nemora biti da je to al sto ti kazu,poslusaj ..
    Mikio s L smo isli s 2mj na prvo more,na otok, s 4 u Budimpeštu,s 9 u Istanbul s 12mj 8 dana 4 zemlje tura. Ne pisem da se hvalim nego da ti kazem da ako ti ne inzistiras vjerojatno ces ostat u Zagrebu. Putovanja izgledaju 100% drukcije; nekad su ubitacna al ne sjecam se ljepsih putovanja od tih. Nemoze ne spavat 5 dana i to znas. Mozda i ja imam dojam da vam dirigira al to je prema onom sto opisujes. Nisu sva djeca ista al ja sam prilično nepopustljiva.

• Zarica
    31. Svibanj 2021. 17:11

Evo i mene, bas sam umorna jako. Zaredali mi se neki rodjendani i slavlja od kojih je jedno ukljucivalo i planinarenje, pa s tim posao i malac. Nadam se danas zaspat u 9. 
    Sutra mali ide nakon 10 dana u vrtic. Meni je to tesko kad place tak da cu poslat muza da ga vozi ovaj tjedan.
    Mi cemo na otok za mjesec i po dana, jedva cekam  Mikio, ja glasam da idete i drzim fige da prezivite 
    Mom, ti joj miksas jos u kasice rucak npr ili kako? Mi smo isto izasli iz te oralne faze ima vec neko vrijeme (nista nisam tolko nestrpljivo cekala kao to). I dalje on strpa sranja u usta, al bar ne jede knjige, stolice i takve stvari. 
    Inace, moj mali se fuuuul hoce nosat zadnjih par dana. Ne znam odkud sad to. Sumnjam da ga je baka razmazila sad kad ga je cuvala dok je bio bolestan. Samo me navlaci i vristi za mnom da ga nosim. 
    I pocela sam mu uvodit granice od danas Gura taj prst u struju da nas digne na noge kad mu se sprdne. Danas ga mm stavio triput u kinderbet za kaznu nakon sto bi krenuo s tim - s obzirom da nista drugo ne pali - pa je stao  i cak rekao da nece vise. Sad, vidit cemo

• Zarica
    31. Svibanj 2021. 17:14

Lavice, kak je mališa?

• Zarica
    31. Svibanj 2021. 17:21

Sto se tice tih potvrda o zdravlju dijeteta, ne znam jel to zbog korone uvedeno ili sto. Al ja doslovce moram nosit potvrdu ako ga jedan dan ostavim doma i njima kazem da je to jer npr kaslje. Znaci bas bi morala lagat da nije to razlog da se izvucem skupljanja potvrde. A sustav je fakat glup s obzirom da pedijatri ocito nemaju vremena pregledavat svu djecu koja su ozdravila (ja kad dodjem po potvrdu to bude cijeli bunt potvrda na stolu koji cekaju ostale roditelje). I nitko od roditelja ne dovede svoje dijete vec samo dodju pokupit to. Da ne spominjem problem kada dijete ozdravi preko vikenda pa ga svejedno ne mozes slat u ponedjeljak jer doktor tada ne radi ujutro. Zvala sam i zamjenu nase doktorice koja je radila ujutro pa su mi rekli da mi ona ne moze to izdati vec je tu samo u slucaju bolovanja ili GO moje doktorice. Znaci za to fakat nema rjesenja. 

• Zarica
    31. Svibanj 2021. 17:31

E da, jos samo ovo :) Kikiriki smo uvodili krpz maslac od kikirikija, u TZH ima 100% kikiriki maslac. A med nisam pazila koja je vrsta. Imam kesten, bagrem, cvijetni, livada... Tu i tamo stavim u kolac ili ako mu baka skuha nekad caja. Preferiram med, a secer ne koristim pa se nadje nekad u receptima. Ne sjecam se uopce koja je komba bila prva. Al na zlicu ne. To mi fujkic zvuci

• mom12
    31. Svibanj 2021. 17:49

Mislila sam mozda pricekat jer je jos mala i za flasterice ili naocale....al naravno da necu zanemarit...to se moze izljecit..
    Da mi jos miksamo voce i rucak...😊😊...dam joj bananu jagodu mrkvu i sl da grize smoki kruh itd...

Grizli
    31. Svibanj 2021. 17:51

Mikio moram rec da si ti meni se urezala u memoriju kao abnormalno zrtvujuca mama. Nemoj me krivo shvatiti al ja imam dojam da ti bas sve zrtvujes si za svoju N. Shvacam da je ona mozda od svih nasih klinaca najteza po pitanju spavanja + nejelica sta znam koje su borbe i muke sa hranjenjem. Al ja sam misljenja da ce ona vas zapravo iznenaditi i da bi vam na putovanju bilo super. Ne sad da ti zeli nametnut ruzicaste naocale. Al recimo meni je prvo putovanje s M bilo savrsenstvo i kad smo isli na drugo ja sam ostala jako razočarana jer nis nije funkcioniralo kao svega 20 dana ranije. A kamo li sad. Svaki put pa cak i samo ako odemo na vikend izletic svaki put je druga prica. Zna ona biti nemoguca, al i najdivnije stvorenje koje jede bas sve ponuđeno, a znamo da je za jest komplicirana i zeza di stigne. Trebalo nam je da shvatimo da se samo moramo pomiriti s time da neznamo sto nas cega i samo biti zahvali ako se doma vratimo sretni. Neispavana si i tako, ako ces iskreno, a mozda bas ta promjena vam svima dobro dodje.Drugo ja sanjam vec putovanja neka dalja i uopce ne zelim se dovoditi u situaciju da mozgam ici ili ne jer ona mozda nece spavat. Bude im sok promjena al ja se bolje osjecan. Eto budimo malo i sebicne na kraju krajeva.🤷‍♀️

Ja mojoj jos nisam uvela kikiriki, ni med. 🤔 Bar mislim da nisam. Mozda je vrijeme.

Mom cek ti jos miksas hranu ili su ti predlozili da miksas? Nisam skuzila. M sad trenutno je u fazi da glumi da ce staviti u usta. I slazem se sa Lavicom za oko. Bolje ako treba na vrijeme krenuti, meni je oko bjezalo isla sam predskolu 3 godine koliko se sjecam na vjezbe bas zato jer su kasno skuzili pa je trebao duuig proces da se to ispravi. Al sad se primjeti skroz malo, vecinom bi rekla da ja skuzim jer znam za to, vecina ne primjecuje. 
    Zarice mi nismo vrtic makli jos iz dnevnog bas zbog "kazni" u koje ode na hlađenje ako radi ludosti. Pustimo ju 1 minutu i onda ju uzmemo van i "popricamo" s njon da se to ne smije i da smo mi zalosi ako to radi. Nadam se sa nece imati traume od nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.