Ifkaminja pa živa si! Budes se brzo usemila!JoÅ” imam kliker za treniranje moje pesice koje nema vise š koji si mi dala (ak se sjeÄaÅ” moj tata ju je zvao antikrist jer je pojela sve zivo od skokova do cipelaš )
Drugi dan. Popizditis. Cura koja me mjenjala nije valjda 50% posla uopÄe odradila. A radila je samo jednu stvar od mnogih koje ja radim (ostalo su moje cure preuzele). Za godinu i pol. Ni juÄer ni danas je nema, a trebala je biti. Zapalila cigaretu. Nakon 2 godine nepuÅ”enja.
A antikristice se sjeÄam š
Ifkaminja,Ā ja sam isto u potrazi za skafanderom. Ovaj 80 bi mi odgovarao
Petra, drago mi je da je krenulo na bolje. Ne znam nistavo tim cajevima, ali takodjer mi zvuci kao bolja opcija od tableta tako da se nadam da ce ti pomoci. A doktori ce sigurno pomoci i malcu :) Psi navodno jako osijete potrese i prije nego se dogode. I macke. Npr macka od frendice kod svih potresa bude ful uplasena, nekad to traje i cijeli dan od samog jutra, a potres bude tipa tek navecer. Tako da bi to mozda bio jos dodatan stres za klince. Ali nemam pojma sa strucne strane, najbolje prokomentirati sa tim psihologomā¦
Ma sumnjam da bi im to ako peso il maca osjeti stvarao stres jer tesko da bi oni uopce skuzili. Al recimo ja imam jednog starog psa a moji stene od 7mj...nit jedan nit drugi nisu uoooooopce reagirali prije potresa...a nit je moj pokojni peso reagirao...sjecam se jednom prije sveg ovog da prostis sranja i bio potres neki manji (bas zatutnjalo jako) a ovaj moj frajer taman digo nogu i pisa i niiiiistaaaa frajer ko da se nista ne dogadja šĀ
Mrgud_zg, svakom su njegovi problemi najveÄi, samo ti piÅ”i, piÅ”ite, kad otvorim da imam Å”ta Äitati, a da nije o koroni i potresuš
NemaÅ” se Å”ta ispricavati nikome, ali, kuzim te.. Tako je meni bed uopÄe govoriti iÅ”ta, kad ima ljudi kojima je potres domĀ sruÅ”io, a opet ni njima nije najgore, veÄ onima koji su izgubili nekoga!
Svi mi imamo svoje brige.. ali, bit Äe sve ok!
Lavice ljulja top ali neznam di bi ju stavila. A imamo i visoki strop u potkrovlju pa neznam ni ko bi to sarafio gore. š Je N inace se umirivao i zaspao kar ga je nesto ljuljuskalo ili si to slucajno skuzila. Moju recimo to ljulkuskanje vise uopce ne uspavljuje, al po novom voli kolokanicu. Valjda kad sva djeca vise ne zele u nju ona odlucila da ipak sad ju voli.š
Petra psi su odlicni terapeuti. Moj tata je imao bas stresan posao jako i uzeli su nekog seoskog krizanca nis s nicim, bio je premali da vude vani i jednostavo postao kucni pas iako nije bilo planirano. Moj tata prkeo noci prestao doslovno pit tablete, poceo spavat, jest normalno sve. Jos je taj pas sa mamom, bas je ko apaurin. A od pasima recimo Å nauceri su bas dobri s djecicom. Sestra ima 2 mini i srednjeg. To su bas veeelike maze. Prije je imala maltezericu e pa to su bas zivcenjace. Nadam se da cete nac svoj klupko srece.Ā
Na potres mamin pas nije se ni probudio, a sestrini su skakali, ta mini snaucerica je 10-tak min ranije trcala van unutra sumanuto je rekla sestra. A mi smo ga full slabo osjetili tu tako da mislim da je do psa opet...Ā
Nama spavanje i dalje drama... A izmeÄu divljastva nejnog pokusavamo montirat kucicu š
Zarice, ja ne kuzim kako neki rad moze ocijeniti jel ima benefita na svako dijete (ili bilo koje) odlazak u vrtic prije 3 godine (glupo sam srocila al vjerujem da kuzis Å”to želim reÄi)? Ima djece koja prihvate vrtic kao nužno zlo,ima one koji nikad ne prihvate a ima onih koji su ludi za vrtiÄem. Imam tu sreÄu pa je moje dijete u treÄoj kategoriji. Kad ne ide u vrtiÄ pita svaki dan kad se vidi sa svojim malim prijateljima. Kad padne snijeg pita jel moze sutra s tom i tom prijateljicom raditi anÄele u snijegu. Kuzis Å”to želim reÄi. I tako je doslovce od poÄetka. Zelim reÄi, pustite studije gledajte u svoje dijete. Ako mu se ne svidja vrtic skupljajte ga ranije. Ako mu je dobro promatrate ga pa ga pustite. Ne pametujem ti i naravno, na kraju napraviÅ” kako ti želiÅ” ali nisu ni te studije Bogom dane...
Grizli sluÄajno smo skuzili... od muke nismo znali sta bi, stavili ga u jaje i poÄeli njihati i zaspao je odmah. Probajš
š¤£
A gle, nebude baÄen novac jer u nekoj fazi bas zabriju na ljulju pa bude priÄekala taman da mu dosadi š
Da, ne znam. Npr, moja frendica prema savjetu psihologa nije smjela zbog svoje curice udomiti psa, vec kupiti novog zbog situacije koju je imala s malom. Udomljeni psi su vecinom prosli vec kroz neke traume. Poznata je stvar da zivotinje predosjecaju katastrofe, no naravno sigurno ima i onih kod kojih se to ne vidi. Ja bih se sigurno posavjetovala pa sam zato i spomenula, ali to sam ja :)
Ifkaminja, tenkjuuu:)Ā
Lavice, to se pokazuje eksperimentima i dugogodisnjim istrazivanjima. Neka on meni zavoli vrtic, to najvise zelim i vjerujem da ce tako biti. Al mislim da se nece buniti ako po njega njegova teta dodje ranije i odvede ga u park. A kaj se tice i samih vrtica s 2 tete na 20 jaslicara... Prosla sam to sa necacima pa znam kako to izgleda. Jedina mi je utjeha da sada u koroni vecina ljudi ne salje klince u jaslice, mada mi je opet glupo da takvi uzimaju mjesta nekom kom stvarno treba vrtic, ali to je druga tema :)Ā
Ne znam kako je u Zagrebu trenutno ali moja kÄi je krenula 2018. U vrtic, prema EU regulativi na 2 tete smije biti max 12 jaslicara,kod nas su iznimno postivali to pravilo,jednom su stavili 14 i dosla inspekcija i rijeÅ”ila.
Ma kuzim ja da rade eksperimente i promatranja,ipak se nisam objasnila dobro. U svakom sluÄaju, kad ja vidim koliko oni rade i uce u vrticu,nema sanse da bi ja mogla popratiti to a joÅ” teže npr. moja mama (koja je btw skroz mobilna, 62 godisnjakinja) npr do 3.godine i nauÄiti je. Prosla sam to pa znam o Äemu priÄam. Nije bezveze odgojno obrazovna ustanova...al ok zabrijala sam u drugom smjeru.Ā
Nasa pesica je za vrijeme onog jakog potresa koji se osjetio kod nas, dosetala iz druge sobe do nas i buljila u nas jer smo se mi pogubili. Ona je dotad spavala...Ā Ja nisam imala psa u djetinjstvu i bas mi je zao jer mislim da je ljubav izmedju djeteta i psa prekrasna, a bome i na nas odrasle djeluju terapeutski.Ā
Ja se nadam da ce se mom malcu svidjati vrtic jer osobno mislim da mu je korisniji od cuvanja kod bake, dide itd. Moje misljenje. š¤·āāļø Meni je strasno to sto svoju bebu (ajmo rec bebu š) necu vidjeti do 16.30h 5 dana u tjednu, ali to je neizbjezna situacija. U svojoj najuzoj obitelji svakako ne moze bit nakon prve godine jer oboje radimo. U nasem slucaju je tako, al vjerujem i u vecini.
Ja bila na Å”iÅ”anju jutros, nakon par godina š¬. Nikakva firizura samo 15 cm kose kraÄe, ali preporod bome š¤
Sortiraj odgovore
Najstariji