Citam vas danima nikako napisat. Malo smo preuredivali doma pa stalno neka guzva..
Moj spava bodi i jednodijelna pidjama, carape i zimska vreca bez rukava
I dalje se ful voli vozit u kolicima, za to ima jaknu i zimsku vrecu. Neke dane to bude setnja od 2 sata ak jos nekam idemo, rijetko se desi da ne izademo ni na kratko
Skafander smo nasljedili 74/80 iz lidla. Taj mu je premali. I 86 hm a taj mu je pak bas velik. Nogavice su bas dugacke i onda imam dojam da nosi jos 5 kila robe. Vidjet cu kakva ce prognoza bit za dalje, mislila sam mu kupit. Taman br izmedu 🙈
Ja kupila odavno mixu za kupanje pa s tim peremo i kosu. Moj je i dalje procelav 😁 ps moj se jos od ljeta ne kupa nego samo tusira. On u kadi nemre bit miran ni 5 sek. Samo hoda okolo, tusiramo ga u dvoje 🤦♀️ Jel ima jos koje takvo dijete?
Obrazi su mu ful suhi/ il ima neki ko lisaj. Mazem s adermom zadnjih par dana odkad se pojavilo
Mare ti si fkt jackpot dobila. Po 3 sata spavanje prek dana i jos cijelu noc. O boze nisam znala da to postoji.
Ja sam opet u ovoj grupi s mikio i grizli. Nocas plakanje u 5 da se nije mogo smirit. Na kfaju isli u boravak da dode k sebi i onda se igrao do pol 7 😩😩 onda smo uspjeli jos malo odspavat. Zvuxim ko pokvarena ploca al ta 2 zuba su i dalje tu samo sto nisu i nikak da probiju. Za izludit 😩 dnevna spavanja i dalje imamo 2, al nisu fiksna i svako je borba. Hoce zaspat samo na rukama. Navecer ide spavat tek izmedu 21-23. 😖
Red sretno sutra na poslu 💪 ko cuva malog?
I ja sam klub Mikio Mrgud i Grizli.
Bok sestre!
Sinoc sam oplakala pred svekrvom,zena me utjesila kako spada.
Zadnjih mjesec dana smo ja i mali non stop bolesni. Prvo korona pa sad jaka prehlada. Sama sam s njim po cijele dane a on u svemu naporan. Tesko zaspe, nece dugo u kolica jer se docepao noga, presvlacenje i oblacenje su koma, fizioloska i ispuhivanje nosa ajme meni, kupanje, odnosno reakciia nakon sto ga izvadim kaos, nokti pakao, sad slabije i jede, budjenje po noci, spavanje na nama, ne voli voznju autom..
Bas mi se skupilo...
Jos sva ta izolacija i nekontakti, kisa non stop, kuca...aaaaa
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro cure..pridružujem se klubu mikio, Grizli, mrgud, mala… U petak navečer zaspao oko 23 h, probudio se u pola 2 začepljenog nosića, da je to strašno, inhaliranje nema šanse niti dok je budan niti dok spava, usisavanje sa onim nastavkom - ko sumoborac ga moramo držati.. spavanje koma ova 3 dana sam spavala sve skupa cca 14-16 sati. Spremam se za raditi i ko zombi izgledam. Mi imamo skafander iz Lidla 86 vel, malo mu je veći al još ne hoda, bude u kolicima ili klokanici i za sad nam je ok. Nisam se nadala da će padati snijeg. Kod nas lijepo napadalo... Pisale ste o rezanju noktića, T prvo nije dao sad ga stavim u krilo i on kao da ne diše dok podrežemo
Vi iz Kluba, razmisljate li o vrticu? Ja jesam na 4 sata...da ga dovedem kuci u 12 i stavim lec...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Vi iz Kluba, razmisljate li o vrticu? Ja jesam na 4 sata…da ga dovedem kuci u 12 i stavim lec…
Mi smo u procesu prikupljanja papirologije, ići će čim to riješimo. Al na cjelodnevni boravak, jer smo i mm i ja na poslu.
Šaljem podršku cijelom klubu ❤ nadam se da ce krenuti na bolje...grozno je kad su tako mali bolesni.
Mala tebi se bas nakupilo ❤mislim da ova izolacija i sve utjece na nas cak i nesvjesno dok ne popizdimo.
.
Nokte rezemo tako da ga posjednem i onda kad idem rezat kao jauknem svaki put i on se tu smije pa je miran dok ne odrezemo sve.Rezem s grickalicom od prvog dana jer sam nesposobna to napravit skaricama 🤭 Negdje si je pricepio prst i vjerovatno ce mu nokat otpasti 🙈 sad stalno moram pazit na taj da ne zapinje s njime.
.
Meni po cijele dane sad svira radio,pogotovo dok spava...mozda kome to pomogne za bolje spavanje. Ja sam tako odmalena isto naucila spavati i uvijek sam si palila radio da zaspim a sad me nervira 😒
Mrgud mi V od ljeta češće tuširamo ali više radi svoje komocije, tušira se s jednim od nas a drugi je samo preuzme u ručnik i nosi u sobu na daljnji postupak 🤣 ona pak za razliku od Nine obožava fen i počne umirat od smijeha čim ga vidi tako da naša feniranja traju dulje od realne potrebe, nekad čak kad ima ful nemirne dane imam fen kraj prematalice u stanju pripravnosti jer se umiri uz njega momentalno 😅
Ona baš voli vodu i dok joj pripremam kadicu stoji uz kadu i kao da navija i požuruje 😁
Zadnjih par puta se dizala iz kadice ali više zato da prouči sve šta je po kadi, a ne da izađe.
.
Žao mi je da ste opet u spavajućim problemima ☹️
Btw Mrgud I ja sam kao pokvarena ploča ali njoj je toliko zubi na izlazu da je to strašno, izgleda kao da ima puna usta zubi i onda kad bolje pogledaš skužiš da skoro svi imaju još tanak sloj mesa preko 😬😬
[/url
E i njoj znaju na nogama popucati nokti i to me ful strah da joj ne daj boze uraste ili nešto. ja ne znam, tom djetetu bi valjda bar svaki drugi dan trebalo rezat notke a da to liči na nešto.. noge mi uglavnom pusti, ruke baš kako kad. Često to bude u više navrata dok završimo
[/url
Ne sjećam se ako sam pisala, sad se skupa davimo od sreće pa sam se sjetila 😃
Ala američke palačinke, za nas dvije:
2 jaja
2 banane
Zobene pahuljice odokativno (cca 50g)
malo cimeta
po potrebi (ako želite rijeđe) malo mlijeka
Banane, jaja i cimet izraditi štapnim, dodavati zobene i isto sa štapnim dok ne postane homogena smjesa. Ako vam se čini pregusto na kraju razrijediti mlijekom. Pečem na kokosovom. Svoj dio kad je pečeno prelijem žlicom meda.
Meni među dražim doručcima već godinama, a sad i ona obožava 🥰
[/url
Bok svima ☺️
Grizli, same smo.. Sad nas je zatrpao snijeg, pa je odmah veselije, cure uzivaju🥰
Čestitke hodalicama🤩🤩
RedFox,, sretno na poslu ☺️
Moja spava u bodicu, tankoj pidzamici i vreci s rukavima, tak joj je najbolje.
Anna, nadam se da ste ok❤️
Malo sam u gužvi, pa sam možda fulala jel se Petra javila, jesu oni ok..
Hani, kako je bebač?
Moja isto ne spava, al ne plače, pa mi nije strašno.. Jednostavno budemo budne dok ju ne slomi🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji