Petra cure su vec sve rekle ❤ drzite se 😘
.
Tko krece radit sretno, vjerujem da se brzo naviknemo i mi i oni i poslije jedva cekamo da odu u vrtic 🤭🤭🤭🤭
.
Ja sam (valjda) trenutno na godisnjem do 5.2. i to je to. Poslala sam otkaz neki dan,dns me zvali da im treba rjesenje (koje su zagubili) da mi mogu go otvorit.
.
Sad sam zamijesila neke keksice što sam iskopalq u screenshotovima s foruma pa javim dojmove...nznm ciji su 😄 Sinoc sam sjela pa si sve prepisala u biljeznicu....svaaaasta sam nasla sto sam i zab da sam spremila.
.
Ove ljulje sam viđala po fb...prvo sam ju htjela uzeti pa odustala i tak.
Simbalija kad krenes radit iskoristi onu pauzu za dojenje i tako nek spava 🤭
DeeDee je stavila link,moja je ova polegnuta (350kn sto pise,nebitno je cijena al se razlikuje od ove uspravne). Dee moze biti polegnuta do uspravne,podesava se. I do 25kg je nosivost tako da i kcer moze unutra🎉
Cula sam za te ljulje. Al nekak nebi ipak...
Ifkaminja, ja sam isto u potrazi za skafanderom. Ovaj 80 bi mi odgovarao al nasla sam i na oglasima, fkt ih ima ok jeftinih.
Mikio ne, na zalost mm radi normalno tak da sam solo s njima. Trazit ce go dva dana sljedeci tjedan pa dva onaj iza, da si malo rascjepkam te dane.
Lavice tnx... Mene je pitao zasto ne uzmem normabel al onda sam mu objasnila da ja ne volim kad me nesto skroz "umrtvi", jbg controlfreak, moram imat kontrolu nad svojim tijelom. Onda mi je dao te Melatonin pure activ (melatonin i valerijana). Ovu noc sam prvi put spavala, rekla sam da sam vjerojatno dosegla svoj limit nespavanja. A treslo je vidim jutros cijelu noc. Jucer sam stala na vagu, izgubila sam 5 kg u 10 dana. Al evo, moram priznat da trese nas opet cijelo jutro, ne skacem vise, klinci odmah dodju k meni, kad se opuste nastave svojim putem. Privikavamo se lagano. Losa koji je to caj, molim te ak stignes mi ga sliknes ili samo napisi. Mm ide danas u muller pa da mi ga uzme. Stvarno ne volim tablete a moram malo primiriti glavu. 🙂
Odlucili smo klincima uzeti psa... Nekog malog da bude u kuci da ih okupira a i za curke ce to biti super. Trazimo sad posvuda... Najradje bi udomili ali nas frka jer tak smo i udomili nase kuje ranije koje su trebale biti male pa eto, bile maaalooo vece 🤦🏼♀️. Idem u potragu.
Anna jeste vi bas u Petrinji? Kako se drzite?
Hvala vam cure... Smatram se stabilnom osobom i mislim da sam dovoljno sabrana i dobro reagiram preko dana pred klincima al kad sam sama sa sobom (citaj navecer kad legnem 😅) krene kaos. Zato ne pisem previse.
😘
url=https://lilypie.com][/url
Cure sve vas kuzim za vrtic. Pisala sam bas da je i meni tak... jos je mm istrazivao radove o toj temi i ispada da nema nikaakvog benefita za dijete jer bi do 3.god trebalo bit uz obitelj. Naravno, svijet tako ne funkcionira i to je to. Al nekak smo odlucili da cemo se posto poto snaci da ga iz vrtica uzimamo ranije. Ili nakon rucka ili eventualno kad se probudi.
Ajme nocas opet miljon plakanja, prdio i plakao a nis novo nije jeo, nemam pojma kaj je. Deedee tocno to za zub. Ja mislim da preko 2 tj vidim vrh, sad su vec 2 vrha a nikak da probije. I dok jos jedinica nije probila vec i dvojka izgleda isto tak. A vidim da ga boli 😖
Danas ja imam kukanje dan 🙈 ja fkt ne kuzim te “bebe”. Jucer savrsen dan, nije zakmeco, odspavao super 2 ture. Danas je ok jedino ako ja sjedim na podu pored njega 😫. Uspavljivala sam ga na rukama 40 min i odustala. Isla umutit muffine i svih 15 min mi je visio na trenirci i cendrao. Ja ne znam dal je to sindrom prvog djeteta, il ja u pocetku nisam mogla slusat da on cendra pa bi ga digla na svaki kme, il korona pa smo previse doma il je takvo dijete. Il su to samo takvi dani. Nekad se moze zabavit bilocim, tj ide ko muha bez glave po cijeloj stazi i sve putem dira i super, a nekad od miljon mogucnosti samo mene navlaci za noge i hoce se nosit i kmeeeeeci 😫
Evo isprike beba petra anna i ostale cure koje imaju prave probleme, al morala sam to izbacit iz sebe 🙈
Petra, drago mi je da je krenulo na bolje. Ne znam nistavo tim cajevima, ali takodjer mi zvuci kao bolja opcija od tableta tako da se nadam da ce ti pomoci. A doktori ce sigurno pomoci i malcu :) Psi navodno jako osijete potrese i prije nego se dogode. I macke. Npr macka od frendice kod svih potresa bude ful uplasena, nekad to traje i cijeli dan od samog jutra, a potres bude tipa tek navecer. Tako da bi to mozda bio jos dodatan stres za klince. Ali nemam pojma sa strucne strane, najbolje prokomentirati sa tim psihologom...
Mrgud pa i to su pravi problemi, tvoji problemi i itekako stvarni, bez isprike molim te. Meni je bilo opustajuce svaku vecer doc na forum (i to ne zato jer umanjujem vase probleme vec da me vrati normalnom zivotu) i citat vas. ❤️❤️❤️
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji