Hvala DeeDee za link na Ljulju ♥️
Fora stvar samo ne znam gdje bi s njom... A i mislim da moja ne bi zaspala u tome ni da je 5sati ljuljam 🙈🙈
--
Mikio koje sranje firma, da prostiš! Bolje da više ne radiš tamo! Naći ćeš ti već nešto i to puuuno bolje 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 may 2025.
Petra zivotinja je super ideja,barem ce ih zabaviti :) Kupovni,udomljeni...meni je svejedno..ja sam za oboje...i planiram kad mali bude veci otici do Azila da si izabere sam stene a isto tako zelimo Irskog setera a njega cemo morat kupiti. I jos jednu do dvije mace 🤭🤭 sta da radim kad volim puno zivotinja...a sad napokon imam puno prostora za njih....cak je muz predlozio da budemo oni "privremeni udomitelji" al nije to za mene,ja bi sve ostavila trajno i bankrotirala 🤣
Mikio tvoji su smradovi...jesi iskoristila godisnji? Btw. N je preslaaatka di pljesce. Mene moji dns zvali da im posaljem doznaku od bolovanja...reko koju doznaku kad sam bila na rodiljnom...pa dok sam objasnila zenskoj...al eto sad sam valjda na GO 🙄
.
Vrtic...nisam isla u njega i ne fali mi...naucila citat,pisat i racunati prije skole..mali streber 🤭🤭
Malog cemo dati od jeseni osim ako ne ostanem trudna...a ako mi uleti neka dobra ponuda za posao imamo babysittericu (kumicu) koja je studentica i mali ju obozava.
.
Joooj sutra nam je rođendan 🥰🥰🥰 Negdje u ovo doba mi je pukao vodenjak u bolnici i zvala sam muza da dođe 😊
Mikio haha tako sam i ja u vrtiću🙈🙈🙈
Išla samo jednu godinu u malu školu, nisam s nikim baš pričala jer su me svi živcirali, čuvala sam jednu curicu od 3 godine, nosila je okolo i hranila. Evo neki dan bile u šetnji, našle se prvi put od tad, i ona ima bebu, dobro sam to odgojila 😂😂😂
[/url
Aajooj Mikio😔baš koma za posao, al ovo s vrtićem mi je pretužno!
Kćer od sestrične ide već dvije godine, ali uvijek plače. Jednostavno, takvo dijete.
Nije do odgoja, jer su im starija djeca sva išla i bila presretna.
Uglavnom, sretno 🤞
Superirko taman si napisala što sam zaboravila spomenuti, stav roditelja,i unutarnji i koji pokazuje na van uglavnom bude i odraz djeteta kako prihvati bilo sto pa i vrtic. Možda ne uvijek,ali većinom...
Zarice bravo za spavanje!
Mikio koji *upci...nažalost, vec pravilo a ne iznimka u velikim kolektivima 😖 Zaista se nadam da nesto bolje ceka iza ugla
Trebala sam odmah disclaimer staviti da ne znači da će djeca koja su kod kuće postati zaostala,nisam to u nijednom trenutku pomislila, i sama sam isla samo u malu školu,jer sam se puno selila. Beba razlika je što si ti das vremena i očito si kreativna. Ja evo gledam tjedne planove kceri u vrticu, jedan dan izrađuju lutke za lutkarsku predstavu, drugi dan uce lijepe i kako izbjeći ružne riječi, imaju tjelesni, četvrti razradjuju pricu i pjesmu i rade glazbene instrumente...sve 5,ali kako istovremeno to raditi s njom,a posvetiti se drugoj djeci u istom obujmu? Skuhat rucak,oprati opeglat i izbjeći crtice? Svaka ti cast al ja sam nesposobna... mozda kad manji poraste pa se oni duze skupa zaigraju al trenutno neizvedivo. Iako,ulogu raditi ovo sto LoSa kaze. Nemogu se zamisliti,osim u ne daj Boze prijeke potrebe da ne radim(svojevoljno)... kao što kažeš,svi smo različiti...
Sorry svi,upilila sam🙈
Večer žene! Beba, Anna, Petra stalno mislim na vas čim netko spomene potres! Danas mi mm rekao da su sva dobrovoljna vatrogasna društva sa naše općine da će izdvojiti dio novca koji je bio namjenjen kupnji opreme za pomoć u obnovi mjesta stradalih u potresu. Petra baš mi je žao zbog J i M, J je još malen prebroditi ćete vi to, ne sumnjam. M je sad u onim godinama, kada treba jakoooo puno pričati, (ja sa svojom mamom nisam imala takav odnos, više sam sa kumom pričala o nekim stvarima i jadala se, jer je mama znala odma baki i teti sve reći..) zaokupi ju nečime što voli da ne misli na potrese. Možda si i nju mogla provesti psihologu da ti da savjet. 🤞 Da K i V ostanu i dalje dobre! Hmm vrtić, naš je privatni i plaća ga općina u potpunosti, njima je bitno brojevno stanje, al nikad nisu sva djeca koja su upisana u vrtiću. Ja sam išla u vrtić, prošla sam sve skupine i voljela sam ići, dok brat nije, on je stalno tulio, kad smo se preselili, doslovce nam je vrtić bio u krugu zgrade i znao je pobjeći doma. Mi smo se dogovorili da T ide u vrtić, možda u početku to bude na 4 h, a možda odma cijelodnevni, ovisi o mom i mm poslu. Sad da i ja kukam,iako većina ima vjerojatno veće probleme od mojih, od petka spavala sve ukupno 20 h, T je toliko prehlađen, nos zaštopan, ne da se inhalirati, nos očistiti.. užas živi, dobiti ću slom živaca, dr rekla da ne dolazimo,dala kapi za nos i to je to,nema temperaturu pa kao vjerojatno nije ništa ozbiljno i da pretjerujem..
Lorena, lijepo što misliš na nas💜
Nadam se da će maleni ozdraviti čim prije i držim palceve da je samo nos problem💜
To što će vatrogasci izdvojiti dio svog novca, namijenjenog za opremu mi se ne uopće ne sviđa.
Divno od njih, ali naši vatrogasci imaju toliko lošu opremu da jadni jedva funkcioniraju.
Kod toliko donacija, što od drugih država, što od ljudi iz drugih dijelova Hr je sramotno primiti novac od vatrogasaca.
Koliko god divna gesta bila, nadam se da će ipak kupiti potrebnu opremu.
Kuće i sve će se obnoviti i bez toga, osim ako naši "velikani" opet pokradu!!
Daleko od toga da netko nije dobra mama ili postupa sebicno ako dijete salje u vrtic. Mislim da nas je ovdje previse zena da misao nebi izgubila pravac
DeeDee, i ja pogledala postu kad sam vidjela sto pises. A ja se prijavila za jutarnji termin...pretposravljam da je to onaj koji nije cetvrtak. Al evo sad razmisljam da se prebacim. Jel ima jos neko ovdje da ide na to?
Ifkaminja, sad cu se javit:D
Lavice, vjerujem da nitko ne misli da si to htjela reći svojim postom., barem ja nisam tako shvatila🤭
Ja sam napisala svoje iskustvo, zbog mama čiji klinci neće ići u vrtić, da ne misle da time zakidaju klince.
Sve što rade klinci u vrtku, mogu raditi i one s njima doma, posebno mame s jednim djetetom, jer istina je što kažeš da je teže s dvoje djece to sve popratiti.
Ja volim sve te dječje kerefeke i mene to opušta., tako da uživamo🥰
Kućanske poslove si organiziram tako da stalno radim pomalo, a veće stvari obavljam kad zaspu, od 23h pa nadalje, ovisi što sve trebam.. tako da mi se ne nakuplja. . Sad odoh raditi🤭🤭
Losa, baš je divno pročitati da netko voli svoj posao! 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji