ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    11. Siječanj 2021. 11:08

Hej zene!
    Vidim ima svega, od nespavaca do novih hodaca. Za nespavace nemam savjet, curke su koliko-toliko ok a za hodace bravo!!!
    Mi se u petak navecer vratili kuci. U subotu smo imali prvi pregled s Jurajem kod psihologa. Nije htio nista pricati, ja se rasplakala na kraju. Dobila sam tablete za spavanje na bazi valerijane, ne pomazu bas al dobro, proci ce to sve.
    Karmen se pocela dizat i i dalje smo krezubi 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    11. Siječanj 2021. 11:52

Drago mi je da vam se sviđaju keksići! ♥️
    Meni su stvarno fini i jako dugo traju, ja napravim duplu dozu jer je nas puno u familiji 😁
    --
    Mikio možda N postane bolja kad krene u jaslice, puno cura mi je reklo da su se njihovi navikli spavati u vrtiću a doma da su ih izluđivali.
    Možda ako si na rubu i ako dobro stojite sa financijama, probaj je upisati u neke privatne ako ima mjesta jer je rujan daleko za čekati.
    Moja brzo zaspe, ali na cici. Ne znam kako da je odviknem ne znam ni kako krenuti, njoj je cica svetinja. 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

mala.le.90.
    11. Siječanj 2021. 12:22

Simbalija

Drago mi je da vam se sviđaju keksići! ♥️
    Meni su stvarno fini i jako dugo traju, ja napravim duplu dozu jer je nas puno u familiji 😁

Mikio možda N postane bolja kad krene u jaslice, puno cura mi je reklo da su se njihovi navikli spavati u vrtiću a doma da su ih izluđivali.
    Možda ako si na rubu i ako dobro stojite sa financijama, probaj je upisati u neke privatne ako ima mjesta jer je rujan daleko za čekati.
    Moja brzo zaspe, ali na cici. Ne znam kako da je odviknem ne znam ni kako krenuti, njoj je cica svetinja. 😩

Ja trenutno radim na tome da upisem svog od veljace. Vrtic nam je u ulici. Lako ga je ispisati ako ne bude islo...
    A meni ce puno znaciti..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    11. Siječanj 2021. 12:43

Hvala cure, evo tipkam u tramvaju 🤦🏼‍♀️ Mali je kod bake, uvalio su u foteljicu, dobio je kiflicu i mase mami pa-pa😂
    Ak hocete mogu vam opet staviti recept za kruhice.
    Skafander mi imamo iz c&a al mi je nespretan kad idemo na duze pa ga nemrem u tome bas drzati. Jedino ako znam da ne bude izlazio iz kolica.
    Ja planiram kupiti tu zimsku vrecu posto smo sad na maclarenu. Imate kakve preporuke? Mislila sam cak uzeti rabljenu.
    Inace mi je danas bas ok dan, ujutro sam ga ostavila kod mame, oprala kosu, nasminkala se i bas se dobro osjecam 😂 al nemrem si zamisliti kak bum iduci tjedan kretala od doma u pola 7🤦🏼‍♀️

• mom12
    11. Siječanj 2021. 13:35

Red sretno na poslu...❤❤
    Petra bas mi je zao zbog malca ...saljem vam 😘😘😘...
    Ja sam danas nasla neku igraonicu umjesto vrtica...moram sto prije na dogovor ic...ugl 1100 kn 8h...nije ni strasno jer sam imala ponudu preko 2000kn..zab sam sad...a za vrtic cemo se prijavit u 4.mj...bas me neka tuga hvata...al znam da se zbog sebe moram vratit na posao...inace mogu na vrapce....

PetraB
    11. Siječanj 2021. 13:48

Mikio curke ne kuze nis sva sreca al M je dostabubstrahu. Ona cuje/osjeti valjda svaki. Ja moram priznat prek dana i ne skuzim ili skuzim slabo. Upalim napu, radio i tv tak da ne bude tiho. Zato po noci ne spavam jer je tiho. Evo upravo je sad grunulo. 😩

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    11. Siječanj 2021. 14:11

miki0

Red fox sretno na poslu! Drzi se! 💪🏼
    Petra a mis J… 😔 A M i curke su ok?
    Zarice evo me iz arene, nemam skafander. U Pepcu nema apsolutno nista zimsko, sve je proljetno na cvjetice i slicno, kao i u ostalim ducanima krenule proljetne kolekcije. C&a nema za bebe nis osim jaknica tu i tmo koja, Takko ne postoji vise u areni, h&m ima skafander plavi i smedi al je 300 kn a nedam tolko za tih mj dana kaj bude nosila. Na snizenju ima i neki smedi po 125 kn al su brojevi 50,56 i 62. Terranova isto nema…

Mikio evo bas isla malo gledati te skafandere i stvarno nikakav izbor. Vidjela sam jedino na stranici od reserveda onaj na tregere pa bi se moglo uz zimski jaknu, velicina 80...tamnoplavi sa zvjezdicama mislim 150 kn. I u sinsayu ima jedan roza ali 74/80 pa ne znam dal bi ti vel odgovarala za nekih 70 kn mislim. (Znaci sad sam gledala i dok sam dosla na forum sam zaboravila tocne cijene 🤦‍♀️)

L 💛

Taani
    11. Siječanj 2021. 15:20

Hvala DeeDee za recept! Mi isto volimo palacinke 😁.
    Mikio, sto ne potrazis na oglasima pa uzmes rabljeni u okolici? 🤷‍♀️
    Petra, bas mi je zao da su J i M potreseni 😔 vjerujem da ti je najgore to sto im ne mozes momentalno pomoc 😔. Nadam se da ce ubrzo bit bolje.
    -
    Mom malcu napokon gornje jedinice izbile, onak 2 mm ali  tu su! Tjednima je izgledalo kao da ce svaki cas 🙄.
    Mi bili na kontrolnom uzv bubrega sto smo morali nakon 6-8 mjeseci. Opet kaze 2 mm zanemarivo prosirenje, opet kontrola za 6-8 mjeseci ali kaze da je to nista i da bi to vjerojatno nasla kod dosta djece, kad bi uopce sva djeca isla na ultrazvuk. 

DeeDee
    11. Siječanj 2021. 16:49

Taani super za zubiće i super za pregled 💪💪
    Beba, Petra..baš sam danas mislila na vas kako vas dugo nema i kako vam sigurno nije do ničega 😕
    Petra nadam se da će uspjeti pobjediti traumu brzo, držite se svi skupa 💓💓
    Beba super da su curke sad bar veselije. Mi smo isto stalno na snijegu sad, ne znam tko više uživa, beba, pas ili mi "veliki". Svađamo se tko će se sanjkat, a tko čuvat bebu 🙈🙈🙈 uživamo uglavnom 🥰
    .
    Javili su mi se sad za onaj ciklus radionica Pozitivan start, baš se veselim

[/url

beba2025❤
    11. Siječanj 2021. 18:23

DeeDee,, super, samo uzivajte ❤️Hahaa,, naš pas isto sav sretan 🤩
    Nadam se da će se snijeg zadržati bar par dana, danas su cijeli dan sretne🥰
    Pa.. ja uglavnom pročitam, ali, da.. to što kažeš, kad nisi dobro u glavi,, nije ti do ničega, al proći će to.. Nadam se što brže, zbog jadnih ljudi u Petrinji 💜i svih nas 💜
    Petra, držite se🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.