ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ifkaminja
    11. Siječanj 2021. 19:43

Mikio, a koju veličinu trebaš? Ja ih imam par komada, jer sam dobila tri, 80 i 86 veličine, ona nosi jedan 86, drugi, mislim isto 86 (ili 80), je već na knap ali još stane, jedan 80 joj je mali, a imam i iz Pepca od prošle godine kaj sam kupila 74 veličina.
    Taj 74 ima zatvorene ruke i noge, pa ako hoda ne bi joj bilo dobro, ali za kolica recimo je ok. Korišten mooožda 5 puta u kolicima. Možda sam i puno rekla.
    Ugl, poklanjam ti ako ti koji odgovara. Osim ovog 86 kojeg nosi 😁
    Inače, pratim vas, par puta sam napisala postove, čestitala rođendane, čestitala hodačima, marljivim vježbačima, i sve redom, žalila se koja sam strašljivica postala jer sam se us*ala kad su bili potresi, pa me svaki put izbacilo i nisu prošli postovi, pa sam pop*z*i*a. Ak i ovaj ne prođe, bit će leteći mobitel 😂
    Ugl, danas mi je bio prvi dan na poslu. Ja ne znam kak bum ja to, meni je to sigurno stresnije nego njoj. Jedva sam čekala da ju vidim. Srećom sa mojima je, pa sam opuštenija nego da je u vrtiću. Al ak su drugi preživili, i ja ću. 🙄

DeeDee
    11. Siječanj 2021. 19:50

Ifkaminja prošao je post, spusti mobitel i mirno se udalji😂😂😂

[/url

Taani
    11. Siječanj 2021. 20:01

😂😂
    Ifkaminja, vjerujem da ti je tesko na poslu, ali sve mi to mozemo. Sad ja tebe tjesim, a vidjet ces mene tamo pocetkom 2. mjeseca 😢

Grizli
    11. Siječanj 2021. 20:18

Di ste klubuše nespavaca... I mi smo nocas na laucu nas dvije se mazile 2h da bi ona zaspala na velebnih 3 sata... Mm fino prehrkao sve i jos jutros izjavi da je bila super nocas... Ja morala danas na posao tj posao je dosao meni doma, pa ne stignem nis. Mm ju cuvao al svako malo di je ovo di je ono 🙄... M vice mama mama... I tako bit ce zanimljivo ispostovat rokove ove godine. 
    Petra ajme bas mi je zao da se J tako lose osjeca psihicki, a i M jadna... ❤️ Duše drage! Drzite se. 
    Beba i vi isto se drzite nek vam snjiga bude onda sto duze kad ih opusta. Meni bi bila kazna da mi snijeg padne.
    Mikio sinsay mozes naruciti dostavu u trgovinu i dodje u roku par dana 🤷‍♀️.  Kod nas u istru za 5 dana doslo, pretpostavljam da zg dodje prije.
    Red i Ifkaminja sretno na poslu curke... Red fox cekam recept za kifle...
    Taani super za pregled... Nas isto to ceka uskoro. Kad idemo na sistematski i cjepljenje moramo traziti uputnice. Moja isto ima proširenja neka mala pa se nadam da ce biti sad bar manja ako se vec ne povuce to proširenje skroz. Koliko je proairenje imao malac prije?
    Iii presedan danas navecer... M prvi put u svom zivotu otisla spavat navecer bez cice. Ugrizla me, nasmijala se, uzela dudu i zaspala. Ja u soku sam je gledala jos 10 min misleci da se zafrkava samnom oa da ce otvoriti oci i pocet cicat. 🙆‍♀️... Sad cemo vidit dal ce se probuditi da cica ili cekamo standardni party u sitnim satima.

annika
    11. Siječanj 2021. 20:19

Cure, naši gosti otišli jučer. Osim što ne spavam ništa,ja jutros opet razbila glavu na kvaku a mužu palac iskočio iz zgloba dok je spremao bor u kutiju  uglavnom, valjda ću stići tipkati više s vama
    Petra držite se, mogu misliti koji je užas. Bar su cure premale pa ne doživljavaju tako kao J i M 

[iimg]

ifkaminja
    11. Siječanj 2021. 20:58

DeeDee

Ifkaminja prošao je post, spusti mobitel i mirno se udalji😂😂😂

😂😂😂😂😂

Mislim da je napokon ozbiljno shvatio prijetnju 😂
    .
    Žao mi je svih klinaca koji su se prepali potresa, baš je to koma, i treba tražit pomoć, zato i postoji.. Mislim, znam koliko sam se ja prepala, a odrasla sam osoba, pa nije ni čudo. Još pogotovo vama cure koje ste tamo Petrinja/Sisak/Glina.. Ironija, godinama sam trenirala sa svojim psima spasioce, i ja položila ispite o potresima, al džabe teorija kad sam u praksi trčala ko muha bez glave. Svaki put. 🙄
    I onda mi još šogorica pošalje screenshot nekog potresa od 2,8 kojem je epicentar bio u mom selu. Mislim, ak ga ja nisam ni osjetila, ne želim to niti znati.
    Cure, držite se, a ak kaj treba a da mogu pomoći.. možda ne pišem često, ali pročitam puno češće 🤭
    .
    Kaj se tiče posla, rekal mi je danas kolega- imali smo koronu, potres, a sad si još i ti došla.. 😂😂😂😂

DeeDee
    11. Siječanj 2021. 22:52

miki0

DeeDee di su ti se javili za predavanja? Meni su rekli u 1.mj pa se jos nisu javili…

Danas mi je mail stigao:

[/url

Lavica27
    12. Siječanj 2021. 08:56

Čitam vas na rate svakih par sati🤦‍♀️
    Petra jako jako mi jebzao ovo citati,vjerujem da ce mu razgovor pomoći... od tableta sam probala persen na biljnog bazi,meni to dodje ko kamilice,ne kuzim. I mislim da se zove bromazepan, od tog sam spavala 14 sati,doslovce nisam znala gdje sam se probudila strasno. Vidim da dosta ljudi pravi kod kuće te prirpavke za lakši san pa da proguglas?
    Mikio, zato što bi 6 mjeseci bilo u ljeto a suludo bi bilo da ga dajem na pribikavanje kad su spojene grupe zbog godišnjih (razna djeca,tuđe tete)... a poanta je da prodje ovaj 1. I 2. Mjesec zbog raznih boleština pa da krene s proljećem (zbog njegovog kaslja). Cure super vam bude na poslu sve je to zivot! Sa svakim djetetom postajete naprednija verzija sebe,u smislu multitaskinga. Ja sam trenutno na v.2. 😁
    Ifkaminja pa živa si! Budes se brzo usemila!Još imam kliker za treniranje moje pesice koje nema vise 😔 koji si mi dala (ak se sjećaš moj tata ju je zvao antikrist jer je pojela sve zivo od skokova do cipela😅).
    Taani joj vjerujem da su te kontrole tlaka al proci će i to! Bitno da je dobro 💕
    Beba nama se skoro otipio snijeg😲
    Grizli i mi imamo 5-6 budjenja aaaali mama je doskocila i tome. Sapnula Baki i dedi pa su za rodjendan kupili polegnutu LjuLja, pogledajte na fejsu. Zaspi za 3,2,1 😁😁

DeeDee
    12. Siječanj 2021. 09:22

Aaaa ja gledam LjuLju mjesecima i nikako da se odlučim.. sad već mislim da je možda vrijeme za normalnu a ne polegnutu, ne znam..javi dojmove svakako 😊😊

[/url

Simbalija
    12. Siječanj 2021. 10:17

Što je Ljulja?? Ja bih ljulju 😁😁😁 moja spava na cici isključivo a krećem raditi i panika je svakim danom sve veća.. 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.