ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Siječanj 2021. 19:41

Za rođendan sam naručila neke stvari s Party Pops iz Zg ..ima sve ko Alli samo jbg skuplje al mi doslo odmah iduci dan...balone sam uzela u Tediju posto kod njih nisu dostupni online ali imaju trgovinu u Zg pa kom je blizu moze osobno pogledati ponudu.
    .
    S cime im perete kosu?Moj sad vec ima dosta paperja 🤭🤭 uzela sam mu Johnson baby od kamilice pa cu isprobati...ak mu ne bude pasalo ja cu ga potrositi hh
    .
    Kako spavaju sad navečer tj. u cemu? Ja ga nocas ostavila bez vrece jer je bilo pretoplo u kuci i nije se puno otkrivao ali mi opet vreca sigurnija jer se ne moram buditi da ga provjeravam.

DeeDee
    10. Siječanj 2021. 20:03

Ja joj već dugo stavim malo melemove kupke na kosicu pa kad zapjeni je s tim i okupam i super mi je, baš lijepo miriši i nema nikakve reakcije..drugo nismo isprobavali.
    Moja spava u bodiju i vreći, ako je vreća bez rukava nekad stavim i pidžamu, procijenim kakva je temperatura. Ali u vreći u svakom slučaju, nekad s dugim rukavima, nekad bez. Nekad u bodiju kratkih, nekad dugih.

[/url

Grizli
    10. Siječanj 2021. 20:33

Mikio moj je u fazi da joj se full spava, trlja oci, njurga, cak i zaspe na pol sekunde al si onda sama otvara oci da ne bi spavala. Ludi smo sad vec. Evo uspavljivala je 45 min, misam uspjela svu me izudarala, istipala izgrebala, skakala po meni, skoro mi se izblila iz ruku, oci ko sova kao da nikad nece spavat. Mm uspio nakon 15 min. Njemu pokusava se istrgat iz ruku al ne moze pa se valjda preda. Nece vise u autu zaspat, da bar hoce vozila bi do zagreba u vrapce sebe, a nju nek tata vozi natrag samo da spava.
    Skafandere sam vidila u c&a kod nas dosta ih je bilo na snizenju 50%. M ssd nosi 74 nesto jos vecinom 80 al joj dosta toga siroko. Skafander imamo iz Lidla 74/80 i malo joj je sirok, al dobre duzine. Tako da mozda uzmes broj koji nosi. Doduse Pepco su manji brojevi. Moja njihove stvari 86 mora, osim hulahopki. 
    Crvenilo na obrazima mojoj pomogne la roche posay lipikar baume ap+m, al mislim da Losa ima neku jos bolju varijantu. 

DeeSB
    10. Siječanj 2021. 20:59

Ja svojoj perem kosu od pocetka s hipp-ovim samponom. Taj sam dobila u onom paketu tester i bio nam je dobar pa nisam nista drugo ni probavala. 
    -
    Skafander sam kupila u takku i to njezin br jer oni imaju malo vece modele. A bio je lijep i jeftinij nego u ostalim trgovinama, nisam htjela nesto puno davati jer ne znam koliko ce ga nositi, do sad sam joj samo jednom obukla za voznju kolicima, ali evo pada snijeg i kod nas pa mozda jos koji put obuce.
    -
    Moja spava dobro ako sam ja kraj nje...zna 2,5 sata preko dana, ali ako smo npr kod bake onda sat vremena. Problem je samo sto nece u krevetic, nego mi spava na kutnoj pa ne mogu mrdnuti. A koliko god da cvrsto spava cim je krenem spustat trgne se i dere. Iskreno, bilo bi mi lakse da spava sat vremena ali u kreveticu da mogu nesto i napraviti.

L 💛

• mom12
    10. Siječanj 2021. 21:31

E da i ja se hvatam da se derem ne ne ne....kad ide nesto stavit u usta...al sta je brza to je strasno...za tren nesto nade uzme i stavi u usta...ja neznam sta je to...al ja govorila ili sutila isto mi je....ona se samo ulizicki nasmije....faza horor...
    mikio kupi veci br jer ispod dolazi roba normalna..treba ih slojevito oblacit...
    Ja svojoj kad je kupam perem kosu sa onom pjenom za tjemenicu..glumim da je sampon😅😅

MaRe
    10. Siječanj 2021. 21:56

Mi nemamo skafander jer sam mislila da nece biti snijega 🤷‍♀️ ako se zadrzi koji dan ici cu ga kupit
    .
    Suosjecam s nespavacima...Mikio po opisima je N mali vragolan 🤭🤭 a na slikama anđeo 🤭
    Meni je grah dobro pao...sigurno ce s drugim biti gore haha 
    Sad kako hoda jos bolje spava nego prije...cijelu noc od 7 do pola 8,8 po novom...pa onda oko 10 ide pa tu spava do nekih 12-1 i onda oko 3 malo ubije oko.
    .
    Pih ja vikala ili saptala na isto me dode tako da znam viknut samo kad je blizu neke opasnosti i to od straha a ostalo se trudim kulirati🙈 Sad je muz babaroga, ja mogu vikat ne do prekosutra i on ce namjerno dirati a muz jednom nek mu kaze ne odmah ne dira.
    .
    Ja sam bas happy sto je malo zabijelilo ❄☃️⛄❄
    .
    Joj jeste citale o onom liku sto je skupljao donacije za zenu koja boluje od raka,ona s dvoje male djece...znala sam plakat na postove...na kraju frajer uhicen jer je pare trosio na kocku i slicno🤬🤬🤬. 

Valkris
    10. Siječanj 2021. 22:03

L je isto svaki dan u setnji bez obzira na vremenske prilike jer mislim da je ok da udise i hladni zrak..
    Skafander smo uzeli u Pepcu neki s Mickey mousom za 50kn mislim i bas ga voli, cim ga vidi se smije i voli ga dirati ko da mu je materijal fora. uzeli smo broj veci i ne utopi se skroz u njemu, taman mu nekak bude..
    Spava u bodyu dugi rukav, stramplice i pidjama gore, nece spavati u vreći, a otkriiva se pa moramo ovako.. Ali nije mu pretoplo, u sobi je cca 18°

DeeDee
    10. Siječanj 2021. 22:17

V ima ono skafander-odijelo s nogavicama i rukavima i rukavicama broj 86, to joj je za snijeg. A za šetnje joj stavim ili medota (btw skužila sam da su joj dva medota broj 68, možda je vrijeme da ih umirovim🤣) ili neku jaknicu kao spitku isto iz pepca, broj 80. Ali ona je ili u kolicima u zimskoj vreći ili u nosiljci, često i pod mojom jaknom pa joj stvarno nije hladno. Bodi nekad kratki, nekad dugi, štrample i trenirka.
    .
    U sobi joj je cca 19.

[/url

• Zarica
    10. Siječanj 2021. 22:39

Mikio, daj javi ak nadjes kaj. Ja sam isto mislila da nece trebati skafander, a sad bi ga ipak uzela. 
    On je po noci u jednodjelnoj pidzami i vreci. Nekad je hladnije, nekad toplije...ovisi kak je vani i kolko dugo nam je prozor otvoren. Al bude ok njemu u vreci.
    Moj mali ne spava vise dvaput. Spava u podne, al to potraje. Popodne jedino ak se vozimo pa slucajno. Ili ak bas to u podne nije bilo uspjesno :D Al meni je to ok. Nekak smo puno simte tamte ili pak imamo goste pa je lakse. A i u vrticu spavaju u podne pa mi je super da je to uskladjeno. Al to da doruckuju u 9, pa medjuobrok u 10, pa rucak u 11 ne znam kako da to uskladim. Meni izgleda da oni tamo samo jedu...

Lavica27
    10. Siječanj 2021. 22:39

Taman mislim da sam u toku i 5 novih stranica..
    Tani super je AS!
    Grizli svaka ti cast ako si prvi put povisila glas 🙈 ne uzimaj k srcu,ljudi smo...
    Mi imamo skafander 80. Uglavnom je sad čisti broj 80,osim c&a hlačice mu budu kratke...
    Nosi ispod isto što i za doma.
    U sobi gdje spava mu je 20-21,dugi bodi i pidžamama...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.