Grizli, dosta je velik:
Mislim da je ideja da ga jednog dana ofarbas s dijetetom. Tako bi bar ja ako pozivi :)
Nisam pisala te keksice, al sad cu ih napravit. Vidim da su totalni hit.
I ja sinoć ispekla simbalijine keksiće, samo sam u procesu skužila da san zabrijala i da uopće nemam lješnjaka doma 🤦😂 pa sam zamjenika bademima i orasima. Fini su ful i ovako.
Taani super za autosjedalicu, ja još nisam psihički spremna za taj pothvat a moramo naći neku drugu jer ova koju smo uzeli nije po novoj registrativi, a ja sam to shvatila koji mjesec kasnije 😅 mooožda bi je pustili da bude u onom autu koji manje koristimo da ne moramo stalno seliti ali mislim da ćemo je prodat..
.
Mi se bili malo sanjkat i valjati u snijegu, uživala je jako, to joj je teoretski prvu susret jer je neki dan bila u nosiljci i prespavala sve 😁
[/url
Taani pitaj sad da ti opet posude 😂😂😂 Dosle danas kod mojih i odma je trazila da je stavim. Evo sad i spava u njemu.🤣
-
Ja si sve vase recepte screenshot-am al jos nista nisam napravila 🙈 A ne znam ni kad bi kad smo stalno kod mojih pa onda tamo u jedemo. 😂
-
Grizli ja sve akoro susim u susilici, i veste i sve...ako je nesto bas osjetljivo ili novo i skupo onda stavim u onu vrecu za pranje pa izvadim prije susilice...da ne moram traziti sta trebam izvaditi. Nasa je whirpool i ja sam zadovoljna, malo se zguzvaju neke stvari ali ni priblizno kao sa starom.
L 💛
E da, nisam vrtić prokomentirala. Mi dolje kod mame imamo putni krevetić koji glumi vrtić i V baš voli bit u njemu, ponekad drami i neće, kao i za sve, ali najčešće se lijepo zaigra. Dolje joj je i taj sviraći stolić tako da mlati po njemu, glumi dj-a i pleše 🤣
Ne znam kome je stranica kreveta pala, ajme užas. I na njenom se može spustiti, kupljen polovni, ali ja to nisam mogla spustiti ni kad sam htjela tako da mislim da ne bi trebalo bit problema 😬
[/url
Aaaaa keksi su od Simbalije... Top top top... Ja sam stavila full malo secera i uopce ne fali slatkoće. M je isto jela 2 keksica i htjela jos sta je cudno za nju i "slatkise". Hvaa Simbalija
Zarice mi imamo istog medu al malog na kreveticu. Nadam se da ce vam ga popraviti ili zamjeniti
Pozz😊
Ja sam neki dan isla guglat kako se screenshota samo da mogu sacuvat simbalijin recept za kekse i redfoxin za peciva, a sad moram trazit koja je to stranica bila😁 Vjecno u zaostatku...moja zivotna prica😁
Hani ja sam pocela zdravoseljacki zapisivati u biljeznicu 🤣 Inace moram prekopati milion screenshota da bi nasla sta trebam.
Taani bravo za AS...ja sam vidjela jednu na akciji i ako potraje akcija dok stigne porodiljnq cu naruciti. Ali sam isto jos neodlucna.
Grizli sve susim...ak je nesto sto se moze skupiti i sl.stavim na slabiji program pa to izvadim cim se prosusi i pojačam da se i ostalo osusi.
Sortiraj odgovore
Najstariji