ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    09. Siječanj 2021. 23:23

Lavice, pa da, super ste to onda odradili:) Ja nekak sad oko blagdana sam fusala s vjezbanjem s malcem doma. Bas smo puno bili u gostima ili oni kod nas... od sutra bumo opet ozbiljno. Po razvoju situacije, ocekujem da ce prohodati za neka 2 mjeseca 😊

DeeSB
    09. Siječanj 2021. 23:37

Vece cure...ova moja lopuua se svaku vecer probudi oko 10, 11 sati i veceras ju odnijela prije u sobu kao mozda ce nastaviti spavati ako smo u krevetu. I da se ja malo naspavam je inace prije 1 ne idem leci. I uspjelo je, malo.se vrila..cupala...i sad bas lijepo mirno spava a mene prosla volja... 🤦‍♀️
    -
    Lavice super da ste se rijesili vjezbi!
    -
    Mi cemo za rodj napraviti zadnji mjesecni fotosession (onda krecu sezonski 🙈🤣🤣) i kupit cu joj neku manju tortu, a proslavit cemo kad mm dodje s terena negdje u drugom mj. 
    -
    Inace, sefica je otkrila vrtic (onaj za igranje) 😂 Imamo jedan kod mojih i neki dan mama.moja nosi ja gledam u nju kao haha dobra ideja, ali nema sanse da ona bude u tome dok mi oijemo kavu. Medjutim dijete je odusevljeno...ubacili joj nesto loptica i ona se igra, baca ih i skace kao da je na trampolinu. Uhvati ogradu s obje strane i skace, skace...ja sam se smirila gledajuci je samo. I ako je izvadim pruza ruke da ju uzmem i na vrtic da je stavim tamo. Da imam imalo veci stan odma bi kupila jos jedan. 😂😂😂😂

L 💛

DeeSB
    09. Siječanj 2021. 23:40

Morat cu pocet citati sta sam napisla prije nego stisnem posalji 😂 Nije vrila nego vrtila, i smorila a ne smirila...ostalo se valjda da desifrirati 🤣🤣

L 💛

• AnnA
    10. Siječanj 2021. 04:55

Zarica ne movu vjerovati za krevetic. Ni ja nisam imala pojma za novu regulativu. 
    Lavica bravo za malog lavica
    Mikio zvuci prestrasno, taj dio prsta boli ko sam vrag
    DeeSb to je super sta se moze sama zabavit. Ja zivim za dan kad ce moj malac moci.
    Evo mi se danas vratili. Imam masu posla po kuci, ali sam zahvalna sta uopce imam sta cistiti i pospremati. Imali smo i vatreno krstenje od 4.5 s epicentrom blizu nas, malac se smijao, meni bas i nije bilo smijesno haha
    Place mi se od muke. Kad je on bio bolestan ja sam isto bila smrkava, bolilo me grlp. I taman mi bilo nekako bolje jucer i danas. I predvecer me ulovila takva grlobolja da je to strasno.
    I malac uopce ne spava, zadnje 3 noci zaspao izmedju 1-2

Valkris
    10. Siječanj 2021. 09:58

Bas to, to me najvise plasilo u Zg kad smo živjeli.. Tko zna tko je koga potplatio i kako je sta sagrađeno.. 
    Al zato sad gdje zivimo u kuci se nije stedjelo na armaturama itd pa sam bas nekako mirna po tom pitanju..
    Red fox nikako da kazem, ona peciva su predobra 🙂
    L nekad hoce bit u vrtiću, isto ima hrpa loptica pa mu je zanimljivo, ali najčešće nece nesto dugo.. Ali za silu super dođe da odem na miru u wc itd. 

Taani
    10. Siječanj 2021. 10:29

Ja sam jutros uz prvu kavu narucila AS napokon. Od 3 koje su mi bili uzi izbor, nijedna nije bila dostupna za probati u poslovnicama 🙄(magicbaby,  bubamara) pa sam onda narucila online s mall-a. Barem znam da kad kupim internet trg da mogu vratiti ako ne odgovara.
    Uzeli na kraju Britax romer dualfix 2 R. Nakon toliko potrage, necu da cujem da je bio los izbor 😂 samo pohvale molim 🤣🙈.  A s obzirom na cijenu, nadam se da ju nece prerasti prike barem 3.5 godine 🤞😁.
    -
    Moj malac isto hoda uz namjestaj, ljjepo se podize i spusta  brzo je on to savladao,a za samostalno hodanje se isto ne sekiram. Dok je njemu dobro ovako, meni jos bolje 🙂. 
    -
    Lavice, super 🤗.
    DeeSb , ja posudeni vrtic vratila jer ga nismo koristili  ali to je bilo prije nego je na nogicama bio. Nije mi palo napamet da bi mozda kasnije bio koristan 😏 a dok smo ga imali, samo smo stvari trpali u njega 😅

Taani
    10. Siječanj 2021. 10:30

*** Da ju nece prerasti barem dok ne bude imao 3.5 godine ***
    Da ne bi bilo "sta ova ocekuje" 🤭😄

Grizli
    10. Siječanj 2021. 11:12

Lavice 👍👍👍 da ne mkrate više na vjezbe i da je sve super sada.
    Zarice tnx za recept... Ti si pisala i onaj za kekse sa ljesnjacima? Ili neka druga... Uglavnom nemorate puno mjestiti stavite sve sastojke u multipraktik ili jednostavno naribajte maslac pa ga dodajte malo po malo dok rukom gnjecite. Full brzo sam umjeaila ih tako. Hladi se tijesto 😁... Ja sam stavila samo 30 gr secera pa ćemo vidit kakvi ce ispast.
    Vrtić nama je super i dalje. M voli bit u njemu ima loptice i nekoliko plisanaca s kojim se zna poigrati pa dobijem ujutro 30-45 min da obavim sto trebam. 
    Neznam kako vaši klinci a mislila sam da M ne moze gore spavat a zapravo moze. Sve gore i gore ide... Jucer je jedva odspavala 12 minuta tokom dana. Zaspala u 19.30 da bi se u 23.30 probudila i divljanje do 4.30. Trebalo mi je sat vremena da zaspem opet a ona se vec u 8 probudila. Mikio imas kakav savjet? Ti si veteranka po pitanju nespavanja. Sad vodom rat i za uspavljivanje. 

Grizli
    10. Siječanj 2021. 11:14

Zarice krevetic ima velikog medu ili malog. Mi imamo neki sa malim medekom gore to je neki krevetic bambi pise a prodaje se svugdje. Malo si me zaintrigirala sa tim kreveticem jer se mm naslanja na njega i bas mu neki dan kazem kako skripi da se vise ne naslanja. 

Grizli
    10. Siječanj 2021. 11:21

Sad sam ko Beba ali kako se sjetim... 
    Lavice jucer vidila u Pepco da imaju fora stvari za rođendan, Tedi je i mene razocarao.
    E da jos ko ima perilicu susilicu ili susilici ako moze pomoc... Dal u njima susite slinceke koji imaju onaj cicak, veste one od konca poliestera ili cega vec sto nisu vuneni, košulje muške, sportsku odjecu (dres, krtke hlace, tajice i tako to)? Nasla koja mi se sviđa al moram sad odvagnut dal mi je to ta perilica susilica koju zelim i dal se isplati ju uzimat jer nije bas jeftina a ne da mi se baciti 8000 kn da ne mogu vise od pol ormara susiti kad zatreba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.