Mrgi sretan ti rockas❤
Spavaj, spavaj☺️☺️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud, nikako da cestitam na rockasu. Pa sretan rodjendan Evo mi smo za 3 dana, a ne znam jos kakvu cu tortu radit, hhhh.
Tenks cure, bas je olaksanje maknut takvu brigu s popisa. Mada je mene vise mucilo sto to toliko muci mm Mikio, mi isto zbog provala nismo htjeli prizemlje, a ni najvisi kat zbog mogucih problema s krovistima, izolacijom itd. Ovo je drugi kat tak da nam je taman. Tipa i ak krepa lift nije veliki bed. Inace na njuskalu bas se najvise prodaje prizemlja i zadnjeg kata. Pretp da bude problema. Jednom kad otplatimo stan planiramo mozda gradit kucu. Gledat cemo sad kroz par godina gdje bi bila dobra prilika za kupit zemljiste.
Meni je sve u svemu bila ovo lijepa godina, a uz vas jos ljepsa :) Citamo se i u iducoj :)
Muž zaspao dok smo malog uspavljivali tak da macak i ja pijemo sami 🤣🤣
Ne znam kak je kod vas dalje al ovdje stalno rokaju s petardama i vatrometima 🙄
Da nema korone 2020 bi mi bila najbolja ikad...ponajviše jer smo dobili nas mali smisao zivota ❤❤ i napokon se skućili 🙂
2021. nam ne mora nista donijeti samo nek nista i nikog ne odnese ❤🤞
Zarice bravo za stan 👌👌 ma vidjet ces kad krenete sad s papirima...samo se zivcima oboruzajte hh
Osjećam ogromnu zahvalnost jer je meni zapravo 2020.bila super godina, bila sam doma sa svojom djevojčicom, rodio mi se nećak pa smo mogli svi biti zajedno, svi smo živi, zdravi, financijski stabilni.
Korona je prošla nekako nezapažena jer i tako nigdje ne idem, hvala Bogu nismo na području potresa. Baš sam izrazito zahvalna.
Vama cure želim isto godinu mira, zdravlja, sreće, ljubavi! Čuvajte se! ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 may 2025.
Cure sretna nam svima nova godina! Nek nam je zdravlja vise od iceg, sve drugo ce se poslozit 😘 i zelim nam da se nastavimo druzit u istom sastavu 🥳🥳😉
Mali jedva zaspo u 22 preodusevljen cijelim danom, muz i ja solo cugamo gin tonik 😂 nece mu nista bit od malo alkohola 🤪
Sretna nova cure, da ova pred nama bude bez ikakvih trauma 🙌💓💓
V zaspala valjda u 22 i probudila se minutu prije ponoći tako da je dočekala s nama, veselila se prskalicama skoro kao ja 😁😁😁
Kod nas se nešto lagano puca ali ne prestrašno i počeli su tek navečer pa ajde.. jedino što nam je susjed doslovno kuća do imao pravi vatromet pa se pasica jadna izbezumila ali jbg, svo zlo s tim
[/url
Cure sretna vam nova godina...da budete zdrave vi i vase obitelji, posebno djecica! Srece i uspjeha, i sretan povratak na posao...da curama koje ocekuju pojacanje sve prodje po skolski...i da se ovakve prirodne nepogode vise ne dogode!
-
Malom mrgudu sretan rodjendan!! Drago mi je da ste uspjeli proslaviti.. 🎉🥰
I svima koje sam preskocila...
-
Petra, beba i anna ❤
-
Ps. sefica koja se inace obavezno budi oko 11 i zaspe ponovo tek oko 1 veceras spava ko top. Vatromet je bar pola sata rokao blizu nas i to sa svih strana al nije se dala smest. A da probam otvoriti frizider sigurno bi se odmah probudila 🤣🤣
L 💛
Heeeeejjjj🤩🤩🥳🥳sretna nova godina svima!!
Želim svima zdravlje, mir, sreću i ljubav 💜💜, a za ostalo ćemo lako❤️❤️
.
Lorena, hvala ti puno, ostalim curama isto.. 💜Nama ne treba zasad ništa, nemamo štetu na kući, hvala Bogu, baš kao Losa i Mrgud_zg ( ili Lavica, nisam sad ziher koja je još pisala) , ali kad smo gradili kuću, gradilo se sve kako treba, ima jako puno onih stupova kao pojačanja, tako da vjerujem da je zato dobro prošlo.
.
Zarice🥳🥳🥳🥳🥳čestitam na stanu💜neka vam je sa srećom 💜.. Nadam se da će se taj pritisak isplatiti i da ćete biti zadovoljni i sretni u novom domu 💜💜
.
;Dedede i Mrgud_zg , čestitke na novom zubiću, nije bitno koji je🤣🤣bitno da rastu💜💜
.
O apotrsi
Dobro jutro i sretna Nova svima! Da je bolja od ove,mislim nije teško nadmasit🙈
Nama su bili kumovi s malim,otisli 15 min prije ponoći da se mali ne prestrasi, i službeno u 11 godina ovo nam je prva Nova da smo sami dočekali (s kceri),i vas je posebna bila! Nakon pola sata osli spavat i super😍
Mali je prespavao pucacinu,stvarno je bilo jako kao i svake godine😖
Sortiraj odgovore
Najstariji