Mala ajde super da si ju prebolila. Bitno da nema posljedica.
Mikio meni je bas zato ajmo rec ta situacija sa koronom dobro dosla... Mm je bio doma vise nego sto bi i u najluđim snovima. I uziva s nama bas u svemu prvome. Neponovljiva godina definitivno. I mislim da nasa djecica ce bez obzira sto su premala da bi se sjecala jednog dana te prve godine imati u sebi nesto sto mnoga djeca nemaju. Jer su imali i mame i tate jaaako puno samo za sebe.
Javila mm da kupi colu 🙊🙊🙊😁😁 skroz sam se pobarabila... Osjecam se kao kad sam prvi put narucila cugu na sanku a nisam imala 18 😱🥃
Petra 💚 srecom da vam je sve ok u kuci. Drzite se!
Red fox dobro da si skuzila dok nije dobio sve zube 😂😂😂...
Losa aaaa subare da moraju biti jednake, onih 6 koje su ispale lose sam pojela cim sam ih namazala 🤣 da se ne vidi kriminalna djelatnost.
Beba, da potpisali smo za stan ono neki dan🎉🎉🎉🎉. I meni bilo glupo pisat ovih dana. Dali smo podosta vecu kaparu uz uvijet da nas cekaju za apn, tako da smo bas mirni sad. Inace je potpisivanje bilo dosta stresno. Od kad smo prvi put vidjeli stan do kupnje je proslo malo vise od tjedan dana. Oni su nas nepotrebno pozurivali i gurali zurno u kupnju pod nekakvim izlikama, tako da smo dosta toga morali provjeriti u malo vremena. Uz sve ostalo jos su nam i zbog tih pozurivanja bili jako sumnjivi. No na kraju smo zbilja sve provjerili i uvjerili se da sve stima :)
Ja sam zbog ovakvih stvari drasticno smanjila broj frendova na fejsu. Sad ne vidim vise ovakve gluposti i opcenito ga manje koristim. Instagram mi je recimo bas fora. Manje dolaze do izrazaja sto tko misli i kakvi su ciji stavovi i takve gluposti, a vise slikica. Volim slikice :)
E mislim da cemo i mi malo vinceka ili neceg i mozda neku igru. Zadnjih dana smo igrali Damu. Bas nam je
fora i rasturam ga :D
Pod 'ovakve stvari' mislim na ono o cemu ste pisale. Djelovalo mi je povezanije kad sam pisala:)
Inace, mali bas poceo dosta pricat. Bas puno slogova izgovara i spaja. Da kuzi smisao mogao bi dobre recenice slagat :D
Sretan rodendan...vec velikim bebicama...🥳🥳🥳
Cure drzite se...znam da je tesko...ako sta trebate tu smo...nadam se da ste sve ok..❤❤❤
Dok vas uhvatim...
Prvo,petra mislim na vas, vjerujem da je djeci teško ovo racionalizirat. Moja L stalno hoda po kuci zamnom. Ako nešto padne na pod a u drugoj sobi je trci odmah i vice šta je to šta je to... uz priču da u vrtic ne idu jer bi morali vani spavati zbog pptresa😕 To je 40km od epicentra a nemogu ni zamisliti osjećaj kod vas. Nemoram ni pričati ako treba sto,javi,nije floskula!
.
Sto se tiče donacija,ja sam stavila na IG da prikupljam za djecu i vozim dalje i mislim da hvala Bogu da te društvene mreže dobiju neki smisao u ovakvim trenucima. Kad sam skupila slikala sam zbog tih ljudi koji su darovali i tocno napisala na koju adresu idu. Mislim da to može potaknuti samo svakog da da od sebe još ako može i na zajedništvo. Sto se tiče dezinformacija koje kolaju,identicno je i tamo na terenu. Muz je s vatrogascima otišao i rekao da se ne zna ko pije ko placa, civili bauljaju s lopatama a njima nitko ne daje naredbe...
.
Da ne završim 2020.s potresom, Mrgudicu sam već cestitala i još jednom želim sretnu rockalicu🥰
.
Grizli ja sam pila cugu dvije pa možeš i ti.
.
Mi večeras kućna atmosfera,jedino možda kum dodje jer je solo doma,al i to je upitno. Radim lungica,mama poslala francuske,svekrva kolace😅
.
Mala le tocno sam pomislila da je korona kad si ono povracala,želim brz povratak skroz na staro!
.
Zarice čestitke na stanu,kroz post osjećam tvoju sreću:)
.
Meni je ova godina kad se okrenem ne ponovilo se, jedina svijetla točka je to što nam se rodio N, kcer je zdrava i na okupu smo (ok puno svijetlih tocaka😊). Ali ona neizvjesnost bolnice mjesec dana s njim,pa vraćanje u bolnicu,pa razno razne kontrole i testiranja s njim na bolesti,pa prokleta korona i mama u bolnici i sad i svekar i svi muzevi... ono, zatvaram vrata i nadam se boljem. No, imamo krov nad glavom i vise nego dovoljno u frižiderui ormaru, neki nemaju niti to. Lekcija usvojena....
E da, mame koje su prestale dojiti. Ja sam pred cca 1mj. Mali je izbacio sam i to nocno i prešao na bocu. No mene na pola puta izmedju vrha dojke i pazuha bolucka jedna tocka samo od sebe,vjerojatno limfni cvor? Ima netko sličnih iskustava?
Cure, uopce nije glupo pisati o drugim temama, dapace. Skrene misli. I mrgud to sta ste vi u zg nista ne umanjuje stres i zabrinutost. Ja recimo nisam pretrpila taj strah, ja necu imati ptsp od potresa kao takvog jer nismo bili tamo, ali onaj trenutak ksd smo saznali necu nikad zaboravit, evo i sad se tresem. Btw sretan rodjendanko :)
Ja se i dalje osjecam bespomocno, ucinila sam koliko mogu ovako na daljinu. U jednu ruku jedva cekam vratiti se da ponudim konkretnu pomoc, a s druge strane nije mi svejedno vratiti se tamo s malim.
Zaista me ovo slomilo, pogotovo jer ima i zrtava i jos kad sam saznala o kome se radi... mislim ne mijenja to cinjenicu, te osobe i dalje nema znala ja nju ili ne, ali razumijete sto zelim reci.
Ja se nadam da se moji danas vracaju od tamo, da cr uspjeti sanirati kolko tolko da ne prokisnjava.
Vama jos jednom hvala.
Zarica cestitam za potpisivanje, neka vam je sa srecom. Jos neki dan si pitala za sintic. Svidja mu se, iako mislim da ce ga vise koristiti kad se vratimo kuci. On si stisne tipku, to onda svira i on plese.
Grizli slazem se da je puno manji stres jer nismo bili tamo. Zahvalna sam na tome.
Ovo sto cu sad napisato zvuci glupo, ali imam osjecaj da necu moc pogledat u oci te ljude jer su oni to dozivjeli a ja nisam.
Petra ako saznas da nekom nesto treba, javi. Ja sam mislila uzet stvari odovuda pa onda direkt tamo nosit. Slucajeve za koje sam znala sam rijesila.
Mala ja krenem citat i mislim si ajde da procitam nesto pozitivno. A ono test pozitivan. Drz se.
Deedee slazem se da ova god ovisi dosta o mjestu gdje zivis i djelatnoscu kojom se bavis....
Ja si samo ponavljam zivi smo i zdravi i imamo krov nad glavom. I sad zadnjij par dana ta recenica ima jos vecu tezinu.
Cure zelim vam sve najbolje
Zarice castitam na stanu. Wow evo vi cete godinu po tom pamtit 💪😁 velika stvar
Anna nije nista glupo za izgovorit, apsolutno svaka situacija je specificna i svatko ima neke svoje strahove. Mislim da su svi oni normalni. Isto glupo za rec i ne mogu rec da sam zbilja ja u trenutku potresa mislila da cu poginut, al fkt tu sekunu mi je proslo kroz glavu da ja sam nisam s malim i to mi je bilo prestrasno. A recimo puno mi je i gori dozivljaj bio u toj zgradi na poslu nego sto mi je ijedan potres doma. Mi kad smo prije 4 god gradili kucu imali smo staticki projekt i svi su nam govorili da pretjerujemo sa zeljezom, da nema u zg potresa, blabla, bas dosta komentara, a staticar nam je sve izracunao po ps-u. I dan danas sam zahvalna sto smo ga slusali i sve napravili kako treba. Zbilja se u kuci osjecam najsigurnije
Kaj se osvrta na godinu tice, meni je bilo malo usamljeno. Mm je od doma radio mjesec dana ono u orvom lockdownu i to je to. S druge strane bila sam 5 mj skoro na moru, vise nego ikad, a opet polu-sama. Financijski nas nije ostetilo, oboje imamo sigurni posao neovisan o ovim okolnostima. Puno je bilo nespavanja, puno nosenja, dosta zahtjevnih faza, al najvise srece i ljubavi kakvu nisam mogla ni zamislit 😍❤️ (Ps evo i sad se borio pol sata za zaspat 😂 ko da je uzbuden a ne zna od cega 😂). Ps mi smo godinu docekali s 3 zuba, tj gornja jedinica je i dalje na pola 🙈
Cure drage, posebno one koje su najvise pogođene ovom tragedijom, saljem ogroman topli zagrljaj, utjehu koju i sama pokusavam sakupiti, da nam svaki sljedeci dan bude laksi, da imamo nadu, da se opet veselimo malim stvarima, da budemo u ljepsim trenutcima, ne u strahu..
Bila sam sama kuci sa bebom u trenutku potresa, pomislila sam da je to taj, gotovo, a izasle smo zive i zdrave i to je ono najbitnije, imamo se, kuce ce se popraviti, nove izgraditi, stvari pribaviti, vjerujem da osnovnog nece nedostajati, ne smije. A koliko vidim postajemo najveci kad je najgore i to ispunjava dusu i daje snagu da krenemo dalje.
Ne mogu ni zamisliti kako je sada tamo gdje je potreslo najgore, a cesto pokusavam, ne mogu si pomoci 😔 Zato drzite se tko god je blizu, tko god strahuje, vjerujem da je najgore proslo 🌈
Zelim Vam puno sretniju i slađu 2021., meni je ova predivna i zastrasujuca, ali tu smo 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji