ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    31. Prosinac 2020. 11:00

Nisam ja blizu epicentra, Zagreb sam istocni dio.... al bas je onaj glavni dost zatresao kod nas na 5. katu.

MaRe
    31. Prosinac 2020. 11:01

Mali Mrgude sretan veliki rođendan 🥳🥳🥳 
    Piba također sretan rođendanko s zakasnjenjem 🥳🥳🥳❤ Nek ih dalje prate sreca, zdravlje i veselje.
    Mislim da su nam svi bebaci imali burnih prvih 12 mjeseci i da je red da se vrate stvari u normalu.
    Hocu staro normalno necu novo.
    DeeDee bravo za zubic...napokon. 😀
    Beba seke su divne..nek se vesele ❤
    .
    Moj je poceo u zadnja dva tri dana nenormalno jesti...samo nesto zvace i trazi...valjda neki skok,nemam pojma. Prekjučer je toliku kolicinu pojeo tokom dana da bi se ja raspukla a ne on...a njemu nista...osim sto je dvaput kakao 🤣🤣🥳
    .
    Dal koji malac slini dok spava? Pa ovaj moj potop napravi da mu bude cijela lokva oko glave i kosa mokra....mislila sam da se slucajno znoji al ne bas se uslini 🤣🤣🤣 na mamu 🤭🤭

DeeDee
    31. Prosinac 2020. 11:15

Ja bome planiram veseli doček uz hranu, cugu, prskalice i glupu muziku (ako ne zaspimo svi u kup 🙈🙈🙈), dolazi mi frendica i možda još jedni prijatelji s kojima smo u stalnom kontaktu, (skoro pa jedno kućanstvo Capak). Meni osobno je ovo bila jedna od ljepših godina, mislim da je masu igralo ulogu u kojem si dijelu Hrvatske, kojim se poslom baviš i kakav ti je stil života🤔, ja ću je pamtit prvenstveno po mojoj srećici 💓💓💓🙌
    Ja sam teoretski osjetila mjere svaki drugi vikend kad sam htjela izaći + maskice u zatvorenim prostorima🤷 a da nemam internet ne bi znala bi za potrese ni za 90% sranja oko korone.
    Žao mi je da je bila okrutna prema skoro svima i zaista od srca želim da 2021. bude blaža, nježnija, ljepša..

[/url

DeeDee
    31. Prosinac 2020. 11:18

LoSa

Sretno mrgudiću! I bravo DeeDee za zubic. Iskreno, drago mi je citati o necem drugom osim potresu. Ne gledam vijesti, a facebook mi je previše… Grozno je to sve no cini mi se da je na drustvenim mrezama natjecanje tko ce se prije uslikati u potresom pogodenim podrucjima ili kako donira hranu. Jucer su frenda koji ima kamione prozivali zasto nije tamo odvezao pomoc da je sebican i sl. A znam da je donirao preko firme i to vise nego drugi koji su to objavili no to nije javno razglasio. I stavio je svu svoju mehanizaciju na raspolaganje no rekli su mu da neka priceka kad izvide stanje i da ce ga zvat. Ko da su ljudi poludili i krenuli jedni druge prozivati zasto ne donirajuGrozno je to sve, trebamo jedni drugima pomoci no jel pomazes radi humanosti ili da se uslikas za facebook

Ovo si baš dobro napisala. Ja se kao trudim pratiti da podijelim nešto bitno ali realno, stvarno ima masu dezinformacija i baš izgleda kao neko suludo natjecanje tako da se pomalo ograđujem. Donirala sam što sam mogla i dala ruku u sortiranju i opet ću ako bude trebalo ali definitivno se mičem od fejsa malo..

[/url

MaRe
    31. Prosinac 2020. 11:30

Losa,DeeDee dobro ste napisale...ja isto fejs od jučer ni ne otvaram jer mi idu na živce s naslikavanjima i šta ti ja znam...jbt pomozi ako i kako možeš al ne moraš to razglasit na sva zvona. A i gade mi se sad ovi štakori što izviru pa traže pomoć a Petrinju i potres ni vidjeli i slično....idealna prilika za sva g.... da isplivaju i ogrebu se di stignu. Trenutno ima previše dezinformacija i smatram da pomoć ne stiže tamo gdje zaista treba...koliko je dobar fejs za širenje info toliko stvara pomutnju i kaos. 
    .
    A za doček planiramo malog uspavati i zavalit se pred tv  s cugom naravno...rum i cola me čekaju 
    Sad je zaspao pa odoh sarmu motati :) 

• Puflica
    31. Prosinac 2020. 11:30

Pozdrav svima 😊 Jeste li znale da godišnje doba u kojem je dijete rođeno igra ulogu u njegovu razvoju i ponašanju? Evo nekoliko znanstvenih činjenica o zimskim bebama koje će vas možda iznenaditi: https://miss7mama.24sata.hr/beba/sve-sto-beba-treba/mame-jeste-li-znale-donosimo-vam-fascinantne-cinjenice-o-zimskim-bebama-13161

Grizli
    31. Prosinac 2020. 12:06

Mare sad si me na mamila na zesticu... M ne slini dok spava, al sam ja zaslinila kad sam procitala rum kola s time da bi ja rađe viski kolu drmnula? Nego jel mislite da ako bi ja to popila u 22h da bi M stetilo kod dojenja u 6-7? 🙊🤔... Ja zaista u ovih godinu dana prakticni nisam popila nego mozda 3 dcl pjenusca sve skupa i pol dcl pive... I hvata me lagano neka alkoholna koma zbog nedostatka alkohola u krvi 😁...
    Uf sad ce ovo zvucat ko da sa u AA grupi bila nekad... 
    Meni je to objavljivanje na FB tko sto daje koma... Mi u firmi smo odlucili iz nove godine pronac obitelj kojoj ce trebat financijska pomoc i onda pokrenut akciju među nasim kupcima. Sad dobivaju svega cak i stavri koje mozda ne trebaju, ne zele. Poslali smo pakete namjenske ljudima s malom djecicom, i javot ce se ako trebaju jos. Al nemam namjeru sebe slikat s time niti se hvalisat okolo. Mene iskreno bi bilo sram (s oprostenjem) kurciti se s time i dizat sebi rejting, a drugi da docekaju novu godinu na ulici i to ne zbog slavlja i koncerta na trgu nego jer nemaju krov nad glavom. 
    Mi cemo veceras skampe, domace rezance pravim... Jucet smo M i ja šubare spekle i princeze. Malo pjenusca i ako docekamo pola noci budni mm i ja zaplesat valcer. To nam je tradicija vec 15.godinu za redom 🥰... 
    Ja se nadam da ce 2021.biti lijepa i mirnija od ove turbulente, a nama je svakako bila posebna bez obzira na sve. Ovo nase čudo je dovoljno da ne mislimo da sve ruzno sto se dogodilo ove godine. Al da nam je ljepše bilo nego nekima u drugim djelovima Hr sto DeeDee kaze, zaista je. 

Lorena94
    31. Prosinac 2020. 12:13

Losa, DeeDee, Grizli slažem se u potpunosti sa vama. Na fejs nisam primirisala od jučer navečer. Kola puno dezinformacija, donirala koliko sam mogla, poslala pakete za mame i bebe, općina uplatila poveću svotu novca, razne udruge sa našeg terena isto. Općina također prikuplja sredstva od mještana za pomoć, mene su sad da mog posla prebacili na sortiranje i slaganje paketa. Većina me iznenadila, jer oni uvijek nešto žicaju, a sad su stvarno svašta donirali... Hmmm, doček, uspavati T, popit koju medicu i na spavanac 🤣 Grizli ne bi trebalo ništa biti malenoj ☺️

Lorena94
    31. Prosinac 2020. 12:15

Pobjeglo mi, cure sa foruma pogođene cijelom ovom situacijom, treba li koja od vas što? Petra, Beba, Amna???

mrgud_zg
    31. Prosinac 2020. 12:21

Cure hvala na cestitkama. ☺️ Mi smo malo sredili doma, pokupila tortu, trebali bisamo bake i dede danas doc. Nije nam do nekog slavlja al opet si mislim da treba to obiljezit, tortu sam ionak narucila prije potresa
    Za vikend cemo vidjet dal ce doc neki uzi krug frendova
    Da nije situacija kakva je mislila sam imat konkretniji tulum s obzirom da cijelu god nes odgadamo, al u revijalnom tonu, imat cemo mini obiljezavanje
    Piba sretan rockas i vama 🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.