ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    29. Prosinac 2020. 23:20

Petra, zao mi je sto prozivljavas. Uzasan osjecaj kad moras napustiti svoj dom. Tako smo mi morali u ozujku i bas nam je taj dan bio tezak... Kazu u Zgu da se ovaj potres kod nas osjetio dosta jace nego taj u ozujku. Mi smo u boljoj zgradi sad, tako da nam je zbilja proslo ok. Treslo je sve, ali opet nije mi bilo ni blizu kao prvi put. Jedino je necakinja bila kod nas. Pocela je vristati pa je i mali za njom. No brzo smo ih umirili.
    Beba, drzi se. Kako ste sad? 
    Mi razmisljamo da odemo sutra u Petrinju pa im odnijeti hrane, robe ili ato vec treba.
    Valkris, ☹️

Lavica27
    29. Prosinac 2020. 23:49

Petra 💕 nadam se da se uskoro vracate u svoj dom,nemogu zamisli kako je s 4 djece otići 🙏
    Ja sam skupljala danas kasice,adaptirano, pelene,robicu i cipele za bebe i djecu budući se skuplja sve generički po crvenom krizu (brašno ulje i slično...). Pretrpan mi je auto i vozim to sutra. 
    Boze pomozi nocas. Držite se cure sve😘

• AnnA
    30. Prosinac 2020. 00:34

Cure, drago mi je da ste sve dobro. Barem fizicki. Mi smo srecom kod mojih pa nismo dozivjeli taj uzas. Danas su mm i moj tata otisli da vide u kojem stanju nsm je kuca. Srce mi se slama od tih prizora...

PetraB
    30. Prosinac 2020. 01:05

Evo mi legli upravo i sad sam se sva pocela trest. Valjda kako je tisina i mir. Hvala vam cure na podrsci, brizi i pomoci koju nudite. Kucu je mm pregledao na brzinu i kaze da je sve ok. On sutra ide pocet cistit pa cemo vidjeti sto i kako dalje. Voznja je bila sablasna... Te kuce, ljudi na cesti... Bas kako je Beba napisala, podsjetilo i mene na doba rata. Koliko smo se culi s onima koji su ostali, a i po aplikaciji, trese stalno. Nadam se da ce stat kroz dan, dva a kada i kako cemo se vratiti na staro ne znam. Beba drzi se i ti. I sve cure naravno. Nadam se da je Damnarexx ok, koliko sam skuzila nije se javila. 😘

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    30. Prosinac 2020. 07:07

Hvala cure za sve.. 
    Jedva zaspala od straha i probudio me ovaj u 6. 15h,druge nismo osjetili. 
    Nemamo mi nikakvu materijalnu štetu zasad, ali stvarno hvala na toplim riječima, to je velika pomoć. 
    Damnarexx se nije javila.. Ne znam da li ima još netko blizu nas?
    Cure u Zagrebu, držite se❤️❤️
    Kod nas se skuplja u školama danas, pa ćemo odnijeti, ali smijemo samo stvari s popisa i rekli su da ne vozimo sami jer se stvaraju gužve, pa nije prohodna cesta, nego ćemo u mjesto do nas u školu. 
    Petra😔😔😔😔točno to, sablasno i strašno.. Iako se sjećam onih granati, onog straha, meni je ovo nekako još strasnije, od ovoga ne možeš pobjeci😔😔
    Cure su prespavale noć.. 
    E, a mi živimo između autoceste i pruge i jbt. malo malo nešto protutnji, ja se svaki put scimam, mislim, evo ga opet😔
    Stvarno za poludjeti!
    Jadni ljudi u Petrinji, Sisku i okolici😔😔😔😔
    Da barem ne bude više 🙏🙏

Grizli
    30. Prosinac 2020. 08:42

Drago mi je vidit da smo sve dobro, bez obzira na situaciju. Vidila sam na FB samo da je Damnarexx stavila da je dobro, pa se nadam da je sve ok i dalje kod nje.
    Anna ajme vama je kuca nastradala? 
    Boze živote kakva tuga... 
    Lavice bravo! 
    Kod nas vrtici skupljaju za djecu i bebe pa tamo nosimo. Oni daju crvenom krizu pa ide dalje kome treba. A za ostale donacije mislim da ce kasnije ljudima najvise znaciti novac da si obnove domove. Lijepo je kad ti netko nešto da od stvari, ali opet ja si mislim da bi im vise znacio novac pa da si kupe nesto sto im se sviđa i zaista zele bar na taj nacin da im se uljepša sve ovo. 

DeeDee
    30. Prosinac 2020. 09:53

Mi smo jučer skupljali u klubu, znači ja sam se rasplakala od sreće koliko toga je skupljeno. Od jakni, deka, hrane, vode, pelena i hrane za djecu..danas se skupljaju samo grijalice, agregati i voda, stalno je netko u kontaktu s terenom. Po meni je isto bolje da se za sad ne ide gore, bit će vremena i potrebe pomagati još danima i tjednima nažalost.
    Držite se cure, svi smo uz vas 💓💓💓

[/url

Damnarexx 🌺
    30. Prosinac 2020. 11:11

Evo me curke!
    Vidim da ste sve vise manje okej, sto je bitno💛
    Petra odmah sam.ma bas pomislila!
    Uf al nas je ljuljalo...kao u ozujku, samo sam sad bila spremnija jer sam bila budna. E je spavala i cimnula se kad se pocelo ljuljat pa sam ju brzo uhbatila u ruke i pod stok. Jos smo same bile😕 srecom susjed prekoputa mi je pomogao sa psom, on ju je uzeo na lajnu, ja malu brzo spremila, potrpala sve u njen ruksak i trci van. Ja bila u donjem djelu pidjame🙈
    S 12 kata trcali dole, danas imam upalu misica.
    Ugl, pobjegli smo u Ri smirit se malo par dana, decko je ostao u stanu ako nedaj boze opet nestane struje da moze sve maknut iz skrinja jer imamo dosta toga...doc ce za koji dan.
    I eto...ptsp se vratio. Grozno...
    .
    Zg cure, ono nebo jucer ujutro je bas bilo cudno.. kaze decko, kao da je atomska bomba explodirala. 
    Koda je nebo nagovjestilo za par sati sta slijedi...
    Al ona duga....bas cudno🤔

• AnnA
    30. Prosinac 2020. 13:32

Grizli mi smo 4 km od centra petrinje... zivi smo i zahvalni smo na tome. I svi nasi su dobro. Sogorici je stan u centru, ne smije uc u njega. Nama ima stete ali kako je moglo bit jos je dobro

• Zarica
    30. Prosinac 2020. 13:33

Da, izgleda da su se ljudi zbilja spremno odazvali. Trenutno se apelira da se prestane s donacijama. Pricekat cemo koji dan dok se ne ukaze ponovno potreba. Vjerujem da ce im pomoc trebati jos dugo... Ja sam se danas probudila vjerojatno kod najjaceg potresa, ali sam brzo zaspala. Puno sam smirenija sada nego kod onih u ozujku. Kod nas spavaju dvije necakinje jer se njihov stan isto non stop ljulja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.