ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    28. Prosinac 2020. 22:50

Bemu mamicu,!
    Ima li kraja ovome😰😰🙈
    Prvi nisam osjetila, al sam se scimala jer nam se lampica u sobi ugasila. Nestalo je struje u nasok zgradi, kao i zadnji put😕 i to samo nama.
    E se probudila nakon 10tak min, al je ubrzo zaspala kao i mi...i o da u 8h se lijepo zavibrirao nas krevet.
    Tako da, ok je proslo...al ne ponovilo se.
    Ko za vraga..sinoc kad sam legla pomislila yam na potres, ne znam zasto.
    Drago mi je da su svi ok💕
    Nas jos uvjek zeza spavanje..stalno nesto.
    Sto se tezine tice, uzasno mi je teska postala ali ne znam koliko kg ima. Nismo bili na sistematskom.

Damnarexx 🌺
    28. Prosinac 2020. 22:51

Ajme gresaka!🙈

PetraB
    29. Prosinac 2020. 02:04

Mi jos budni 🤦🏼‍♀️... Dovrsili spavacu danas pa smo isli odmah i sve porazmjestit tak da su cure jele u dnevnoj i zaspale u jajima, prenijela ih tam negdje oko ponoci u sobu. Stariji u jedan legli a mi nastavili slagat Megzin krevet, al evo odustajemo. Ne znas tko je krepaniji od nas dvoje. Trese nas svako malo. Sad je tisina pa smo bas osjetili jedan opet, ostale samo cujemo tutnjanje. Ne znam kako cu zaspati, sva sreca nakon 3 godine napokon se vracamo u spavacu sobu i ne spavam sama! 🎉
    Svima MIRNU noc zelim ❤️

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    29. Prosinac 2020. 07:32

Jutro cure... Kod nas još jedna brdska noć, toliko je kašljao tek se pred jutro smirio, temp nema,oko pola 10 idemo opet kod dr.. nadam se da ste vi ostale imale mirnu noć ☺️

MaRe
    29. Prosinac 2020. 08:26

Jutro :)
    Nadam se da je bila mirna noc.
    Lorena 🤞 da sto prije ozdravi. Jesi rijesila suhi zrak? Nama jedini luftiranje prije spavanja pomaze i niza temperatura.
    .
    Jesu svi nespavači ili ima koji da spava? Moj kao da je poceo vise spavati pa ne znam jel to  dobro...znaci jucer je spavao ujutro garant dva i po sata i popodne je odspavao sat i nesto...otisao u 8 i evo sad se tek proteze u kreveticu.
    On svako jutro kad se probudi i protegne prdne 🤣🤣🤣🤣 svako jutro se odvalim smijati hahahah

mrgud_zg
    29. Prosinac 2020. 08:52

Jutro! 
    Lorena nadam se da cete sto prije izdravit 👍
    Petra braaavo za radove 💪
    Mare ajme meni. Moj tolko nije spavao valjda ni kad je bio beba 😂 on je sad jedino poceo ujutro spavat duze. Recimo do pol 9. Onda oko podne odspava sat. I popodne oko 5-6 jos sat. Al zato nece ic spavat prije 10. Ja bih puno vise voljela da se to sve pomakne na ranije pa da i ustajemo ranije al necu mu dirat ritam da jos nekaj ne zeznem 😬. Jeidno mi navecer dok ga uspavam i bude vec 10 sati doslovno mi se neda nista 🙈 mogu i ja ic spavat

mala.le.90.
    29. Prosinac 2020. 09:21

Jutro, ja ne osjecam mirise i okuse pa sam se testirala na koronu. Mali standardno lose noc odradio, ja cekam sutra da znam jesam li pozitivna...doktorica misli da sam prehodala covid misleci da imam virozu🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

PetraB
    29. Prosinac 2020. 09:45

Jutro... A jbm misa Lorena. Drzim fige da sve bude ok
    Prva noc u spavacoj sobi!!! Od promjene madraca me naravno kicma rastura al nema veze. Cure odslavale do nekih pol 8 bez obzira sto nemamo ni roletu ni zavjese. I bas su mirno spavale. Bas me zanima jel to slucajnost ili ce se nastaviti tako i dalje. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    29. Prosinac 2020. 09:54

Jutro,
    Ona ima neki očito nov ritam, prije bi išla spavati između 19 i 20, imali par noćnih buđenja/hranjenja do 7 kad bi se digla. A sad zaspi između 18 i 19, probudi se oko 21, pojede bocu, bude budna još cca sat, sat i pol (što mi je ok jer ne idem spavat prije 23 nikad a i samo se mazi uz mene na kauču), po novom hranjenje i presvlačenje oko 5 i nastavi do 9, 9i30 tako da sam naspavana kao nikad, nastavilo se 🤞
    .
    Tu je orkansko jugo, kiša doslovno ne staje, a puše tako da se ruše stabla i razbijaju jedrilice i barke na vezu 😳😳😳
    .
    Lorena nadam se da će malom biti bolje danas, mala.le držim fige da nije korona ipak. Petra jeeeej soba kao normalni ljudi 🥳🥳🥳😂❤️

[/url

DeeDee
    29. Prosinac 2020. 09:55

Aha dnevna spavanja je netko pitao, opet se vratila na jedno, eventualno dva po cca 30 minuta

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.