ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Prosinac 2020. 15:24

Hvala bogu cire da ste dobro! Lavice strasno, bravo za muza sto je isao pomoc. 
    Ako kojoj sto treba pišite... 

Lorena94
    29. Prosinac 2020. 15:43

Hej cure! Petra, Beba, ako što trebate pišite! Kod nas se dobrano zatreslo, jedan dio lustera odpao, al mi nismo bili doma već kod dr u čekaoni kad sestra počela vikati svi van ( išli nalaze voditi, krv i sve ok ne znaju što mu je, suh zrak kaže dr..)... Brat mi u Zgu njemu u 2  sobe popucali zidovi, Tv se razbio... 

beba2025❤
    29. Prosinac 2020. 16:20

Hvala cure svima. Mi smo dobro, ušli smo u kuću jer je prehladno postalo i mora je i gladna bila. Ušli smo, ali ja umirem od straha. 
    Vratio mi se onaj osjećaj dok je bio rat. Nikad se nisam bojala više nego tad i sad. A sve je to ništa naspram tuge u Petrinji😔😔
    Petra, jeste vi ušli? 

PetraB
    29. Prosinac 2020. 17:09

Mi upravo bjezimo kod prijatelja u Pozegu. Nadam se da ce biti mirnije..kuca je ok no nemamo struje ni vode.. Stalno se trese i tutnji. Klinci su ludi, prestraseni. Na putu do siska je jedna kuca skroz srusena. U nasem selu je dosta kuca osteceno i to dosta. Vozili smo u tisini i samo se pogledavali. Strasno nesto.
    Ja sam u tom trenu hranila cure u prizemlju, J je bio u dnevnoj sobi, a M je bila na katu. Ja sam morala drzati hranilice s curama jer ih je bacalo. Izbjegla sam za dlaku stara ulazna vrata koja smo sad skinuli i ploce od knaufa. Nisam mogla do njih i to mi je bilo grozno. Sva sreca svi su ok ali prestraseni jako. Psihicki koma
    Drzite se svi 😘

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    29. Prosinac 2020. 17:16

PetraB

Mi upravo bjezimo kod prijatelja u Pozegu. Nadam se da ce biti mirnije..kuca je ok no nemamo struje ni vode.. Stalno se trese i tutnji. Klinci su ludi, prestraseni. Na putu do siska je jedna kuca skroz srusena. U nasem selu je dosta kuca osteceno i to dosta. Vozili smo u tisini i samo se pogledavali. Strasno nesto.
    Ja sam u tom trenu hranila cure u prizemlju, J je bio u dnevnoj sobi, a M je bila na katu. Ja sam morala drzati hranilice s curama jer ih je bacalo. Izbjegla sam za dlaku stara ulazna vrata koja smo sad skinuli i ploce od knaufa. Nisam mogla do njih i to mi je bilo grozno. Sva sreca svi su ok ali prestraseni jako. Psihicki koma
    Drzite se svi 😘

Hvala Bogu da imate gdje otići, držite se svi skupa!
    Moje su prije sat vremena progovorile, baš su jako uplašene, a bome se i ja tresem jos😔
    Čuvajte se, sretan put🤞

Grizli
    29. Prosinac 2020. 17:53

Ajme cure jako mi je zao da ste prezivile takav sok. Jadna djecica, drzite se svi. Meni nije bilo svejedno sto smo se relativno lagano zaljuljali, al me uhvatio strah nakon toga jer sam shvatila da ako se tako tresla zgrada na tako udaljenom potresu ne zelim ni mislit sta bi bilo da je potres negdje blize. Kod nas jos drma jugo jako vani i svaki udar juga bas tutnji, najezim se sva. Ugasila tv da ne gledamo. 
    Drzite se sve nadam se da nece vise se ponavljati i da cete sve biti dobro jako brzo, a vi Petra se vratiti doma. 
    Damnarexx kako je kod vas? Znam da si prosli put rekla da je bilo strasno jer ste visoko jako? 

mrgud_zg
    29. Prosinac 2020. 17:59

Cure drzite se. Ja bila na poslu. Treslo je uzasno, ne znam kad sam se tolko uplasila u zivotu. Mali spavao doma. Mm utrcao u sobu kaze da se probudio i da je bio usran od straha. Oni su dugo setali vani pa ja vani i odspvao. Nas poslali doma, ja isla po svekrvu jer oni zive na 6.katu a starija zgrada, i prvi put su nastradali dosta pa je preplasena uzas. Svekar doso s posla kod nas. Kad me mali vidio sjedio mi je u krilu pol sata i mazio se. To se nikad ne dogada, inace ima crve u guzici i moze bit miran 10 sekundi. Nasa kuca je skroz ok al taj strah nemrem visee 😫 nemrem vjerovat da su poginuli ljudi, prestrasno vise 😫

Grizli
    29. Prosinac 2020. 19:18

PetraB i Beba ako sam dobro popratila vas dvije ste najvise mogle nastradat, nadam se da niste, ali ako kojoj treba financijska pomoc za saniranje stete od potres javite mi se na FB ili Instagram. Beba znam da ti nemas al mozes me nac na IG pod ana_grizli. ne cvjetaju ruze ove godine, u nijednom biznisu, ali mogu ponuditi dio svojih proizvoda u vrijednosti kojoj ljudi uplate pomoc, pa ako treba stojim na raspolaganju. Ili bilo koja od vas ako je pogođena ovom katastrofom. 

Lorena94
    29. Prosinac 2020. 21:06

Petra, Beba i ja sam tu kao i Grizli nemam ig, niti vlastiti biznis, ali spremna sam pomoći koliko mogu! Damnarexx se još nije javila? Cure hvala na brizi za T, bili cijeli dan vani, trenutno spava a do kad će pitanje je. Prozračujemo stalno prostorije, na radijatore sam postavljala velike ručnike al ne pomaže, mm zvao majstora pa mu rekao da nam je prejaka peć, da trebamo još koji radijator, a potkrovlje nam još nije gotovo..

Valkris
    29. Prosinac 2020. 22:09

Nadam se da ste sve dobro.. Ja sam morala uzeti normabel jer ne funkcioniram danas.. 
    Uzas.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.