ZIMSKE BEBE 19/20šŸ§” pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    29. Prosinac 2020. 13:22

Nadam se da ste dobro...Petra?Ā 
    I kod nas se osjetilo u Baranji...ja nisam jer mi sto stvari zuji i kraj mene ovaj s bagerom al kum ulicu dalje kaze da se treslo...i kod mojih isto

Taani
    29. Prosinac 2020. 13:40

Na svasta sam se krenula osvrtat i onda ovo sranje... u Brodu se bome osjetio, nije uopce ugodno. Prijatelj u Zgu mi kaze da je ovaj jos gori nego prosli pa ne mogu jbno vjerovati. Svaka vam cast kako se nosite s tim. Ovo kod nas nije nimalo ugodno, a kak je tek vama šŸ˜•šŸ„ŗ.
    Drzite se ā¤. Nadam se da ste sve dobro.
    -
    Nesto pozitivno, osvojila sam mjesec online treninga (od naseg jednog gyma) i sad cu i ja morat vjezbat šŸ™„šŸ˜€. No excuses.Ā 

PetraB
    29. Prosinac 2020. 14:09

Samo javljam da smo zivi, stojimo vani kod auta. Struje nemamo javim se

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    29. Prosinac 2020. 14:11

Petra ā¤ā¤ā¤

DeeSB
    29. Prosinac 2020. 14:15

PetraB

šŸ™ā¤ā¤

L šŸ’›

beba2025ā¤
    29. Prosinac 2020. 14:30

PetraB

Hvala Bogu da ste dobro, mi smo isto vani već dva sata, strah ns uc u kuću, al Bože, jadna ona djeca šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”

• mom12
    29. Prosinac 2020. 15:06

Cure u zaostatku sam..sretan rod svima koji su slavili i slave...samo sam dosla vidit jeste sve dobro....drzite se...prvo sam se vas sjetila....

Lavica27
    29. Prosinac 2020. 15:07

Petra,beba držite se !!
    Ja sam bila u setnji s N, kad je pao crijep iza nas i svi su isticali vriÅ”teći na ulicu sam shvatila Å”to je. Mala mi je u vrticu bilašŸ˜„ Muz je iÅ”ao odmah po nju,tamo je bio kaos pa se vratio pomoći tetama,bebe jaslixari nasred parkinga na madracima placu, djeca vriste u strahu. Uzas.Ā 
    Tko god nesto treba javite!

annika
    29. Prosinac 2020. 15:09

Cure, držite se. Ja čitam vijesti i ne vjerujem, straÅ”noĀ 
    Bilo kakva pomoć ako treba, javite

[iimg]

mala.le.90.
    29. Prosinac 2020. 15:12

Gledam i placem!! Nadam se da ste svi vi i vasi dobroā¤

Hvala Ti živote, srce mi se smiješŸ˜Š

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.